Dua amcalarım***dua ablalarım***dua kardeşlerime.
100 ihlas süresi 5 fatiha süresi okudum.armağan ediyorum sizlere Allah sizleri ve çocuklarınızı korusun. Canım ALLAHIM beni ve ailemi koru.amin.
saygı ve sevgilerimle....****Beste****
(16 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
dua yeğenim:):)
Allah kabul etsin,,seni ailene ve bizlere bağışlasın,,mutlu,,huzurlu,,sağlıklı,, hayırlı,,gönlünce bir ömür nasib etsin
sevgiler
selamlar18 yıl önce gönderildi # -
allahhh.
melek kokusu geldi yüreğime,
dayko dayıdan sana,ailene,hacıanneye ve pamukbabaanneme de 100 tevhid hediye yolladım.
lütfen sende kabul et olurmu,kainatın en güzel bestelerinden biri olan meleğime...18 yıl önce gönderildi # -
değerli büyüklerim Cihan amcam ve Kadir dayıcım Allah sizden razı olsun.sizlere herzaman dualar ediyorum,anneciğimde öyle canım annem sizlerden çok sevgiyle bahseder bana dualarınızı anlatır, evde dua zamanımız oluyor ve biz sizlere çok içten dualar ediyoruz bilmenizi isterim.
saygılarımla ellerinizden öperim.
kızınız.18 yıl önce gönderildi # -
bestem
. . . . .
sen bu noktaların anlamını biliyormusun.
18 yıl önce gönderildi # -
amca - dayı olmak güzel şeymiş elhamdulillah:)
ooooo kimleri görüom:))
kız beste nasılsın kardeşim benim..canım bestecim..ismi kalbi yüzü güzelim seni çoookkk sefiom ben:))
sualinizi yanıtlamakta geciktim özür dilerim. dürüst olmak gerekirse tam manasını çözemedim yalnız dualarla bir bağlantısı olduğunu hissederek yinede anneciğime sorayım dedim.allaha ulaşmak dedi annem en azından çaba ve gayret etmektir bu uğurda bu yolda dedi.negüzel allaha ulaşmaya çalışmak onu koruyucu görmek onu sevmek negüzel şeydir.
saygılarımla ellerinizden öperim efendim.en hayırlı akşamlar sizlerin olsun.
annen çok haklı,nokta nokta katreden deryaya ulaşmak.allaha varmak.
bu akşam ki noktalar ise,yine aynı yolda dayko dayının senin hediyelerin için mesajına bıraktığı beş damla inci tanesi idi.!
yüreğine takman için.18 yıl önce gönderildi # -
Burcu ablacığım bende seni çok seviyorum.geçen yaz daha çok fırsat bulabiliyordum mucize sitemize dualar ediyorduk beraberce diğmii ablacığım.bu yaz çok fazla zamanım yok,böyle olmasına rağmen sizlere dua etmeyi asla ihmal etmiyorum elbetteki Yasin abimede. Yasin abim yazımı bu dua bölümüne koymuş mahçup oldum allah razı olsun ondan ve hepinizden.hayırlı akşamlar burcu ablacığım.
Dayko dayıcığım.bu sözleriniz benim nazarımda bir DEĞERDİR.size çok teşekkür ederim kıymet verdiğiniz için bana,beste kızınız size her zaman dua ediyor olacak Kadir dayım.
saygıyla ellerinizden öperim.
Allah razı olsun Gülşen kardeşim.
100 adet Besmele
100 adet La Havle okudum.
Allah kabul etsin.
AMIN AMIN AMIN.NE KADAR GUZEL BIR MUHABBET.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.
RABBİM SENİ SEVSİN SEVDİKLERİYLE BERABER EYLESİN...
SELAM İLE.
KALBİNE O GÜZEL KALBİNE RABBİM HEP FERAHLIK HEP HUZUR VERSİN .
RABBİM SENİ O GÜZEL AİLENE BAĞIŞLASIN .
RABBİM OKUNAN DUALARI KABUL ETSİN.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM.
SEN DE BENİM DUALARIMDASIN .18 yıl önce gönderildi # -
canım bestem ya ben neler kacırmışım benim bitanecik kardeşim gelmiş sitemizde misafir olmuş ben yeni görüyorum bitanem seni çok seviyorum bunu sen eminim ki biliyorsundur ...ayrıca duaların için allah razı olsun senden rabbim senin ve ailenin her daim yardımcısı olsun amin benden de sana 3 adet fatiha hediyem olsun kalbi çok güzel kardeşeme ...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.