bu gün üye oldum artık okadar bunaldımki ölmeyi bile düşünüyorum gözümde yaş olmadığı bir gece yok huzur tamam bitti borçlarımı ödeyemiyorum allah rızası için yardım edin
borçlardan kurtulup aile içi huzur ve mutluluk için
(7 mesaj) (7 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allahım tez zamanda bu sıkıntılardan arındırsın sizi inşallah, bu gece sizin için de dua edicem.
19 yıl önce gönderildi # -
gökçe kardeşim.hoş geldin aramıza,sakın pes etme kardeşim,bak hepimizin dertleri sıkıntıları var inan sen yanlız değilsin bizler senin için bu gece çokk dua ederiz kardeşim sen kalbini ferah tutmaya çalış sakın sakın pes etme Allah sana mutlaka çok büyük ferah kapısı açar hep dua et kardeşim.dualarımda olucaksın kardeşim.
canım benim sakın ağlama bol bol dua et bak şu an burda ezanlar okunuyor ve senin için dua ediyorum. allah tez zamanda kolaylık verir inşallah.
Allah yardımcın olur gökçe merak etme yeterki sen Allaha sığın.
rabbim en kısa zamanda sıkıntılarından kurtarır inş. Allahım yar ve yardımcın olsun kardeşim.
aramıza hoşgeldin kardeşim allah yardımcın olsun ve sıkıntıların tez zamanda geçsin kardeşim ne olursa olsun ölmeyi düşünme allahın verdiği canı sen alamazsın onun yerine bol bol dua et allah yardımcın olsun
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.