100 LA İLAHE İLLALLAH
100 HASBİNALLAHİ VE NİMEL VE VEKİL
66 YA ALLAH
100 LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
kabul edin lütfen
100 LA İLAHE İLLALLAH
100 HASBİNALLAHİ VE NİMEL VE VEKİL
66 YA ALLAH
100 LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
kabul edin lütfen
rabbim razı olsun .aldık kabul ettik.
ALLAH KABUL ETSİN.ALLAH RAZI OLSUN.BÖYLE GÜZEL BİR ŞEY NASIL KABUL EDİLMEZ.
ALLAH RAZI OLSUN
BİZ ALDIK KABUL ETTİK
RABBİMDE KABUL ETSİN
ALLAH RAZI OLSUN ALDIM KABUL ETTİM YÜREĞİNE SAĞLIK
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ...
ALLAHIM KABUL ET KARDEŞİMİN DUASINI.DERTLERİMİZE DERMAN OLSUN.
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym..
La ilahe illa ente, ya hannanü, ya mennanü, ya bediassemavati, ya zelcelali vel ikram..
Bu cuma günü hürmetine mevlam günahlarımızı affetsin, sıkıntılarımızdan kurtarsın.. Mucib, vedüd, fettah ve veli sıfatlarının tecellisi ile biz aciz kullarını sevindirsin inşaALLAH...
aminn
saol canım benim içim çok sıkılıyor inşallah duaların yardımcı olur bana allah razı olsun ayaklı ansiklopedim güzel yürekli arkadaşım
canım benim dünde sana 100 la ilahe illallah yollamıştım görmedin sanırım.. tez zamanda yüreğinin ferahlığına vesilesi olur inşallah.
yok bitanem görmedim nişan eşyaları için çarşıdaydım:))
şimdi o başlığa birşey yazıcam yukarıya gelir ve görürsün:)
tamam canım
ALLAH RAZI OLSUN
BİZ ALDIK KABUL ETTİK
RABBİMDE KABUL ETSİN
amin inşallah
çok sıkıntıdayım feraha kavuşmam için dua ederseniz çok sevinirim
Allah razı olsun Fundacım. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin. İki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
elbette 100 la ilahe illallah okudum sıkıntın için hediyem olsun sıkıntılarının tez zamanda geçmesine vesile olsun inşallah..yüce rabbim kabul etsin
Canım Allah razı olsun. Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin. AMİN AMİN AMİN
canım sudemeralcim allah razı olsun hepimizin yüzü gülsün iki cihanda da..Amin
ALLAH RAZI OLSUN FUNDA KARDEŞ. RABBİM DUALRINI KABUL ETSİN. SENİNDE BÜTÜN SIKINTILARINI DERTLERİNİ ALSIN FERAH KAPILARINI SANA ARALASIN İNŞALLAH. RABBİM EN ZOR ZAMANINDA HIZIR A.S. YARDIMINA GÖNDERSİN İNŞALLAH. AĞZINA VE YÜREĞİNE SAĞLIK. DUALARIMIZIN KABUL OLMASI İÇİN BENDE 3 İHLAS 1 FATİHA 1 AYETL KÜRSİ OKUYORUM. AMİN AMİN AMİN
amin allah kabul etsin
amin funda allah razı osun kardeşim
allah razı olsun allah kabul etsin amin
FUNDAFUNDA DUANA AMİN DEMİŞİM AMA YİNE DEMEK GELDİ İÇİMDEN.ALLAHIM KABUL ETSİN CANIM BENİM.
canım bir muradım var mübarek ezan okundu az önce inşallah hayırlısıyla olur. allah seninde dualarını kabul etsin elifcik:)
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.