Her şey üst üste üst üste.. kardeşimde kemik tömörü varmış, nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyoruz..(bilen varsa ne olur bilgilendirsin) sırtında bir kütle var alınması gerekiyormuş, kötü bi tümörde olabilirmiş, bi kardeşimi beyin tümöründen kaybettim, tek kardeşimi inşaALLAH mevlam bize bağışlar.. ne olur dua edin kötü çıkmasın... Benimse dayanıcak gücüm sanırım tükeniyor.. Ne olur çok dua edin...
Kardeşimde,tümör varmış ne olur dua edin..(GÖZYAŞI)
(41 mesaj) (31 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allahım sen yardım et sen şifa ver ne olur Rabbim kardeşimizi bu hastalıktan kurtar 3 fatiha okuyorum.
çok üzüldüm inşallah iyileşir iyi haberler beklerken bunlar olmasın Allahım artık.19 yıl önce gönderildi # -
:( artık hep üst üste geliyor iyi haber değilde bu gün hangi kötü haberi alıcam acaba diye irkiliyorum.. ALLAH...
19 yıl önce gönderildi # -
ay canım kardeşim benim siteye girer girmez yazını gördüm Allahım acil şifa versin inşallah kötü değildir hemen yasin okuyayım kardeşine Rabbim kurtar onu lütfen bu hastalıktan inşallah acılarınız son bulur kardeşim Allah sabır versin
olumsuz düşünme o zaman hep kötü şeyler gelir Allah kaorusun iyi olacak de inşallah herşey düzelecek bu bir sınav yada geçmen gereken bir olgunlaşma süreci...
Allah müslüman bir kulunu neden bu kadar darda bıraksın ki.
ne olur artık kötü şeyleri aklından çıkar önce aklından çıkar ki sonra hayatından çıksın.
Allah yardımcın olsun hz yunus duası okuyorum sayısız senin için.19 yıl önce gönderildi # -
rabbim şafi ismiyle sifa versin inş
adın ne gözysaşı ve kardeşinin adı ne? hem sen değilmiydin "Her ağlamanın sonu gülmektir" diyen
benim adım züleyha.. Kardeşimin adı merve...
rabbim acil şifalar versin inşallah kötü değildir
rabbim yardımcınız olsun 7 fatiha kardeşinize şifa olsun inşallah.19 yıl önce gönderildi # -
Bu dünyada çektikleriniz inşAllah tüm günahlarınızın kefareti olur. Sabredin...Sakın isyan etmeyin.Derdi veren Allah, dermanını da verir ve Rabbim hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü vermez. Tez zamanda Yüce Mevlam şifa versin, derdinize derman versin, hayırlarla yüzünüzü güldürsün inşAllah...
DEĞERLİ DOSTUM ZÜLEYHA,ÇOK ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇTİĞİN BELLİ.ÜSTELİK SADECE SEN DEĞİL AİLENDE VAR BU İŞİN İÇİNDE YANILMIYORSAM.İŞTE BU YÜZDEN HERŞEYİ BİRAZ MATANETLİ KARŞILAMAK ZORUNDAYIZ.SENİN,AİLEN ADINA BİRAZ DAHA GÜÇLÜ DURMAN GEREKİYOR.ONLARDA DAHA ÖNCE ÜZÜLMÜŞLER KÜÇÜK MELEĞİMİZİN ÖLÜMÜNE DEĞİLMİ AYNI SENİN GİBİ.HEM BAK HASTALIK KONUSUNDA DAHA TAM BİR BİLGİMİZ BİLE YOK.ŞİMDİDEN ÜMİTSİZLİĞE VE EN KÖTÜYÜ PEŞİNEN DÜŞÜNMEYE BAŞLAMAK BİZE ÜZÜNTÜDEN BAŞKA BİRŞEY KAZANDIRMAZ.ÜSTELİK ZAYIF DÜŞERİZ.VE LAZIM OLDUĞUMUZ ZAMANLARDA DA DAHA DA ÇARESİZ KALIRIZ.
HADİ SEN KENDİNİ TOPARLA BİRAZ KÜÇÜK DOSTUM.HEM SENİN ARKANDA KOCAMAN BİR DOSTLUK ORDUSU VAR.SENİ BU ZOR DÖNEMİNDE YALNIZ BIRAKMAYIZ.GEL SEN TUT ELİMİZİ,BİZDE SENİ TUTALIM.BİRDE RABBİM TUTARSA BAKARSIN O BEKLEDİĞİMİZ MUCİZELER BİR BİR HAYATIMIZA GİRMİŞ...
HADİ UZAT ELİNİ,UZAT GÖNLÜNÜ BİR OLALIM,DAHA GÜÇLÜ OLALIM.RABBİM ELBET BİLİYOR OLUP BİTENİ,DUALARIMIZA İCABET EDECEĞİNE BEN KALBEN İNANIYORUM.HADİ SENDE BIRAKMA KENDİNİ,ÜZÜNTÜN ÜZÜNTÜMÜZ,SEVİNCİN SEVİNCİMİZ OLSUN.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
O SONSUZ MERHAMET SAHİBİDİR.KAPISINDAN KİM GERİ DÖNMÜŞ Kİ,ÜSTELİK KOCA BİR DUA ORDUSUNU DÖNDÜRSÜN....*******
YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM YA HALİM YA KERİM...
Allah yardımcınız olsun kardeşim. içinizi ferah tutun. Allah'ın izniyle dermansız dert yoktur. bu mübarek günler geceler hürmetine Rabbim size de yardım kapıları açacaktır inanıyorum
...19 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDEŞİM RABBİM ŞİFASINI KATINDAN VERSİN.. ..
RABBİM TAŞIYAMAYACAGINIZDAN FAZLASINI VERMESİN İMTİHANINIZI BAŞARIYLA TAMAMLAMANIZI NASİP ETSİN SİZLERİ YANLIZ BIRAKMASIN...
BENDE ŞİFA NİYETİNE 50 TANE İHLAS YOOLUYORUM SİZEYA ŞAFİİ YA ŞAFİİ YA ŞAFİİ YA ALLAH YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM YA LATİFU YA HALİM ...
... Ey Rabbimiz, eğer unuttuk ya da yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme! Ey Rabbimiz, bize bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmeyeceği yükü de yükleme! Bağışla bizi, mağfiret et bizi, rahmet et bize! Sensin bizim Mevlamız, kâfir kavimlere karşı yardım et bize.'' (Bakara, 286)
rabiiimmm insallah iyileşmesini nasib eder insallah kötü değildir rbbim sifacısı olsun 1 YASİN gönderiyorum şifa ümidiyle insallah allah a emanet olun
allah yar ve yardımcınız olsun19 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM ACIL ŞIFALAR VER RABBIM KARDEŞIME.
ZULEYHA KADIR BABANI YAZISINI SUREKLI OKU NE OLUR.
RABBIM YARDIM EDECEK SANA SAKIN UMIDINI YITIRME DUA EDECEGIM BEN SANA
ŞIMSI 1 AYETEL KURSI OKUYORUM RABBIM KABUL ETSIN.AMIN19 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Züleyha Çok üzüldüm.
Allah yardım etsin.
Bugün okuduğum 100 Fatiha suresini Kardeşinize hediye ettim.
Allah kabul etsin.
Ya Şafi Ya Allah.
allah dayanma gücü versin benimde annem göğüs kanseri allah sana sabır kardeşine acil şifalar versinbende kenzül arş duası yolladım
30 Adet Fatiha suresi Okudum.
Kardeşinize şifa olur İnşaallah.
100 FATİHA
100 SALAVAT
100 AYETEL KÜRSÜ
100 BESMELE
100 İHLAS
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH
OKUYORUZ19 yıl önce gönderildi # -
Ya Şafi sen tez zamanda şifasını verirsin inş.
Allahım yar ve yardımcınız olsun, sürekli dualarımda olucaksın.
7 ayetel kürsü gönderiyorum kardeşin için. Allahım onu korusun, tez zamanda şifasını verir inş.Ya Şafi sen bizim dualarımızı duy Ya Şafi sen bizim dualarımızı kabul edersin inş. Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi.19 yıl önce gönderildi # -
rabbim şıfalar versin
rabbim acil şifalar versin kardeşim neolur sen ve ailen bu durum karşısında güçlü olun ve kardeşine yardımcı olun güçlü olarak tamam bizler dilimiz döndüğünce dualarımızla arkanızda olacağız inşallah ben kardeşinin iğleşmesi için 786 adet besmele okuyacağım birde okuya bildiğim kadar rabbimizin ya şafii ismini tesbih edeceğim rabbim şifa versin unutmayalım ki derdi vereb allah dermanınıda veriyor rabbim dularınızı kabul etsin amin
200 YA ŞAFİ
20 AYETEL KÜRSİ1000 İHLAS BABAANNEMDEN
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN ZÜLEYHA İNŞALLAH BU İMTİHANI HAYIRLISIYLA ATLATIRSINIZ
RABBİM ONU ANNE BABANA BAĞIŞLAR BURDAKİ TÜM DUALARIMIZI KABUL EDEREK HERŞEYİ ONUN GÜZELLİĞİNE ÇEVİRİR
KARDEŞ ACISINI ÇOK İYİ BİLİRİM ARKADAŞIM..RABBİM BİRDAHA YAŞATMASIN.BENİM KARDEŞİM AKLIMIDA ALDI GİTTİ BENDEN.UMUTLARIMIDA GÖTÜRDÜ BERABER.
RABBİM SENİN KARDEŞİNE ACİL ŞİFALAR VERSİN.VE BU ACIYI SANA TEKRAR YAŞATMASIN.
ŞİFA NİYETİNE
100 BESMELE
100 SELAVAT
10 AYETEL KÜRS-İ
10 FATİHA
10 İHLAS
OKUYORUM.. RABBİM GERİ ÇEVİRMESİN. AMİN AMİN AMİN..19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BU İLLETTEN KURTULUR KADEŞİN
YA ŞİFA YA ŞİFA
YA ŞİFA YA ŞİFA
AMİN AMİN...19 yıl önce gönderildi # -
Selamın Aleyküm Canımm...
Öncelikle hatırlatmak isterim ki çook sıkı bir imtihana tabisin şu anda...
Dilerim başarıyla tamamlarsın bu yolu....
Canım , Kurbanı olduğum Allah'ım yar ve yardım cın olsun..... ( İNŞALLAH)
BU İÇİNDE BULUNDUĞUN DURUMU HEP HAYRA YORMANI İSTİYORUM ....
BİZ KULLARIN HERŞEYE AKLI ERMİYOO BİLİYOSUN .....
CANIM KARDEŞİME GÜZEL ALLAHIM'DAN ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA DİLİYORUM....
HAYIRLI HABERLERİNİ BİLDİR LÜTFEN BİZLERE'DE...
ALLAH'A EMANET OLUN....19 yıl önce gönderildi # -
bir vakıa suresi hediyemdir
Rabbim hayırlar ihsan etsin19 yıl önce gönderildi # -
allahım acil şifalar verdin rahman ve rahim yardımcınız olsun
Allah kardeşine ve tüm islam alemine acil şifalar versin, imtihan dünyası işte herkesin çilesi farklı oluyor,kenzül arş duası var onu oku inş. faydalı olur,ben de dua edeceğim.
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.