canım kardeşim rabbim senin daima yar ve yardımcın olsun bütün sıkıntılarını üzerinden alsın dokeceğin tek göz yaşı sadece mutluluk adına olsun canım benim ....
senin için 786 adet bismillahirrahmanirahim okudum sen niyetini edersin artık canım kardeşim hiç birşeyi kafana takma olurmu?!...
sedef'e (derya23)
(12 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ayy canım benim çok şaşırdım ve çok sevindim Allah razı olsun Deryacım çok iyisin inşallah
sen hiç bir sıkıntı çekmeden herşeyin en güzeline sahip olursun canım kardeşim benim.
melek gibisin sen ya öok mutlu ettin beni böyle insanlarla birarada olduğum için çok şanslıyım.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BESMELELERİ SEDEFE YOLDAŞ ETSİN ONUN İÇİNDEKİ SIKINTIYI ALSIN HAK ETTİĞİ MUTLULUĞU SORUNSUZ KORKUSUZ Bİ AN ÖNCE YAŞATSIN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin.sedef verdiğim sözü tuttum.33 tane.
Amin Amin. Allah razı olsun sizlerden de Tuğba ve Burcu Allah ne muradınız varsa versin en kısa zamanda inşallah.
sedefim canım canım sen üzülme.haketmiyorsun.rabbim seni hiç yalnız bırakmasın.herkese yetişmeye calışıyorsun.Allahım inşallah gönlüne göre verir.
RABBİM OKUNAN BESMELELER HÜRMETİNE SEDEF E YAR VE YARDIMCI OLSUN.SIKINTILARINI BİR TÜY KADAR HAFİFLETSİN.AMİN.
Amin Elifcim inşallah hepimizin dilekleri bir bir olur.Allah razı olsun senden canım.
inşallah seninde o dilediğin şey en kısa zamanda olur.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Nurtencim Allahım inşallah seninde ne muradın varsa versin tüm acılarını unutturup seni çok mutlu etsin inşallah.
CÜMLEMİZİN İNŞALLAH.
OKUNAN BESMELERİ RABBİM KABUL ETSİN
FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH SENİ
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Zeynepcim Allah ne muradın varsa versin kardeşim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.