arkadaşlar allah rizası için bana dua edin çok sıkıntıdayım borçlarımı ödeyemiyorum
borçlarımı ödeyebilmem için bana dua edermisiniz.(zcan)
(26 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yar ve yardıncın olsun inşallah.amin.
18 yıl önce gönderildi # -
bir fatiha okudum.inşallah allah tez zamanda bir kapı açar da kurtulursun.amin
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
Rabbim yardımcın olsun kardeşim tez zamanda ummadığın yerlerden hayır ve rızık kapıları açsın,,boynunu büktürmesin dosta-düşmana
YA FETTAH YA REZZAK YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun ya malikel mülk ya malikel mülk
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim Özcan kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider, feraha ulaştır. Hayırlı rızık kapıları aç, hayırlı helal kazançlar nasip et. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardıncın olsun inşallah.amin.
RABBİM SANA BOL RIZKLAR VERSİN BORÇLARINA KOLAYLIK VERSİN KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN
AMİN.AMİN.AMİN RABBİM EDASINI NASİB ETSİN
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN AMİN......18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HELALİNDEN BOL KAZANÇ VERSİN..BEREKET VERSİN.SANA VE TÜM BORÇLULARA TÜM SIKINTIDA OLANLARA RIZIK KAPILARINI SONUNA KADAR AÇSIN.. AMİİNNN
BEN BİR AYETEL KÜRS-İ OKUYORUM.. ALLAH IN İZNİYLE..18 yıl önce gönderildi # -
Allahım tez zamandan borçalarından kurtarıp, bol rızıklar nasip eder inşallah.
Allah yardımcın olsun.
Amin Amin Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun Bir Vakıa suresi okudum Allah kabul etsin bu sıkıntıdan en kısa zamanda kurtulursunuz İnşallah amin amin amin
amin inşallah
1 adet vakıa surasi okudum. Allah kabul etsin. borçlarınızı tez zamanda ödeyebilmeyi nasip etsin cenab-ı hak. amin amin amin.
YA FETTAH
YA REZZAK.
Rabbim hayırlı rızık kapıları açsın size kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAYIRLI KAPILAR AÇIP BORCUNU ÖDEMEYİ NASİP ETSİN
rabbim sana gani gani bereket versin kardeşim
annemde dua etti namazında edecekte rabbim büyük gün doğmadan neler doğar.rabbime sığın o herşeye kadir18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun allah kendinden başka kimseye el açtırmasın hayırlısıyla borçlarından kurtulmayı nasip etsin
bir fatiha okudum.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim Özcan kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider, hayırlı rızık kapıları aç. Senden başkasına muhtaç etme yarabbim. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Sen yeterki umudunu kesme... Allah ummadığın ne kapılar açacaktır sana.. sabırlı olmak lazım...Allah hakkımızda hayırlısını versin... Tüm borçlulara borçlarını ödemeyi nasip etsin...
Amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah sıkıntılarını gidersin kardeşim muradını versin
1 ayetel kürsi
1 fatiha hediyem sıkıntılarının gitmesinde vesile olsun18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM SENİN İÇİN
BORÇLARINI ÖDEYEBİLMEN İÇİN
SANA
376 ADET KARINCA DUASINA BAŞLADIM
HAYIRLISIYLA ÖDENECEK İNŞALLAHTAKİP ET
CENABI ALLAH BORCLARIN ÖDEMENE YARDIMCI OLSUN İNŞ SENİN GİBİ NE KADAR BORCU VE SIKINTISI OLAN KARDEŞİMİZ VARSA CÜMLEMİZİ RABBİM FERAHLARA CIKARSIN
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme ya ğaniyyu ya hamidu ya mübdiu ya muiydu ya fealün li ma yüriydü ya rahimi ya vedudu ekfini bi halalike an haramike ve bi taatike an ma'sıyyetike ve bi fadlıke ammen sivak
. kardeşim bunu dua dostlarımın yazısından aldım senin için okuyorum allah sıkıntılarını tez zamnada gidersin.borçları ödeyebilme ve sıkıntıdan kurtulmak için günde 70 defa ğkınması gerekiyormuş. sıkınyısı olan kişinin okuması daha makbulmüş.amin.amin.amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.