BENİ ALLAH SEVİYOR.SADECE HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE YAŞAMAK İSTİYORUM.AĞLAMAKTAN YORULDUM DUALARIMIN KARŞILIĞIDA VAR.ÜMİTTE VAR.VAR.VAR ......
BENİ KADİR BABAM SEVİYOR,DOSTLARIM SEVİYOR,ALLAHIM SEVİYOR BENİM SADECE BİRAZ MORALİM BOZUK,HEPSİ O.
BENİ ALLAH SEVİYOR.SADECE HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE YAŞAMAK İSTİYORUM.AĞLAMAKTAN YORULDUM DUALARIMIN KARŞILIĞIDA VAR.ÜMİTTE VAR.VAR.VAR ......
BENİ KADİR BABAM SEVİYOR,DOSTLARIM SEVİYOR,ALLAHIM SEVİYOR BENİM SADECE BİRAZ MORALİM BOZUK,HEPSİ O.
NURCANCIM CANIM BENİM YA HERKES HAYIRLI ÖLÜM İSTER RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE TEVHİDLE ÖLMEYİ NASİP ETSİN AMA CANIM O NASIL SÖZ ÖLE:(( BENİ ALLAHDA SEVMİO:(( ÇOK ÜZÜLDÜM YA RABBİM KULLARINI SEVMEZMİ RABBİMİN KULLARINA OLAN SEVGİSİNİ ŞEFKATİNİ BİLMEZMİSİN SANA 101 YA ALLAH OKUDUM RABBİM YARDIMCIN OLSUN
HEPSİ,VAR.VAR.VAR.SEN SADECE GÖRMÜYORSUN...
:( ölmek yok nurcan
ölmek yok
inadına ama inadına yaşamak var...
terk mi edildin
inadına sevgli yapmak var
kandırıldın mı
inadına inanmak var
öldürmeyen acılar güçlendiriyo derdi ceylan ablam...
demek ki ölmeyeceksin nurcan..
şükredeceksin..
aldığın her nefese
diyebildiğin her amine
annenin kokusunıu duyduğun her an'a şükredeceksin..
nankörlük etmeyeceksin nurcan..
allahın sana verdiği diğer nimetleri unutup birini yada bi kaçını vermedi diye O'na yüz çevirmeyeceksin...
bekleyeceksin nurcan
sabredeceksin..
bu zamana kadar acı çekmekten
yada sabretmekten ölen gördün mü hiç?
ölmeyeceksin nurcan..
yaşayacaksın sana ölümü verenlerin inadına
güleceksin ağlamaya inat
yaşayacaksın ölüme inat
bağıracaksın sessizliğe inat
seveceksin ihanete inat
inanıcaksın yalana inat
şükredeceksin nankörlüğe inat..
hadi şimdi kıbleye dön ve çekebildiğin kadar ya muhyi çek..
bnde okuycm sana...
seni seviyorum..
nurcan kardeşim nooluyo
bi dur bakalım
başına gelen her sıkıntıda varmı hemen ölmek istemek
hem senin istemenle değil
rabbimin istemesiyle olur herşey gibi ölümde
sıkıntın ne bilmiyorum
ama inan anlıyorum seni
dünyada dertsiz insanmı varki
herkezin bir derdi var sana bi olay anlatayım
dinlersen
adamın biri sıraat köprüsünün başında elinde davulla tokmakla beklermiş
birgün biri merak edip sormuş
elinde bu davulla ne bekliyosun burda demiş
adam cevap vermiş
burdan bir tane dertsiz adam geçerse bu tokmağı davula vurup burayı şenlendiricem demiş
ama asırlardır burdayım daha siftahım yok demiş
yani anlatmaya çalıştığım güzel kardeşi
herkezin ayrı bir derdi var
tek çareyse derdi verene sığınıp derman istemek
dua dua ve sabır inan rabbim seni boş çevirmiycektir emin ol ve yeterki sabret
rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah seni
allah yar ve yardımcın olsun
dua ve selamla kal
bu yazdıklarımı yabana atma
ve sakın isyan etme
NURCAN KARDEŞİM. BAK BU ŞEKİLDE ŞEYTANIN HİLELERİNE GELİP ALLAH'A İSYAN EDİYORSUN. RABBİM ELBETTE Kİ SENİ SEVİYOR. EĞER SEVMESEYDİ SENİ MÜSLÜMAN BİR AİLENİN EVLADI OLARAK DÜNYAYA GÖNDERMEZDİ. PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V.) ÜMMETİNDE OLMAZDIN. BU NASIL BİR İSYANDIR. SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM. ASLA ASLA VE ASLA ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA. RABBİM DUALARINI DUYUYOR VE SANA CEVAP VERECEKTİRDE. AMA DEMEKKİ DAHA ZAMANI VAR. BUNUN İÇİNDE SABIRLA BEKLEMEN GEREKİR. SANA AŞAĞIDAKİ DUA YI BOL BOL OKUMANI TAVSİYE EDİYORUM. BEN BU DUA İLE DERTLERİMDEN KURTULDUM.
BİSMİLLAH! MAŞAALLAH LA KUVVETE İLLA BİLLAH,
MAŞAALLAH KÜLLİ NİYMETİN MİNALLAH MAŞAALLAH
ELHAYRÜ KÜLLİHİ BİYEDİLLAHİ MAŞAALLAH LA YUSRİFÜSUUE İLLALLAH
DUA OKUDUKTAN SONRA 7 DEFA "YA VEHHAB" OKU
SONRA 1000 DEFA
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM. OKU
SONRA
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym.
BU DUA YI OKUYANIN DUALARI KABUL OLURMUŞ.
AKŞAM SENİN İÇİN DUA EDECEĞİM.
RABBİM TEZ ZAMANDA AYDINLIK VE FERAH KAPILARINI SANA AÇSIN İNŞALLAH.
AMİN.AMİN.AMİN.
NURCAN YAZINI BİR DAHA OKU BAKİM,SONRA KONUŞALIM SENLE...
YA NURCAN CANIM NE OLUYOR PES ETMEK KOLAYY YA BİDE SABREDİP ELDE EDECEKLERİNİ DÜŞÜNÜRSEN HANGİSİ SANA DAHA CAZİP GELİR RABBİMİN HAZİNESİ SOZNSUZ ŞÜPHESİZ SENİNDE MUKAFATINI VERECEK ELBETTE AZ DAHA SABIR CANIM LÜTFEN
RABBİM YARDIM ETSİN.
İÇİNDEKİ SIKINTILARI KAYBETSİN EN KISA ZAMANDA.
canım ya noldu sana rabbim yardımcın olsun ama neolur sıkılma bizlerseni çok seviyoruz
burda bır anormallık yok degılmı kardeşlerım.herkes olumden sevılmemekten bahsedıyor.ama konuyu acan arkadaşım boyle bır şeyden bahsetmıyor.bır kac kez okudum.yorumlarla zıt.yoksa benmı anormalım bugun.
nurcancım guzel duşun gezellıkler senın olsun.
ELİFCİK BEN DEĞİŞTİRDİM.BİZİM SİTEDE BÖYLE ŞEYLERE MÜSADE ETMİYORUZ.NE O EN UFAK BİR SIKINTIDA ÖLMEK İSTİYORUM FALAN LAFLARI ÖYLE...
ELLERINE SAGLIK BABACIGIM.OPUYORUM O MUBAREK ELLERINIZDEN.ASLINDA KARDEŞLERIM OLUMLU DUŞUNSELER UMIT ETSELER HEM KENDILERI ICIN HEMDE BIZLER CIN GUZEL OLUR.HEMDE RABBIM COK SEVINIR.
Öyle bir vesvese ki o.. Bu gün ne düşündüm biliyor musun, eğer şeytan bana(bize) vesvese veriyorsa demek ki biz de kıskandığı bişey var.. Demek ki bi hareketimiz, yaptıklarımız onu rahatsız ediyor ki, bizi çekemiyor, için için kıvranıyor ve gelip bize dayanamamız için, yaptıklarımızı terketmemiz için vesvese veriyor...
Belki dualarımızı kıskanıyordur, belki de dua ederken döktüğümüz gözyaşlarını.. Belki de sıkıntılarımıza karşın acziyetle olsada rabbe sarılma isteyimizi çabalarımızı.. Ama bu gösterir ki biz doğruya doğru ilerliyoruz ve yolumuz doğru ki şeytan saptırmaya çalışıyor...
Canım kardeşim içim de hissediyorum halini.. Ve içimden gelerek rabbe sığınarak dua ediyorum senin, benim ve bizim gibi vesveseye tabi olmuş ama ALLAH'a sarılmaya çalışan herkez için.. İnşaALLAH mevlam bizlere yardım edecek.. Aciz de olsak O'nun kapısındayız.. O en büyük kapıda...
YÜREĞİNDE GÜLLER AÇSIN DİYE 100 İHLAS
nurcancım dönem dönem insanın sıkıntılarının tavana vurup bu derece düşündüğü olur ama sakın ümitsizliğe kapılma Allah ne verirse arkasında hayır vardır sen kendini ona emanet et çok ferahlayacaksın Allahım tüm sıkıntılarında kurtarsın muradını versin
1 ayetel kürsi hediyem
NURCANI SEVİYORUZ KARDEŞİM BENİM . LAİLAHE İLLALLAH ÇEKEYİM SANA . RAHATLARSIN İNŞAALLAH.
"""Rabbin seni terketmedi ve sana darılmadı da..
sana(nimetler) verecek sen de razı olacaksın"""
..........bence ortalardan kaybolma kardeşim,,gel burada düşüncelerin abes te görünse içini boşalt güzelce--nasılsa kadir baba onları olumlu cümlelere tercüme eder--
ne kadar olumsuz duyguların varsa içinden bir çıkarıp at buraya yazarak
sonra da duaya sarıl ALLAH'IN İZNİYLE
çünkü inan bana hepimizin buradaki herkesin ortak ve ne büyük mucizesi bu alabildiğine bencil dünyada başkaları için dua edebilmek
haydi BİSMİLLAH...
ben aslında böyle değilim gerçekten onları benmi yazdım diyorum epeyce ağladım gözüm falan şişti ama iyi oldu biraz rahatladım .ya gerçekten küçücük sıkıntılarda değilim ben küçücük durumlarda isyan etmem bu büyük sıkıntılarda isyan edeceğim anlamınada gelmez yanlış anlaşılmasın sözlerim ya yemin ederim kendimi bildim bileli dert çekiyorum küçücük çocukken bile çok sıkıntı çektim son 5 aydır dayanamayacak duruma geldim hiç böyle ölmek istemememiştim her anım her saniyem gecelerim gündüzlerim yalvarışlarla dolu ALLAHTAN başka kimsem yok ondan başka sığınacak kapım yok ama bian gerçekten aşırı derecede doldum aşırı derecede düşündükçe düşündükçe kötü oldum yaşadıklarımı düşündüm yaşayamadıklarımı düşündüm yaşayamacaklarımı düşündüm dualarımı düşündüm dualarımın imkansızlığını düşündüm hep böyle ağlayacakmıyım ömrüm ağlamakla hayal kırıklıklarıyla kırık bir kalple tek başıma mücadeleylemi geçecek herşeyi anlatabilseydim belki bana hak verirdiniz.Artık dua etmekten bile yorulmuş hissediyorum kendimi böyle düşündüğüm içindede yemin ederim kendimden utanıyorum tek ben değilim sizlerinde bir sürü anlatamadığınız içinizde sakladığınız sıkıntılarınız var ama insan bian düşünemiyo işte sanki dünya sadece kendi etrafında dönüyo sanıyo .Ayrıca biz buraya imtihan için gönderildik sefa sürmeye gelmedik imtihan elbette zor olacak bunları biliyor ve tüm kalbimle inanıyorum.
başta KADİR BABAM olmak üzere HEPİNİZE çok teşekkür derim ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN KENDİMDEN UTANIYORUM ŞUANKİ DÜŞÜNCELERİMLE İSTEMEZDİM AZ ÖNCEKİ İSTEDİĞİMİ ÇÜNKÜ BEN NE HAZIRLADIMKİ ÖLMEK İSTEYEYİM BUNA BEN Mİ KARAR VERİCEM HEM RABBİM BENİM VERDİĞİM KADERE RAZI OLMAYAN BENDEN BAŞKA RAB ARASIN DİYOR BENİM NE HADDİME İSYAN ETMEK ASLINDA İSYAN DEĞİLDİ AMACIM BİLMİYORUM GERÇEKTEN NASIL OLDU BİLMİYORUM SADECE ÇOK KÖTÜ BİR RUH HALİNDEYİM LÜTFEN HAKKINIZI HELAL EDİN NİYETİM SİZİ ÜZMEK DEĞİLDİ ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL SÖZLERİNİZ YÜREKTEN DİLEKLERİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ ALLAH HER DAİM YARDIMCINIZ OLSUN RABBİMİN AFFINA MERHAMETİNE SIĞINIYORUM SİZLERİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM EVET KADİR BABACIM ALLAH RAZI OLSUN MSJI DEĞİŞTİRDİĞİN İÇİN NE DİYECEĞİMİ NE SÖYLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM ..............RABBİN SENİ NE UNUTTU NE DE DARILDI(DUHA-3)
elhamdulillahirabbilalemiyn
Allah yardımcın olsun kardeşim bu sıkıntılı ve yorucu sürecin ardından çok güzel hayırlı süreçlerin geleceğine inan
Rabbim gücünü kuvvetini arttırsın
duasız bırakmasın
görmediğin bilmediğin ummadığın yerlerden seni korusun desteklesin
bu mübarek günler geceler hürmetine ....
selam ile...
amin cihan abicim amin yürekten amin cümlemiz için inşallah amin
allah yar ve yardımcın olsun canım benim. ben her gece yatmadan önce her sabah kalkıp işe girdiğimde gün içinde fırsat bukdukça buraya geliyorum. gözyaşlarımla okuyorum buradaki birliği. duaları. bana burda bulunmayı nasib ettiği için allahıma binlerce şükür.. insanlar chat yaparken birbirine zarar vermekle uğrasırken allah bizi bu yoldan ayırmasın herkese iman aşkı versin. o kadar sıkıntım var ki hikayemi anlatsam oturur aglarsın kendi derdini unutup.. allahıma sıgınıyorum yardımcı olacak yüce allahımdır. her sabah uyandığımda hamdolsun diyerek uyanırım. her gece yatarkende şükürler olsun derim. yarın tüm dualarımda olucaksın canım kardeşim..
Evet yıllarca çocukluktan beri sıkıntı çekmek nedir biliyorum, hep bir gün bunlarda geçecek diye beklemek ve en acz en korumasız olduğun anda en büyük darbe ve imkansız gibi gelen dualar...
ne kadar benziyoruz, aslında farkettim ki benzediğimiz öyle çok kişi var ki...
Benimde ALLAH'tan başka sığınacak kimsem yok üstelik destek olmak, teselli etmek ve bir gün herşeyin güzel olacağına inandırmak zorunda olduğum arkadaşlarım var.. Bazen öyle güçsüzleşiyorum ki isyan edecek oluyorum rabbim ben imanıma sahip çıkamayacağım ne olur sen çık artık dua edemeyeceğim ne olur sen kuvvet ver diyorum, hatta bazen ettiğim şüpheler beni kahrediyor..
Ama ertesi günü inancımı yitirmiş, isyana baş kaldırmış olmam gerekirken gayrı ihtiyarı ağlaya ağlaya dua ederken buluyorum kendimi ve aklıma şu geliyor;
"DUA'NIN KABUL OLMASI DEMEK OLAN MUCİZE DUA EDEBİLMENİN TA KENDİSİ DEĞİLMİYDİ???"
Bu söz çok etkiler beni ve bakarım ki bir mucize gerçekten de ellerim ona açılı vermiştir benden habersiz...
ve sonra şu sözle devam ederim düşünmeye;
"DUA KAYBOLMAZ, DUA ZİYAN OLMAZ..."
bunu düşünüp bir kez, her defasında artık son kezmiş, her defasında takatim kesilmiş olarakta olsa..
Ve ardında şunu hatırlarım..
"DUANIN KABULÜNÜN DE BİR ZAMANI VARDI..."
Bilirim o anlar nasıl can yakar, tıkanırsınız Rabbe de darılacak olursunuz, yüreğiniz yanar.. Diyecek kelime bulamazsınız... Neden rabbim neden hep ben diyecek olursunuz acaba isyan mı ediyorum hepten mi kaybediyorum diye korkarsınız... dua etmek için el açarsınız ama bu sefer de boş döneceğim korkusu gelir içinize ama hiç düşünemeyiz ki öncekiler belkide boş dönmedi ve bir zamanı var, hz ALLAH'ında bizim için bir planı var... Sizi öyle iyi anlayabiliyorum ki.. Bundan sonra inşaALLAH hep dualarımda olacaksınız...
Çünkü "sıkıntıda olan biri ALLAH'tan sıkıntısının giderilmesini isterse sıkıntıda olan birine yardım etsin, sıkıntısını gidersin" hadisi şerifine imtisalen... Benimde elimden gelen en büyük yardım aciz dualarımı göndermek olacak...
ne diyeyim züleyha kardeşim vallahi duygularıma tercüman olmuşsun çok güzel anlatmışsın allah razı olsun allah hep güzellikler ihsan etsin funda kardeşim allah şükürlerini hep devamlı kılsın ne mutlu sana allah bütün dua dostlarımdan razı olsun allah siz dostlarımı yalnız benide sizsiz bırakmasın allah razı olsun
Canım Nurcan.
sen,,ben,,ve dua kardeşlerim yarına umutla sevgiyle güvenle Allahın izni ve desteğiyle yürüyeceğiz Elhamdülillah.
endişe duyma, dostluğumuza,, yüreklerimizin, her birimizin iyiliği ferahı için çarptığına inan,,inan ve güven duy kardeşim.
Biz dua kardeşleriyiz.
senin hüznün benim
senin sevincinde benim demektir.
bu idraki bize sağlayan dua dostluğumuzu bize nasib kılan ve destekleyen YÜCE ALLAHA HAMDOLSUN.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.