Canım dua dostlarım hepinizi çok özledim!!! Birkaç haftadır hiç yazamadım ama dualarım kalbim hep sizinleydi..
İnanın öyle yoğun bir dönem ki, birtürlü fırsat bulamadım; ama hep aklımdaydınız sizin için hep dualar ettim. Allahım inş. kabul eder.. Hepinize yardım eder, göünüllerinizdeki tez zamanda verir size inşallah!
Evettt.. Kadir Babam ve Cihan Abimmm size Cenneti şikayet etmek istiyorum :)
Diyorumki gündüzleri yoğun bişiyler yazamıyorum, hiç olmazsa akşamları birkaç birşey yazıyım;Bilgisayarı biraz da bana ver diyorum.. Yok iki dakika şunu hallediyim, iki dakika şuna bakıyım derken saatler geçiyor ve ben artık uyuya kalıyorum.
Diyeceğim o ki lütfen biraz onun kulaklarını çekin!! Selamlarınızı, dularını hep aldım. Allah hepinizden razı olsun, sizi çok seviyorum.
Ve şimdiden mübarek regaib kandilinizi kutlamak istedim. Böyle güzel, böyle mübarek bir günde dilerim Allahım hepimizin imdadına koşar, hepimize güzellikler dağıtır inş..
Bol ibadet dolu, huzur dolu, dua dolu, rahmet dolu, güzellikler dolu günler dilerim hepinize :)
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun(MeLeK)
(16 mesaj) (13 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN.ALLAH RAZI OLSUN.
19 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
MELEĞİM SENİNDE REGAİP KANDİLİN MÜBAREK OLSUN.HOŞ GELDİN.SEFA GELDİN.DEMEK DURUMLAR BİZİM BİLDİĞİMİZ GİBİ DEĞİLMİŞ...
O ZAMAN NE YAPACAĞIZ.DERYA GÖNÜLLÜM İLE TEKRAR KONUŞACAĞIZ.BİR ÇÖZÜM YOLU BULURUZ,İNŞALLAH DİMİ...
amin melek kardeşim
hepimizin regaib kandili mübarek olsun19 yıl önce gönderildi # -
:)Babacım hep o yazıyor ben takip ediiyorum, noluyomuş, kim ne diyomuş bakıyım bakıyım :) Aramızdaki dialoglar bunlar.
Şaka bir yana babacım gerçekten yoğun bir dönem geçiriyorum akşamları bilgisayarı elime almaya dermanım bile kalmıyor. Almaya niyetlendiğimde de Cennet Hn. çoktan oturmuş oluyor:)
Olsun canı sağolsun onun :)..
Ama sitemlerinizi getirdi bana hep, bidaha arayı bu kadar açmamaya çalışıcam.
Çok özledim sizleri çoookkk :)
İnsan kendini koparamıyor burdan, sizleri tanımazsamda yani görsel anlamda, hepiniz bir parçam oldunuz.. O kadar garip ki ..19 yıl önce gönderildi # -
ANLAŞTIK OZAMAN.ARAYI BU KADAR AÇMAK YOK.ALLAHA EMANET OLUN.
KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN . CENNETİN KULAĞINI BEN ÇEKECEĞİM BÜYÜKLERİMİN MÜSADESİYLE :)
SENİNDE REGAİB KANDİLİN MÜBAREK OLSUN İÇİNDEN NE DİLEDİYSEN RABBİM TEZ ZAMANDA VERSİN
Amin Amin Amin canım benim.
AMİN AMİN AMİN.
amin amin amin Allah razı olsun
sizlerinde regaip kandiliniz mubarek olsun.19 yıl önce gönderildi # -
TŞKLER
ALLAH RAZI OLSUN,HAYIRLI KANDİLLER
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
KANDİLİN MÜBAREK OSLUN .19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN .
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.