sevgili dua dostlarım.kötü,sürekli evime gelen,gelme diyemediğim,husursuzluk yaratan ve kavgacı bir insandan kurtulmak istiyorum.kötülük yapamıyorum.ama çok eziyet ediyor bana kimsem yok,dualarınızla kurtarın beni,hep beraber okursak etkili olur.Allah hepinizden razı olsun,öldükten sonra cennet mekanınız olsun inşallah.....
dualarınızla kurtarın beni
(20 mesaj) (18 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah tüm çaresizlerin tüm darda zorda olan kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun herkesi beklediği aydınlık günlere çıkartsın inşallah
allahım sana sığınıyorum bizi,bize bırakmaki nefsimize yenik düşmeyelim allahım sana açılan elleri ve gönülleri boş çevirme yarabi bütün kardeşlerimizin dilek ve dualarını kabul et senki yeri ğöyü yaratansın diliyorumki kötü insanlarını islah olmasını diliyorum .19 yıl önce gönderildi # -
sana üç ayetel kürsi okuyorum. Rabbim seni korusun amin...
19 yıl önce gönderildi # -
kardeşim biz kimiz ki seni kurtaralım
kurtarıcı Allah'tır
bütün ümidimiz dualarımızı vesile kılmasıdır
siz kurtulmayı isteyin Allah'ın izniyle gün doğmadan neler doğar
Ya Allah Ya Allah19 yıl önce gönderildi # -
olur
ALLAH yardımcın olsun kardeşim...
CANIM KARDEŞİM İNSALLAH O KİŞİNİN HİDAYETE ERİP YAPTIĞI EZİYETTEN ÖTÜRÜ PİŞMAN OLMASINI VE SENDEN ÖZÜR DİLEMESİNİ DİLİYORUM ALLAHTAN
RABBİM İNSALLAH O KİŞİNİN ARTIK SANA HEP HAYRINI FAYDASINI NASİP ETSİN
TABİ RABBİM KATINRDA BU YAZILI DEĞİLSE Kİ İNSALLAH YAZILIDIR O ZAMAN RABBİM O KİŞİYİ SENDEN UZAKLAŞTIRSIN İNSALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
E'ÜZÜ BIKELIMATILLAHİTTAMMATI MIN ŞERRİ MA HALAK.
MANASI: TAMAM OLAN KELİMELERINE TUTUNUP BUTUN YARATTIKLARININ ŞERRİNDEN ALLAHA SIGINIRIM.
O KIŞI GELDIGINDE BUNU OKU.MUMKUNSE EZBERLE VE HER ZAMAN OKU.ALLAHA EMANET OL.19 yıl önce gönderildi # -
Mevla huzur versin, inşaALLAH o İnsanıda ıslah etsin... Sizin için selatı münciyye okuyorum... İnşaALLAH yardımı olur..
AYETEL KÜRSİ OKUMAKTA FAYDA MUTLAKA VARDIR
dua dostum senin için 100 tane ihlas okuyacağım sabret inşallah sonu selamet olur benimde sorunlarım var dualarınızda banada amin derseniz sevinirim allah hepimizin şifasını versin
Allah yardımcın olsun inşallah sana zarar vermez o kadın.
nimet kardeşime de yardım et Allahım sorunlarını çözsün.
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Sıkıntılarını gider feraha ulaştır. Her türlü kötülüklerden muhafaza et. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH. AMİN AMİN AMİN
allah yardımcın olsun düşmanlık yapanların hile ve fesatlarını kendilerine çevirsin.amin
Senin için Ayetel Kürsi okuyorum.
Allahım kötülüklerden, kötü insanların şerrinden korur seni inş.
Amin Amin Amin.19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCIN OLSUN SENİ HER DAİM KORUSUN
RABBİM YARDINCIN OLSUN
TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
AMİN AMİM19 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN,NE MURADINIZ VARSA VERSİN.OKADAR İYİSİNİZKİ,BU SİTEYE GİRDİM GİRELİ İNSANLARA OLAN GÜVENİM ARTTI.NE GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞLERSİNİZ SİZ.ÖLDÜKTEN SONRA HEPİNİZİN MEKANI CENNET OLSUN DOSTLARIM,CENNET OLSUN...........
allahım sıkıntılarından tez zamanda kurtarsın inşallah.bence bol bol selavat getir.eminim faydası olacaktır
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.