**********K A N D İ L İ N İ Z M Ü B A R E K O L S U N********
KANDİL MESAJLARI (CİHAN)
(26 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım bu mübarek günü hayırlara vesile kıl.
Bugünü ibadet dolu, dua dolu, sana ve senin resulun Hz. Peygamber Efendimize yakın geçirmeyi nasip et yarabbim.
Yaptığımız ibadetleri, ettiğimiz dualarımızı katında kabul buyur.
Bizden kullarım diye bahset, sevgini kazanmayı nasip et.
Bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı affet sen yarrabim.
Sen hepimizin yar ve yardımcısı ol, yanında ol yarabbim.
Bugünün bolluğundan, bereketinden, hikmetinden faydalanmayı nasip et bizlere de yarabbim. Bugün güzellikler kapısı açılır hepimizi inş.
Amin Amin Amin.
BÜTÜN DUA DOSTLARIM, KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN !18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN....MÜSLÜMAN ALEMİNİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...RABBİM BUGÜNÜ İSTEDİĞİ GİBİ GEÇİRMEMİZİ NASİP ETSİN...
18 yıl önce gönderildi # -
REGAİP KANDİLİNİN ÜLKEMİZE VE TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI CENABI ALLAH'TAN NİYAZ EDİYORUM... KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN....
allah razı olsun
tüm islam aleminin regaip kandili mübarek olsun18 yıl önce gönderildi # -
yarbbim bu mübarek kandil bününde dertlilere deva, hastalara şifa , nasip eyle. sana elini açıpta dua edenlerin dualarını geri çevirme yarabbi. senin herşeye gücün yeter. senden başka sığınacak güvenecek kimsemiz yok. biz aciz kullarının günahlarını affeyle. biliyoruzki sana bir adım atarsak sen koşarak gelirsin. sana atılan adımlarımızı, bir bebeğin ilk adımları kadar saf ve temiz kıl. yüreğimizi senin nurunla aydınlat. şükürler olsun verdiğin acı tatlı tüm nimetlere. amin.
Regaip Kandilimiz mübarek olsun ( İNŞALLAH)
DUA VE İBADET DOLU BİR GÜN VE GECE DİLİYORUM DOSTLARIM HEPİMİZE......
Rabbim ibadetimizi makbul dualarımızı kabul eylesin ...(İNŞALLAH)18 yıl önce gönderildi # -
rabbim bu mubarek günde açılan elleri geri çevirme yarabbiim sen herşeye gücü yetensin sen bizleri kapından geri çevirme
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN İBADETLE DOLU BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH
Regaib kandilinizi kutlar,Ramazan'a erişmemizi rabbimden dilerim.
Herkesin kandili mübarek olsun, tüm dualarınız kabul, gelmiş geçmiş bütün günahlarınız af olsun.
Amin amin amin
Rasûlullâh -sallâllâhu aleyhi ve se em- buyuruyorlar:
"Receb, Allâh Teâlâ'mn, Şaban benim ve Ramazan ümmetimin ayıdır
yarabbi gereği gibi yaşamak nasib et18 yıl önce gönderildi # -
Hayırlı Kandiller, Bu gece sizlerden rica etsem benim içinde Dua eder misiniz..?
kandiliniz mübarek olsun rabbim bu hayırlı gece hürmetine hepimizin duasını kabul eder inşallah allah yardımcınız olsun allah herşeyi gönlünüze göre versin hayırlı kandiller
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?
Bu gece regaip gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. kandiliniz mubarek olsun.18 yıl önce gönderildi # -
CÜMLEMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.
RABBİM BU GÜZEL GECEYİ ONUN İSTEDİĞİ GİBİ GEÇİRMEMİZİ NASİP ETSİN.
BU GECE GÖZLERİMİZ ALLAHIN AŞKINA DÖKÜLSÜN.KALPLERİMİZ ONUN ATEŞİNE YANSIN TUTUŞSUN..
DUALARIMIZA MELEKLER AMİN DESİN..
YALVARIŞLARIMIZ ZİKİRLERİMİZ ARŞA YÜKSELSİN..
AMİN AMİN AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim bu geceyi hakkıyla yaşamamızı nasip eylesin.
Tüm islam aleminin Kandilini tebrik eder, âlem-i İslam'a hayırlar getirmesini dilerim
Allahım bu çok mübarek gecede.
dua dostlarımın ve benim günahlarımızı affet.senin rızanı gözeterek yerine getirmiş olduğumuz ibadetlerimizi ve yine sadece senin rızanı istiyerek eda edicemiz namazlarımızı okuyacağımız çok kıymetli Kuran ayetlerimizi ve hayırlı dualarımızı çok yüce katında kabul et.AMİN.
YA ERHAMERRAHİM.18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim.
Allah razı olsun.
Bende sitedeki tüm kardeşlerimin kandillerini kutlarım.
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayrılık saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... İyi Kandiller..
Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayırlı kandiller..
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların sizi sırılsıklam etmesi dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.
Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... İyi Kandiller
sevgi saygı ve baki muhabbetlerimle Allaha emanet olun
YÜREKLERİN COŞTUĞU,DUDAKLARIN TİTREDİĞİ,GÖZLERİN YAŞARDIĞI,YAKARIŞLARIN ARTIĞI BU MUBAREK GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM,SEVDİKLERİNİZLE DAHA NİCE KANDİLLER GEÇİRMENİZİ ALLAHIMDAN DİLİYORUM.RABBİM BU GECE EVLERİNİZE NUR,HUZUR,BEREKET VERSİN
Tüm dua dostlarım kandiliniz mübarek olsun.Rabbim bu gecede tüm tevbelerimizi kabul buyursun.Tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
tum ınanan ıslam alemının kandilı mubarek olsun.rabbım herkesın dualarını kabul etsın.ALLAHIM hıc bır kulunu kapından boş cevırme rabbim.
CÜMLEMIZIN MÜBAREK OLSUN HAYIRLISI ILE DEGERLENDIRMEYI NASIP ETSIN....
RABBİM BUGÜNÜ BİZE MÜBAREK KILSIN
AMİN CÜLLEMİZİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN.
Kandiliniz mübarek, yolunuz aydın olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.