BANA EDİN DOSTLARIM. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN. İŞYERİMDE HER AN FİRMA SAHİBİ İLE TARTIŞMA YAŞAYABİLİRİM. KİMSENİN KALBİ KIRILMASIN İSTİYORUM. DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.. BENİ YANLIZ BIRAKMAYIN
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR . ZUHAL
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM YARDIMCIN OLSUN.. KİMSEYLE TARTIŞMAYA GİRME ELİNDEN GELDİĞİNCE.. SÜREKLİ BESMELE ÇEK VE RABBİMDEN SABIR DİLE..
19 yıl önce gönderildi # -
canım sana ayetel kürsi okuymaya başlıyorum bitirince sayıyı yazarım rabbim yardım etsin
ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM NE MURADINIZ VARSA VERSİN.
Canım 3 İhlas,3 Nas,3 Felak,1 fatiha,1 Ayetel kürsi okudum şimdilik Allah yardımcın olsun inşallah Sakin ol ve Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammed Ve ala ali Seyidina Muhammed de sürekli:)
SAKİN OL GÜZELİM
SAKIN KİMSEYLE MUHATTAP OLUPTA TARTIŞMAYA GİRME
DEĞMEZ SEN ÜZÜLÜRSÜN
RABBİMDEN SABIR İSTE
YA SABIR YA ALLAH DE
RABBİM SABRINI VERSİN
FERAHA ÇIKARSIN
YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH
AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
OKUMAYA DEVAM EDİYORUM. DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN. HANGİ DİLEĞİNİZ VARSA GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH. RABBİM DERTLERİNİZİ TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH.
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM.
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
AMİN. AMİN. AMİN.
canım
20 ayetel kürsi
100 la havle vela kuvvete illa billah okudum rabbim kabul etsin19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH. AMİN. AMİN.AMİN.
size bir vakıa suresi hediye ediyorum
Rabbim feraha çıkarsın rahmetle keremle hayırla inşallah19 yıl önce gönderildi # -
krdeşim Allah sana sabır verdin.lütfen sakin ol .işe giderken LA HAVLE çek ben de sana 10 tane Ayetel kürsi gönderiyorum.lütfen kabul buyur kendine ii bak
Allah yardımcınız olsun,,gönlünüze genişlik versin,, hayırlı rızık kapıları açsın yüzünüze kardeşim
bu mübarek günlerin gecelerin hürmetine yardımsız kalmayasınız inşallah
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun 3 fatiha hediyem sana.
Yarabbim Zuhal kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider yar ve yardımcısı ol. Selamete ulaştır. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BESMELE ÇEKİN.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM....
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.