Canım dua dostlarım kardeşlerim. Büyük bir sıkıntı içerisindeyim. sıkıntıdan patlamak üzereyim. İçimde büyük korkularım var. belkide büyük bir kaybım olacak. sadece sizden bana dua etmenizi istiyorum. İnşallah sizin dualarınızla bu sıkıntıyı, korkuyu atlatırım. şuan beklenti içerisindeyim inşallah korkularım yersiz olur. ve güzel haberler alırım. Allah hepinizden razı olsun.
kandiliniz mübarek olsun. amin...
Dualarınıza İhtiyacım var. Benim için dua edermisiniz KAYA
(53 mesaj) (29 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allahım içindeki korkuları tez zamanda alır, seni müjdeler inş.
Dilerim Allah'tan en hayırlısını nasip eder, hayırlısı neyse o olur inş.
Kötü de olsa şükretmek gerek ondanda bir hayır çıkar mutlaka..
Yeterki Allah'a dua edelim hayırlısını isteyelim, sıkıntılarımızı gidermesini dileyelim.
Allah'ım senide sıkıntılarından tez zamanda kurtarır inş.
Sana yardımcı olması için 3 ihlas okuyorum.
Seninde kandilin mübarek olsun.19 yıl önce gönderildi # -
güzel duan için Allah razı olsun melek. teşekür ederim.
19 yıl önce gönderildi # -
Umut edrim ki kurbanı olduğum Allah'ım ,
en erken zaman da aydınlık kapıyı gösterir size....
Rabbime duacıyım ,sizin nezdinizde tüm zorda kalmışların yardımcısı olsun.(İNŞALLAH))
Mevzuyu bizler bilmiyoruz ama sakın ola akvaryumdaki bir balık misali olduğunuzu düşünmeyim.....
Emin olun bilmediğiniz/miz ne pınarlar ,denizler,okyanuslar var
ALLAH'IMIN İZNİYLE.......19 yıl önce gönderildi # -
allahım sıkıntılarını tez zamanda müjdelere çevirir inşallah
1 ayetel kürsi ve 100 la ilahe illallah okudum sizin içim.. sıkıntınız tez zamanda feraha dönüşür inşallah. amin
Allah'ım korkularınızı, hüznünüzü gidersin, acilen iyi haberlerle kurtuluş neşesini tattırsın. Ol der ve olur, hiç bir şey O'na zor değildir.
Allah'ım, Sen kapında dileneni geri çevirmez, ümidini Sana bağlayanı mahzun ve boynu bükük bırakmazsın. Senin lütfunun keremi bizim günahlarımızdan daha büyüktür. O halde şimdi, hemen, acilen, hakkımızdaki takdirini güzelleştir ve sıkıntılarımızdan sıyrılmanın ferahlığını bize tattır. Amin amin amin...
10 ayetel kürsi hediyemdir.
RABBİM KORKULARINI VE SIKINTILARINI
TEZ ZAMANDA ALSIN
YERİNE FERAHLIK VE GÜZEL HABERLER VERSİN İNŞALLAH
AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun. amin. amin. amin. bu güzel dualarınız için. teşekür ederim. zeynep,betül, funda, hiranur, hatice kardeşlerim. nekadar iyisiniz ne güzel dua etmişsiniz. Rabbim dualarımızı kabul ve daim etsin. amin...
100 LA HAVLE...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
33 ihlas hediyemdir kardeşim, aiialh yardımcın olsun, korktuğuna uğratmasın inşallah. amin amin amin
KAYA KARDEŞİM. İNŞALLAH SIKINTILARINDAN TEZ ZAMANDA KURTULURSUN. ÖNCELİKLE TÜM BU SIKINTILARIN BİTECEĞİNE İNANARAK DUA ET. ŞUNA İNANKİ BURADAKİ KARDEŞLERİMİZİN DUASINI RABBİM DUYUYOR VE CEVAP VERİYOR. BEN BUNA ŞAHİDİM. ÖYLESİNE ÇIKILMAZ BİR SIKINTININ İÇERİSİNDEYDİM Kİ YARDIMIMA BURADAKİ KARDEŞLERİM KOŞTU. ONLARIN DUALARI SAYESİNDE SIKINTIM GİTTİ. İŞLERİM YOLUNA GİRDİ. ALLAH KARDEŞLERİMDEN ŞU MÜBAREK CUMA SAATİNDE RAZI OLSUN. TÜM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALAH. AMİM AMİN AMİN
3 İHLAS 1 FATİHA 1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEMDİR. KABUL ET. RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.
canım arkadaşım yeni gördün konunu 1 ay önce senin bana anlattıklarını geçen sana sölemiştim yer değiştiridk galiba şimdi:)) senden tek isteğim ısrarcı olman bunu bana sen öğretmiştin yardım sever arkadaşım rabbim inşallah gönlündekini verecek sen çok iyi niyetle dua ediyorsun sana 100 ayetel kürsi okuyorum yardımcın olsun
33 ihlas hediyemdir kardeşim, aiialh yardımcın olsun, korktuğuna uğratmasın inşallah. amin amin amin
ben biliyorum onun acısını biliyorum içindeki sızıyı canım arkadaşım sen bunları atlatıp bana güzel haberler vereceksin ya allah ya allah ya allah
BİSMİLLAH! MAŞAALLAH LA KUVVETE İLLA BİLLAH,
MAŞAALLAH KÜLLİ NİYMETİN MİNALLAH MAŞAALLAH ELHAYRÜ KÜLLİHİ BİYEDİLLAHİ
MAŞAALLAH LA YUSRİFÜSUUE İLLALLAHLA HAVLE VELA KUVVETE İLLABİLLAHİL ALİYYİL AZİM.
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
ALLAHIM SEN KAYA KARDEŞİMİZİ TÜM SIKINTILARINDAN KURTAR YARABBİ. KAYA KARDEŞİMİZİ TEZ ZAMANDA AYDINLIĞA VE FERAHLIĞAZ KAVUŞTUR YA RABBİ. AMİN.AMİN.AMİN.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim Kaya kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider, selamete ulaştır. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. senden başkasına muhtaç etme. Sıkıntılarını gider ferahlık nasip et yarabbim. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH. HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL. LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN. AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym.
AMİN.AMİN.AMİN.
kaya allah yardımcın olsun kardeşim
benden 2 tane SübhanekeSübhaanekellahümme Ve bihamdik Ve tebâara kesmük Ve teaalâaa ceddük (Ve celle senâaük ) Ve lâailahe gayrük)
lütfen kabul buyur
Rabbim sizlerden razı olsun. tüm dilekleriniz dualarınız kabul olsun inşallah. Rabbim ne sıkıntınız ve derdiniz varsa feraha kavuştursun inşallah. nekadar iyisiniz. nekadar güzel arkadaşlarsınız. hakkınızı nasıl ödeyecem sizin. birer birer sizlere teşekür ediyorum. teşekür ederim yanlızlık, zuhal, sudemeral, tubik, fatmafatma, meral, sağolun.
Selam dostlar ......
Kaya bey , ben inşallah sıkıntınız geçtiğini umarak akibeti bizlerede bildirmenizi rica ederim....
Duanın gücünü anlamak adına değil, sizin huzura kavuştuğunuzu bilmek istiyorum.
Duacıyım herkese......
Hoşcakalın........19 yıl önce gönderildi # -
abicimmm ne oldu ya üzme kendini canım abimm sıkıntıların geçer inşaallah RABBİM tez zamanda seni feraha kavuştursun inş.canım abim ya sabırlı ol acele karar verme ii düşün lütfen seni çok seviyorum canım abim ya sana
101 BESMELE
101 YA ALLAH OKUDUM RABBİM YARDIMCIN OLSUN ÜZME KENDİNİ AMA:((19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN. CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH. DEDİĞİM GİBİ SAKIN HA ÜZÜLME RABBİM BİR YERDEN KAPILARINI KAPATIYORSA DİĞER TARAFTAN DAHA DA HAYIRLISINI AÇIYOR. İNŞALLAH SIKINTILARINDAN TEZ ZAMANDA KURTULURSUN. GÖNLÜNÜ FERAH TUT. RABBİM SENİ FERAHA KAVUŞTURACAK ZAMANI BİLİR. İŞTE O ZAMANA KADAR SABIRLA BEKLE. ASLA İSYANKAR OLMA. ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA. UMUDUN BİTTİĞİ YERDE KAYBETMİŞSİNDİR. ASLA UMUDUNU YİTİRME. HİÇ OLMAZSA SANA DUALARI İLE DESTEK VEREN DUA KARDEŞLERİNİ UNUTMA. SENİN YANINDAYIZ. RABBİM SIKINTILARINI GİDERECEK İNŞALLAH.
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM.
AMİN.AMİN.AMİN.
Allah korktuğunuzdan emin kılsın hayırlı kapılar açcın krokunuz ümide mutluluğa çevrilsin
1 fatiha
1 ihlas
1 ayetel kürsi hediyem19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun. arkadaşlar sizlere nasıl teşekür edecem bilemiyorum gerçekten. hatice burcu, ece, zuhal birer birer teşekür ediyorum. hep duacınızım.
hatice Gerçekten sıkıntım tam anlamıyla bir çözüm noktasına gelmedi ama okadar rahat ve huzurluyumki. böyle bir sıkıntım var ama nerdeyse uçacakmışım gibi rahatım huzurluyum. buda sizlerin manevi duası sayesinde. rabbim başkasının ağzından yapılan duayı kabul eder. Allah hepinizden razı olsun. sizlere 33 ayetel kürsi gönderiyorum. amin.19 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM KORKULARINI ALSIN KARDEŞİM LA HAVLE ÇEK AMA KORKMA KORKULARIN SENİ BULMASIN ALLAH YOLDAŞIN OLSUN AMİN.
Hamd olsun....
Sevindim.....
Hadi hayırlısı.19 yıl önce gönderildi # -
Rabbimiz sen rahmetini merhametini üzerimizden esirgeme
Ya bedi'assemâvâti vel erdı, ya zel-celâli vel-ikram
amin amin amin19 yıl önce gönderildi # -
Allah c.c. Terk Etmiyor!..
Bismillah : Diyelim başınıza istemediğiniz bir olay geldi.
Yıkık, perişansınız. Kimse ile görüşmek istemiyorsunuz. Çoğunluk size küsmüş gibi. Yalnızsınız.Herkes benden uzak, herkes bana kırgın düşüncesi içinde çöküntü yaşıyorsunuz.
Yalnızlığınızın karanlık mağarasına şu ayet bir güneş gibi doğuyor:
"Rabbin sana ne darıldı, ne de seni bıraktı"(Duha-3)
Kim kırılırsa kırılsın, kim darılırsa darılsın, kim terk ederse etsin.
Rabbim terk etmiyor, kırılmıyor ya, ne gam! .. Bu ne büyük ferahlık değil
mi? ..***
Başınızda ağır bir dert var. Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Sanki bu sorun hayatınızın sonunu hazırlıyor gibi. İşte o an ayet yetişiyor
imdada:
"Demek ki, zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var! Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var! " (İnşirah-5/6)
Garantiyi veren ! .. Hem de ne garanti, her zorlukla beraber bir de kolaylık geleceği "mutlaka" ifadesi ile pekiştirilip ikna olalım diye iki kere tekrarlanıyor.
Ayet; kolaylığın zorluk içinde saklı olduğunu, çözümün sorunda gizli
olduğunu da fısıldıyor. Bu manayı duymuş olan Niyazi Mısri(k.s) şöyle demiş:
"Derman aradım derdime, derdim bana derman imiş
RABBİM HERZAMAN YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun mahzun kardeş. teşekür ederim. tabiki ceylan, hatice , merlin. Allah razı olsun dualarınız için. sizlere hep ismen dua ediyorum. Rabbim ne muradınız varsa versin amin... slm ve dua ile...
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.