Düşündüm de ben..
Kime gitsem, kime anlatsam acılarımı, kim dokunduğunda hisseder yüreğimin içini? Kim rabbim?
Kim bilebilir ki çaresizliğimi..?
Senden gayrı kim anlar benim derdimi?
Söze lisana kifayet eder mi ki halim?
Ya anlatamadıklarım, ya yüreğimin köşesine sıkıştırıpta sadece gözyaşlarıma kattıklarım..
Senden gayrı kim anlar beni...
Nisa 45 de gerçek bir dost olarak ALLAH yeter, bir yardımcı olarakda ALLAH kafidir demiyor musun.. Anladım ki senden gayrı neye nereye sığınsam sonu hüsran rabbim..
Anladım ki senden gayrısı hikaye, hepsi yalan rabbim..
Benim kırık bir kalbim, isyanlarla dolu bir halim, bomboş ellerim var yalnız sana açabileceğim..
Geldim rabbim, isyanlarımdan, hatalarımdan utanarakta olsa, acziyetimi ta boydan boya giyinip, gözyaşlarımla süslenip huzuruna, sana geldim...
Sensin tek ümidim, sensin tek sahibim..
Ben ne kadar günahkar olsamda sen değil misin ki tek rahim?
Rabbi, ya rabbi günahlarımı ayaklarım altında ezerek, senden rahmet ve affını taleb ederek, yaptığım hatalara utanıp üzülerek geldim kapına, el açtım huzuruna, sığındım varlığına ;
Rabbi
Ya Rabbi ne olur kabul et dualarımı,
Ne olur hüsrana uğramış boynum bükük rahmetinden ve merhametinden mahrum koyma beni buralarda..
Rabbi,
sen ki arz ve semavatın sahibi, senki ikram edenlerin en şereflisi, affı ve merhameti sonsuz diye öğrendiğim, en sıkıntılı anında 'ALLAH' ismi şerifiyle kendime geldiğim..
Ne olur boş çevirme kapından beni, ne olur icabetinle şereflendir sana açılan elleri..
Ne olur ya rabbi hakkım(ız)da olacak hiç bir hayrı geciktirme..
Sana sığındı(K)m ALLAH'ım, yalnızca sana sığındı(k)m...
Kim ki senden gayrı dost?
(14 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİM AMİN AMİN RABBİM KABUL ETSİN DUALARINI(CÜMLEMİZİN)
Benim kırık bir kalbim, isyanlarla dolu bir halim, bomboş ellerim var yalnız sana açabileceğim..
Geldim rabbim, isyanlarımdan, hatalarımdan utanarakta olsa, acziyetimi ta boydan boya giyinip, gözyaşlarımla süslenip huzuruna, sana geldim...
Sensin tek ümidim, sensin tek sahibim..
Ben ne kadar günahkar olsamda sen değil misin ki tek rahim?
Rabbi, ya rabbi günahlarımı ayaklarım altında ezerek, senden rahmet ve affını taleb ederek, yaptığım hatalara utanıp üzülerek geldim kapına, el açtım huzuruna, sığındım varlığına ;
Rabbi
Ya Rabbi ne olur kabul et dualarımı,
Ne olur hüsrana uğramış boynum bükük rahmetinden ve merhametinden mahrum koyma beni buralarda..
Rabbi,
sen ki arz ve semavatın sahibi, senki ikram edenlerin en şereflisi, affı ve merhameti sonsuz diye öğrendiğim, en sıkıntılı anında 'ALLAH' ismi şerifiyle kendime geldiğim..
Ne olur boş çevirme, ne olur hakkım(ız)da olacak hiç bir hayrı geciktirme..
Sana sığındım ALLAH'ım, sana sığındım...18 yıl önce gönderildi # -
HERKESİN BİR DERDİ VAR SENİNKİSİ NE
18 yıl önce gönderildi # -
dünya derdi... inşaALLAH mevla yardım edecek ve bende bir gün burdan mucizemi yazacağım..
bir çoğumuzun duygularına tercüman olmuşsun titredim okurken çok güzel allah razı olsun rabbim tez zamanda gönlünü sevindirsin
DERDİ ALLAH OLANIN DÜNYASI DA AHRETİDE SELAMETE ERER İŞTE BUNDAN BÜYÜK MUCİZEMİ VAR KARDEŞİM
tüm kalbimle dua ediyorum yalvarıyorum rabbim gönlünü sevindirsin amin
O yüzden rabbime diyorum ya senden gayrısı anlamaz derdimi..
Nurcan canım ALLAH razı olsun bende edeceğim her zaman dua dostları ve senin için inşaALLAH... Mevlam yardım eder, mevla inşaALLAH dualarımızı kabul eder..
YA BAKİ ENTEL BAKİ ZİKRİ CELALİNİ ÇEK KARDEŞİM
inşallah züleyha kardeşim inşallah rabbim dualarımzı kabul etsin inşallah mucizeni tez zamanda hayırlısıyla gerçekleştirmeni nasip etsin rabbim gönlünü sevindirsin
gozyasi allah razı olsun çok güzeldi kardeşim
Amin, mevlam hepimizden razı olsun.. Benimde aciz dualarım her zaman sizlerle..
Allah sıkıntılarından kurtarsın kardeşim muradını versin
1 fatiha dualarının kabulüne vesile olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun, bütün sıkıntıda olanlara yardım etsin...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.