dua dostlarım benim bi askerim var 4 gün önce kuzey ırağa gitti:((( ne kadar kalıcağınıda bilmiyoruz ve 4 gündür ondan haber alamadım ne olur ona dua edermisiniz aralık ayında izne gelicek inş.izne geldiğinde nişanlamayı düşünüyoruz ne olur dostlarım duanızı esirgemeyin ALLAH hepinizden razı olsun ben 40 ayetel kürsi okuyorum rabbim onu ve tüm askerlerimizi korusun
ASKERE DUA(suskunkiz)
(24 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ASKERİMİZİ KARDEŞİMİZİ RABBİM KORUSUN . ONU KORUMASI İÇİN BENDE KENDİSİNE AYETEL KÜRSİ OKUYORUM . DOSTLARIMIDA AYETEL KÜRSİ OKUMAYA DAVET EDİYORUM . KARDEŞİMİZİ MEHMETÇİĞİMİZİ KORUMASI İSTEĞİYLE MEVLAMDAN . YA BİSMİLLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
ASKERİN ADINI VE DEVRESİNİ YAZARSAN ULAŞIP HABER ALMAYA ÇALIŞIRIZ.RABBİM ORADAKİ TÜM MEHMETÇİKLERİMİZİ KORUSUN.21 AYETELKÜRSİ BAŞLIYORUM.
10 ayetel kürsi yoldaşı olsun
tüm mehmetçiklerimizi Rabbim korusun
inşaallah hayır haberlerini alırsınız en kısa sürede...18 yıl önce gönderildi # -
HADİ BUYUR SUSKUNKIZ
MERAL ABLAM BAK NE DEDİ18 yıl önce gönderildi # -
Allahım askerlerimizi sen koru.
Mevla yar ve yardımcınız olsun.. inşaALLAH güzel günler sizleri bulur...
meral ablam çok teşekkür ederim adı metin yılmaz devresini bilmiom ya hep dio ama ben yine unutuom:(( ama öğrenirim yarın :)) ama çok mutlu bi haber aldım birliğine yani bingöl kiğıya telsizle ulaşabiliolarmış en yakın arkadaşıyla yani (badisiyle) konuşmuş çok iimiş az önce beni aradı arkadaşı çok mutluyumm ya:)) ALLAH hepinizden razı olsun dostlarımm
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.
ÇOK SEVİNDİM ADINA.ALLAHIM HEP BÖYLE SEVİNDİRSİN.RABBİM METİN KARDEŞİMİZİ VE DİĞER MEHMETÇİKLERİMİZİ TEZ ZAMANDA SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN.ONLAR HEP DUALARIMIZDA.
allah yardımcın olsun canım inşallah tez vakitte tekrar türkiyeye döner ve sen nişan hayalini gerçekleştirrisin rabbim tüm askerlerimizi korusun 3 ayetel kürsi okuyorum rabbim kabul etsin
rabbim tüm mehmetciklerimizi korusun,onları en büyük koruyucuya amanet ediyorum,1 ayetel kürsi okuyorum rabbim kabul etsin
rabbim tüm askerlerimizi korusun inşallah en kısa zamanda haber alırsınız
7 ayetel kürsi okuyorum18 yıl önce gönderildi # -
allah tüm mehmetçiklerimizi korusun amin amin
ALLAHIM TÜM ASKERLERİMİZİ KORU.SUSKUNKIZ ÜZÜLME CANIMMM.3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
ALLAH hepinizden razı olsun RABBİM her daim yar ve yardımcınız olsun dualarınıza çok ihtiyacım vardı RABBİM ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısıyla gerçekleştirsin inş.
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN GÜZEL ABLAMM 10 AYETEL KÜRSİ OKUYACAM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAHH
canım Rabbim onu ve tüm askerlerimizi korusun. Allah yardımcısı olsun. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz. beni de nişanına çağırırsın. yerimi bilyon:) Allah sabredenlerle birliktedir. için rahat olsun.
.
canım burcucum Allah sevdiğini sana bağışlasın ve askerlerimizi ülkemize analarına bağışlasın.
bende hep okuyacağım inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah tüm mehmetçiklerimizi korusun amin amin amin.
ALLAHIM CÜMLESİNİ KORUSUN.
allahım ne olur askerimi ve diğer tüm askerleri koru onlar sana emanet hepsi için 101 besmele okudum korumaları olsun
AMİNNNN ALLAH KABUL ETSİN..ALLAHIM SEN BÜTÜN ASKERLERİMİZİ KORU...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.