Allahım hamdolsun şükürler olsun sana.. burası bana o kadar ugurlu geldi ki.. hayatımdaki herşey yoluna girmeye başladı.. karşılaştığım sürprizler beni şaşırtıyor. ne kadar uğurlu bir yer burası.. sizleri seviyorummmm
BURASI GERÇEKTEN MUCİZEEEEE
(29 mesaj) (20 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
:)) burda herkes birbirini seviyor kin yok nefret yok herkes başkaları nı düşünüp dua edip dualarına amin diyor allah herkesten razı olsun dualarımız kabul olsun insallah
19 yıl önce gönderildi # -
LAHAVLEVELAKUVVETEİLLABİLLAHİLALİYYULAZİM.
SUBHANALLAH.
SUBHANALLAH.
SUBHANALLAH.
KULUNU SEVEN,SEVİNDİREN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.SIRADA BEKLEYEN DİĞER MUCİZELER DOSTLARIMIN ÜSTÜNE OLSUN....
AMİN.AMİN.AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
sübhanallahi ve bi hamdihi...
Kadir Baba allahıma binerce kere hamdolsun ki bu siteye girme şansını verdi bana. her girdiğimde gözyaşlarımla okuyorum duaları yorumları aminleri..allahım sen o kadar büyüksün ki hamdolsun şuan aldığım nefese dahi.. ben gerçekten sizleri çok sevdim allah ayırmasın bu dostluk ve sevgiden..
BENDE ÇOK SEVDİM BU SİTEYİ VE SİTEDEKİLERİ OKADAR SEVGİ DOLUSUNUZ Kİ O KADAR GÜZELKİ YÜREĞİNİZ ALLAHA ÇOK SÜKÜR BU SİTEYİ TANIMAYI NASİP ETTİ BANA
FUNDACIM NE OLDUGUNU BILMIYORUM AMA SENIN ADINA COK SEVINDIMMM.HERNE SENI MUTLU EDIYORSA RABBIM DAIM ETSIN.SENIN SEVINCIN ŞUKURUN BANA BIRAZ DAHA UMUT VERDI.INŞALLAH SIRADA BEN VARIMDIR.RABBIM BIZLERI OYLE MUTLU ETSINKI ARTIK SIKINTILARIMIZI DEGIL ALLAHIMIZI DUŞUNUP ONA OLAN AŞKIMIZ DAHADA ARTSIN.
elifcim allahıma her saniye hamdolsun diyorum bu benim dilimden düşürmediğim zikrim diyelim.. gözümü açtığımda yatarken.. en zor anımda bile.. rabbim herkesin gönlüne göre versin.burdaki herkes dualarımda gece gündüz.allah şahidim.. bu siteye tesadüf girdim girdiğim günden beri hayatımda hep olumlu gelişmeler oldu..asla olmaz dediğim şeyler gerceklesiyor allah devamını nasib eder inşallah
ELHAMDÜLİLLAAH.....
FUNDAFUNDA,DEĞERLİ DOSTUM.
GİRMENİZ ZATEN MUCİZE,YAŞADIĞINIZ SİZE ÖZEL BİZE YİNE MUCİZE,BİZİMLE PAYLAŞMANIZ BİZİ SEVİNDİRMENİZ MUCİZE,DOSTLARA ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN MUCİZE,BULUNDUĞUNUZ SİTE ZATEN MUCİZE...BİZE KALAN ALLAH DEYİP MUCİZELERE TANIK OLMAK,SEYRETMEK ALEMİ.MÜBAREK OLSUN...
Kadir Babam tek ve son sözüm allahıma hamdolsun
Ne güzel inşaALLAh güzellikler ardı ardınca gelir.. Ve inşaALLAH burda ki dualar sayesinde benim hayatımda düzelir :(
Allah sevdiklerine vesileler nasip eder.
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.
hamdolsun rabbime
NE MUTLU ŞÜKREDENLERE,RABBİM DAİM KILSIN,DARISI DİĞER DOSLARIMA,GÖNDER YARABBİ MÜCİZELERİNİ.SENİN HAZİNEN ÇOK GENİŞ.VERMEK SANA MAHSUS,ALLAHIM,ALLAHIM,ALLAHIM,YA HU,SUBHANALLAH,ELHAMDÜLİLLAH,ALHUEKBER
BİZLERİ BU HALLERE GETİRDİĞİ İÇİN RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.
çok sevindim canım benim ya çok şükür..
CANIM KARDEŞLERİM İNANIN BEN GELELİDE 2 GÜN OLDU.BANADA HEPİNİZ UMUT KAPISI OLDUNUZ,BU SİTE OKADAR MANEVİYATLA DOLUKİ,ÖYLESİNE BUNU HİSSEDİYORUM Kİ ANLATAMAM.ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN.***ALLAHÜMME RABBES SEMAVATİS SEB'I VE RABBEL ARŞİL AZIYMİ IKFİNİ KÜLLE MÜHİMMİN MİN HAYSÜ Şİ'TE MİN EYNE Şİ'TE.***üzüntüyü gidermek için dua...
çok şükür allahıma
Dikkatimi çektide hep sıkıntıda olanları tevafuken buraya çekiyor rabbim.. Yalnız olanları, dayanacak dostu olmayanları, duaya ihtiyacı olanları... Bu da güzel bir işaret belki de..
herkese nasib olmaz bence.. şükürler olsun ki bizlere bu şansı verdi yüce rabbim..
CANIMMMMMMMMMMM YOKSA BENİM HEP DEDİĞİM ŞEYMİ OLDUUU???
MUCİZEN HER NE İSE RABBİM DAİMİ KILSIN... HEP ŞÜKÜRLERİNİ ARTTIRSIN..
Okurken gözlerim doldu nedendir bilmem.
Buranın böyle güzellikler getirmesi, insanlara, bizlere umut vermesi, içimize huzur getirmesi beni çok etkiliyor. Allahım hiç ayırmasın bizi, burdaki kocaman dua ordusunun duaları birleşip, hepimize mücizeler getirmeye devam eder inşallah, Allah esirgesin hepimizi..
Amin Amin Amin.19 yıl önce gönderildi # -
Melek ben her bu siteye girdiğimde gözlerim hep dolar..ve her girdiğimde şükrederim.. yüce allahım yar ve yardımcımız olsun doğruluktan ayırmasın. tüm sıkıntılarımızı feraha çıkarsın.. herkesin gönlüne göre versin..
Canım fundacım inan çok sevindim senin adına. Rabbim iki cihandada her zaman yüzünü güldürsün inşaallah. AMİN AMİN AMİN
RABBİM SEN BÜYÜKSÜN
FUNDA KARDEŞİME GÖSTERDİĞİN MUCİZELERİN AYNISINI
TÜM SANA EL AÇAN KARDEŞLERİMİZEDE GÖSTER YA RABBİ
AMİN AMİN AMİNNNNNNNNN..........19 yıl önce gönderildi # -
aminnnnnnnnnn
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.