ablacım hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini nasılsın?nasıl geçti sınavın ?
mfd ablama
(18 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DUYGU NERDESİN SEN BAKALIM DOSTUM....
18 yıl önce gönderildi # -
Çok yoğun bir ay geçirdim ablası sizleri çok özledim.Siteye giremedim ama hep dualarımdaydınız.Sınavım maalesef Adapazarını kazanamayacak kadar kötüydü.Çünkü tek tercih yapacaktım.Ama inşallah seneye dershaneye gideceğim.Dershanesiz olmuyor sana tavsiyem kesinlikle git.Sen yine de dua et bakarsın duaların hürmetine kazanırım ablası
Buradayım Kadir Abicim.Sınavdı Sıla-ı Rahim di derken geçti zaman.Sizler nasılsınız inşallah bir yaramazlık yoktur
Duyguuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm.
hoş geldin.
seni çok özledik.
seniçoooooooookkkkkkkk
seven.
beeeeennnnnnnn.18 yıl önce gönderildi # -
Canım ablammm ablaların bitanesi hoşbulduk,çok özledim hepinizi.Rabbim bir daha hiç ayırmasın inşallahhhh.Ben de çokkk ama çookkk seviyorum seni.Abime ve Bestecime selamlar.Nimet ablamdan ne haber?İyi mi o da?
ablam sana dua etmezmiyim rabbim gönlüne göre versin bende dersane arştırıyorum bitana bana uygun buldum kısmet haftaya konuşmaya tam bilgi almaya gideceğim bu iş bana kalırsa zor zaten 60dan yukarı cıkamam ben bu arda fazla özletme kendini....
Mfd kardeşim.
Hoş geldin.
Dualarını bekliyoruz.
oda iyidir inşallah epeydir görüşemedik.
canım duygum bağş üstüne söylerim selamlarını.
canım duygum benim.
kalbimde ve dualarımdasın ablam.18 yıl önce gönderildi # -
bu arada nimet abla süper :)
Dualarım dün gece de dahil hep sizlerleydi abi.Hoş bulduk
canım duygum.
amcan umarım iyileşmiştir.
dua ettim aklıma nezaman geldiyse.canım kardeşim hayırlı akşamlar.18 yıl önce gönderildi # -
DUYGUCUM NASILSIN,NERELERDESİN...BİZLERİ ÇOK BOŞLADIN BE ABİM.HABER YOK,İŞARET YOK,BİR SICAK MERHABANA BİLE HASRET BIRAKTIN BİZLERİ...
HADİ ARTIK BU KADAR UZUN AYRILIK İSTEMİYORUZ,BİLESİN...18 yıl önce gönderildi # -
kadir babama katılıyorum
kadir abime katılıyoruuuuummmmmm.
bizleri artık sensiz bırakma bakim.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞAHİTKİ 2 VEYA 3 GÜN ÖNCE AKLIMDAN GEÇTİN . O KADAR ALIŞMIŞTIMKİ . ALLAH YARDIMCIN OLSUN . RABBİM EN GÜZELİNİ EN GÜZEL ZAMANINI BİLİR. DUALARIMDASIN.
Allah hakkında hayırlısını versin kardeşim
hoşgeldin safa geldin
hasan faruk efendi de geldiler mi:):)
hemen 1 kevserini emanet edelim sana..
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Artık buralardayım Rabbim hepinizden razı olsun.İnanın ben de koşa koşa geldim,öyle hasretle geldim ki hem de anlatamam!
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.