BEN 7 AYLIK DÜNKÜ YAZIMDA KASTETTİĞİM İNSAN KAYINVALİDEMDİ.ŞİMDİ BEN BU İNSANI TAMAMEN EVİMDEN VE KENDİMDEN UZAKLAŞTIRMAK İSTİYORUM.BEN KÖTÜ NİYETLİ BİR İNSAN DEĞİLİM,AMACIM KÖTÜLÜK YAPMAKTA DEĞİL AMA MANEVİ OLARAK ÖYLESİNE ACI ÇEKTİRİYOR Kİ KAYINVALİDEM,ÜSTELİKTE HAMİLEYİM.ÜZÜNTÜDEN BEBEĞİME BİŞEY OLACAK DİYE KORKUYORUM.ALLAH HAKLARINDA HAYIRLISINI VERSİN,YOLLARI AÇIK OLSUN AMA BENDEN ÖMÜRBOYU UZAK OLMALARINI İSTİYORUM,ALLAH ŞAHİDİMDİR İLK KEZ BÖYLE BİŞEY İSTİYORUM ÇÜNKÜ DAYANAMIYORUM.ARANIZDA HOCA OLAN VARSA YADA BİLEN BİRİ BANA BİR KAĞIT YAZABİLİRMİ,UZAKLAŞTIRMAK İÇİN DUA NEOLUR....ALLAH'A EMANET OLUN....
BEBECİK İÇİN DUA TOPLUYORUZ EY DUA ORDUSU,HABERİNİZ OLA.(Kadir baba)....
(28 mesaj) (19 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
BURAYA ŞİMDİLİK MESAJ YAZMAYIN DOSTLAR...
19 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ DOSTUM ŞÜPHESİZ İÇİN YANIYOR VE SIKINTIDASIN.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.
AMA BİZLERİN BURDA BULUNMA AMACI DUA BİRLİĞİ VE DUA DOSTLUĞU.BİRBİRİMİZ HAKKINDA HAYIR TEMENNİLERİNDE BULUNMAK VE HAYIRLARA ULAŞMAK.
ŞÜPHESİZ SENİN DE AMACIN BU,AMA BİRAZ DERTLENMİŞSİN O KADAR.
HİÇ DEĞİNMEK İSTEMEDİĞİM O SENİN İSTEĞİNE GELİNCE İSE SEN VAZGEÇ DERİM.SIĞINILACAK VE ÇARE ARANACAK EN HAYIRLI KAPI,SEN BİZDEN DAHA İYİ BİLİYORSUN Kİ ALLAH (C.C)HAZRETLERİDİR...
GEL BİZ SENİN DURUMUNU ALLAHA HAVALE EDELİM.SENİN BU DURUMDAN HAYIRLISI İLE SELAMETE ÇIKMANI ALLAHTAN NİYAZ EDELİM.DUA DOSTLARIMIZ BİZE YARDIM EDER SEN MERAK ETME...BU YÜZDEN YAZININ BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRİYORUM,SELAMETLER SANA AİLENE VE BEBECİKİNE OLSUN İNŞALLAH.......
sıkıntıda olan annemiz için,doğacak bebecik için,ailesi için ve ailenin tüm fertlerinin selameti için kabul buyur rabbim...
bismillahirrahmanirrahim.
41.ayetel kürsi ile ben başlıyorum...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 İHLASLA BEN ACIYORUM RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN19 yıl önce gönderildi # -
buyur değerli dostum evin için düğün bayram olsun inşallah...
AMİN
rabbim kabul etsin 100 ayetel kürsi
21 selevat hediye ediyorum sizin için mevlama.. Huzur versin inşaALLAh yuvanıza.. Kayın validenize de pişmanlık ve gönül güzelliği verip fitne ve fesattan uzaklaştırsın.. Amin..
.
7 ayetel kürs-i okuyorum hemen şimdi.
Allahım bu kardeşimizin evceğizine huzur mutluluk sağlık afiyet ver.
AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
7 ayetel kürsi hediyemdir
100 la ilahe illallah hediyem allah huzur versin yuvanda
10 AYETEL KÜRSİ HEDİYEMDİR
BEBECİĞİMİZ İÇİN 5 AYETEL KÜRS-İ
YUVANIZIN HUZURU İÇİN SİZE 1 AYETEL KÜRS-İ OKUYORUM..
SİZE ZARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İNSANLARI HAYATINIZDAN UZAKLAŞTIRMAK YERİNE DUALARINIZLA VE ŞÜKÜRLERİNİZLE-İNANCINIZLA VE HOŞGÖRÜNÜZLE HUZURLU BİR ORTAMA ÇEVİRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM HADDİME DÜŞMEDEN.
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN. AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
özür dilerim yok bişi:(
BİLMİYORDUM BENİM İÇİN DUA BAŞLATTIĞINIZI ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN,BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ KARDEŞLERİM.KUDRETİNE KURBAN OLDUĞUM ALLAH'IM HEPİNİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA.ALLAH O BÜYÜK VE SONSUZ MERHAMET SAHİBİ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...BURCU ÜZÜLME SEN CANIM KARDEŞİM.ALLAH'IM SİZDEN MAHRUM BIRAKMASIN BENİ.ALLAH'A EMANET OLUN.
Allahım kötü insanlardan, kötü mahluklardan ve onların şerrinden sizi korusun.
Yanlızca Allaha'a sığınıp, ondan yardım dilerim. O herşeyin en doğrusunu bilir.
Dilerim Allahtan evinize tez zamanda huzuru verir. Kötülük yapanlarıda ıslah eder inşallah.
Bebeğimiz,o melek için ve aile huzurunuz için Ayetel Kürsi okuyorum.
Sen kabul et yarabbim.
Allah yardımcın olsun.19 yıl önce gönderildi # -
ÇOCUĞU OLMAYAN
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
Allah en kısa zamanda bir evlat nasişp etsin inşallah.
Yarabbim kardeşimizi ve bebeğini koru. Yar ve yardımcısı ol. Bütün sıkıntılarını feraha çevir. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH. LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN. HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL. AMİN AMİN AMİN
YARABBİ KARDEŞİMİZİ VE BEBEGİNE FERAHLIK VER
KARDEŞİMİZE SABIR VER TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKAR
5 FATİHA FERAHLIK VE HUZURUN İÇİN
RABBİM TÜM OKUNAN DUALARI KABUL ETSİN
AMİN AMİN AMİN.....19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
.
7 ayetel kürsi
Ya Rabb! sen dostumuzun sıkıntısı hayırlı bir sonuçla sonuçlandır, hayatını hayırlarla donat.3 ihlas okudum Rabbim kabul etsin.
33 selavatta benden sıkıntıların ve bebeğin için
ALLAH HEPİNİZDEN SONSUZLARCA DEFA RAZI OLSUN KARDEŞLERİM.HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN.DUDAKLARINIZDAN DÖKÜLEN HER DUA SİZE ÖBÜR DÜNYADA MÜKAFAT OLARAK 10 MİSLİ GERİ DÖNSÜN DOSTLAR.GÜZEL DİNİMİZİ YAYMAK İÇİN HEPİMİZE BİR GÖREV NASİP ETSİN ALLAH'IM.AMİN AMİN AMİN....ALAH'A EMANET OLUN...............
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.