BEN 1 TANE YASİN OKUYACAĞIM SAYI SINIR KOYUMAYALIM OKUYABİLECEKLER OKUSUN AKŞAM DUASNI VERELİM BU DÜNYADA OLMAYAN DİN KARDEŞLERİMİZE OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ÇOÇUKLARIM BENİM YASIM 70 DUALARINIZDA YER ALIRSAM ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN
ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN
(22 mesaj) (10 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ANNEMİN ADINA YAZDIM SEVGİLİ KARDEŞLERİM ÜYE YAPMADIM KENDİ UYELİĞİMDEN GİRİŞ YAPĞTIM ANNEMİN ADI MAKBULE DİR.
19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ama annem yasin okumak için sizelere çağrı yaptı ama hiç cevap alamnadık:(
HİRANUR KARDEŞİM YAZIYI GÖRMEDİM...SEN VE ANNEN HAKKINIZI HELAL EDİN...AKŞAM BENDE İNŞALLAH 1 ADET YASİN-İ ŞERİFİ BU NİYETLE OKUYAYIM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH
MAKBULE TEYZENİN VE SENİN KANDİLİN MÜBAREK OLSUN....19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun tüm duaşrın gerçekleşsin
1 YASİNDE BEN ALIYORUM CAN KARDEŞİM RABBİM ARTIRSIN İNSALLAH ALANLARIN SAYISINI
Hiranur kardeşim.
anneciğinizin ve sizin kandiliniz mübarek olsun.
yazınızı henüz gördüm.
Allah dualarınızı kabul etsin.
Makbule teyzemin elceğizlerinden öperim.
birazdan bende 1 yasin-i şerifi sizin bu niyetinize okuyacağım.19 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun
1 YASİN İ ŞERİF HEDİYEM OLSUN.
hiranur ablacim bi tane de ben okuyayim annenin de ellerinden op benim icin :)allah geri cevirmesin bu mubarek gecede
allah hepinizden razı olsun okuduğunuz bu yasini şerifleri annem makbule ulutaşa ve çok genç yaşta kaybettiğim eşim metin gürbüze hediye ederseniz allah kapısından boş çevirmesin sizi kardeşlerim
1 tane de ben alıyorum
Rabbim kabul etsin inşallah tüm dualarımızı19 yıl önce gönderildi # -
amin cümlemizin
ALLAH RAZI OLSUN cümlemizden hayırlı cumalar
Ben de 1 adet okuyorum. Allah eşinize rahmet etsin, tüm ölmüşlerimize de ulaştırsın. Amin.
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
DUALARINIZ KABUL OLSUN19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN
RABBİMDE KABUL ETSİN19 yıl önce gönderildi # -
Kardeşimin rabbim senin ve annenin iki cihanda yar ve yardımcısı olsun. Tüm sıkıntılarını feraha çevirsin. AMİN AMİN AMİN
HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM GÖNLÜNÜZDE HANGİ GÜZELLİK VARSA RABBİM YŞATSIN SİZE
allah tüm islam alemine hayırlı başlar versin yarın seçim hakkımızda hayırlısı tayin edilsin
allah tüm islam alemine hayırlı günler nasip etsin
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.