canım bana dün küstün ama ben dün bütün dua dostlarıma dua ettim bunlarda sana cuma hediyelerim kabul edermisin:)) canımm RABBİM ne muradın varsa tez zamanda hayırlısıyl gerçekleştirir inşaallah RABBİM yar ve yardımcın olsun canım
101 besmele
30 LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
101 LA İLAHE İLLALLAH MUHEMMEDEN RESULALLAH
101 YA ALLAH
36 İHLAS
101 YA FETTAH
101 YA RAHMAN
RABBİM KABUL ETSİN NE MURADIN VARSA VERSİN SANA VE AİLENE HUZUR VERSİN
NURTEN canım hediyelerini alırmısın:))suskunkiz
(25 mesaj) (6 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ben sana küsmedimm :)))) canım ya metinden haber varmı
19 yıl önce gönderildi # -
DÜN ÜZÜNTÜDEN AĞLADIM BUGÜNDE SEVİNÇTEN..ASLINDA KÜSMEDİM..SADECE FAZLA ALINGAN OLDUM SANIRIM BUGÜNLERDE..NE BİLİM İÇİMDEKİ FIRTINALARDAN OLSA GEREK..KARDEŞİMİ ÖZLEDİM.ONUN SESİNİ ONUN KOKUSUNU VE VARLIĞINI ÖZLEDİM..BAZENDE HIRÇINLIĞIMIN SEBEBİ OLUYO BU ÖZLEM.
SİZLER BENİM KARDEŞLERİMSİNİZ..BEN KARDEŞ ÖZLEMİNİ SİZLERDE ARIYORUM VE BAZENDE BÖYLE KÜSÜYORUM İŞTE.. KUSURUMA BAKMA NOOLUR..
HEDİYELERİN BAŞIMIN TACI..ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.. BU KIZ KARDEŞİDE KABUL EDİP BAĞRINA BAS..RABBİM SANA ACI YAŞATMASIN. AMİN AMİN..19 yıl önce gönderildi # -
dün bana kırıldın biliorum ama düşündüğün gibi olmadı hiç birşey msn de en son cvp yazmadın burda sölemek fırsatı buldum
:( :( :(
sen en ufak bişeyde kırılırsan bişi demiyorum artık neyse okunan dualar kabul olur inşallah senin için burcum sanada hayırlı günler canım grş konunu istila ettim kusura bakma canım burcum bi daha girmicem konuna :)))
tubiişşşşşşşş canım ya konuna girmem ne demek canım :((( herzaman beklerim:)) canım sana zaten hergün dua ediom bunu bilion dimi:)) hem sen bana küsmezsin biliorum canımm nurtencim senin gibi kardeşe can kurban RABBİM yar ve yardımcınız olsun
BİLİORUM BİTANEM SENDE AKLIMDASIN ALLAH RAZI OLSUN
BEN BÜTÜN KIZ KARDEŞLERİM İÇİN SİZLER İÇİN DUA EDİYORUM.. SİZLERDE KABUL EDİN..RABBİM BİZİ YOLUNDAN AYIRMASIN..
TUBİŞEDE KÜSÜM İŞTE BANANE :(
FATİKKLEDE KÜSÜM :(
BENİ YEMEĞE GÖTÜRMEZLERSE BARIŞMAM BANANE.19 yıl önce gönderildi # -
a GENÇLER NE OLUYOR SİZE KÜSTÜM KÜSMEDİM,BAK GELİRSEM YANINIZA HEPİNİZİN KULAĞINI ÇEKERİM.ŞAKA RABBİME EMANET OLUN
şiiiiitt kızlar nooluyo size
valla mahzun abi çek bunların kulağını
ben çekemiyorum hemen hemen aynı yaştayız
ama sen çek tabi
hak ediyo bunlar
nurten tubik ben size yedirecem o yemeği
hadi benden yemekler
:))19 yıl önce gönderildi # -
bişey olmuyor abim damdan düşeni getirin demişler ya benden halimden anlayanı getirin diyorum
ben seni gelip damdan bi atarsam görürsün..
zeynep sen masrafa girme canım... fatih le tuğba götürecek ben anlamam..
mahzun abimde çeksin kulaklarımızı abimiz o bizim..sizde Allah a emanet olun abicim..19 yıl önce gönderildi # -
yok anam ne masrafı
ben o yemehte ikinizin kafalarını birbirine çarpacam
ondan bu zevk için o yemeğin masrafı olurmu :)))19 yıl önce gönderildi # -
aaaaaaaaa noluyo ya nurtennn boşver canım ben seni yemeğe götürürüm derdimiz yemek olsun tubişide götürürüm :)) zeynepts canım senide götürürüm kavga etmeyin aa çok ayıp
tubişş çekmesene nurtenin saçını bak mahzun abi döver sizi haa:)))) (ya bu arada ben sizi yemeğe götürürüm dedimde şimdi söz vermiim param yok:) işimde yok :( sevgilim asker :( hem beni kimse sevmio :(( vazgeçtim götürmüom sizi hiçbir yere:))19 yıl önce gönderildi # -
suskun kız biz seni seviyoruz ya canım
bak işte en iyisi sizi ben götüreyim yemeğe:))19 yıl önce gönderildi # -
ZEYNEP ÇOK SAOL CANIM SENDEN BAŞKA SEVENİM YOK ZATEN YA BAK ÇOK ISRAR EDİON MADEM GELİİMM BARİ YEMEĞE :)) AMA ÇOK ISRAR ETTİN NAPİİMM NURTENLE TUBİKKE YEMEK YOK :)) SADECE BANA :)) CANIMM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK İİSİN YA
101 BESMELE
101YA ALLAH OKUDUM YOLDAŞIN OLSUN19 yıl önce gönderildi # -
SADECE SENİ SEVDİĞİMİ YAZIYORUIM ASLINDA YAZMAMA GEREK YOK SEN BİLİOSUN BURCU
TUBİKKK CANIM BENİM YA ŞAKA YAPIODUM BU SİTEDE HERKES BİRBİRİNİ SEVİO BİLİOM BİTANEM AMA TAKILIOM İŞTE TUBİKK HANİ BENİM ŞEKERLERİM:)) NE ZAMAN GÖNDERİCEN ;)ANLADIN SEN BENİ:)) CANIM 101 YA ALLAH OKUYORUM YOLDAŞIN OLSUN BİTANEMM :)) AMA SANA YEMEK YOK :)) BEN VE ZEYNEP YİCEZ SİZE YOK:)) ŞAKA ŞAKA SİZDE GELİN HADİ ACIDIM:)) :p
aboooooooooooooo burda ne olmuş böyle herkes birbirini yemiş resmen getitmeyin beni antepe bak falakaya yatırrım sizi ha....
MCAN KARDEŞİM ENİŞTEMİ DİİM KARDEŞİMMİ DİİM ANTEBE GİT HEPSİNİ DÖV :)) BEN VANDAYIM DÖVEMİOM AMA SEN DÖV ONLARI :)) NE KÖTÜYÜM AMA HEHEHE:)) FALAKAYA YATIR YETMEZSE KULAKLARINI ÇEK SAÇLARINI ÇEK:)) SANA ZAHMET GİT DÖV ONLARI :))
şiiitt
nooluyo m can kimi dövüyo
ben döverim onu gelsin hele
suskunkız öncelikle duaların için allah razı olsun
ama bak şimdi kızıcan belki ama
ben nurtenle tubik olmadan yemek yiyemem
boğazımdan geçmez
sen yersin ben sana bakarım
olurmu?
biz üçümüzde antepteyiz tuba nurten ve ben
vede çok iyi arkadaşız
yani ben öyle düşünüyorum
neyse gelirsen başımızın üstünde yerin var
ayrıca m.can diğerlerini bilmemde beni dövemez (ihi:))19 yıl önce gönderildi # -
BURCU ANLADIM BEN ONU DA DAHA OLMADI GÜZELİM YAA ŞEKER İŞİİ
ZEYNEP BANANE ONLAR YEMESİN:)) BİZİMLE GELSİNLER AMA YEMEK YEMESİNLER:)) YA CANIM BENDE ŞAKA YAPIOM KEŞKE ORDA OLSAYDIM DA YEMEK FALAN İSTEMİOM :)) MASRAF YAPMA SEN ŞİMDİİ:))
TUBİKK CANIM ODA OLUR BİLİOM Bİ GÜN KARGO SENİN ŞEKERLERİ GETİRCEK BANA:)) MUCİZE.NET KARGOYLA GÖNDER TAMAMMI ŞEKERLERİMİ:)) SİZİ ÇOOOKK SEVİOM19 yıl önce gönderildi # -
TAMAM CANIM BAK BEN SANA NASIL ŞEKERLER GÖNDERECEĞİMM EMİNİM ÇOK GÜZEL OLACAKLAR
RABBİMİN KATINDA
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.