DUA DOSTLARIM
CUMA GÜNDEN BERİ SİTEYE GİREMEDİM. ÇÜNKÜ KARDEŞİMİN BİR MELEĞİ OLDU...ANNESİ HASTANEDEN ÇIKTI AMA BEBEĞİMİZ HALA HASTANEDE YATIYOR...ALLAH RIZASI İÇİN MELEĞİMİZE VE HASTANEDE YATAN O MİNİK MELEKLERİMİZE DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM...
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...
BİR MELEK DOĞDU CUMA GÜNÜ.HADİ DOSTLAR ONA SOFRA KURDUK,BUYRUN...
(60 mesaj) (21 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
HOŞGELDİ,SEFA GELDİ,BEBECİK.ALLAH ANNESİNE,BABASINA,SİZE VE BİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH.
SAĞSALİM EVİNE,ANNESİNİN ŞEVKAT KOLLARINA KAVUŞMASI İÇİN,VE TÜM BEBECİKLER İÇİN,BEN KADİR DEDE HEMEN BİR SOFRA HAZIRLIYORUM ONA.BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
DOSTLARDAN ,310.ADET AYETEL KÜRSİ İLE,GERİSİNİ DOSTLAR TAMAMLAR.İNŞALLAH.19 yıl önce gönderildi # -
Hayırlı olsun RABBIM ıyı kullarından etsın annesıne tez vakıtte kavustursun ve ıyı olsun ben ona ıyı olması ıcın bı yasın okıycam ınsallah tekrar ALLAH sıze bagıslasın melegı...
19 yıl önce gönderildi # -
SON RAKKAM................310.ADET.
Ayıpsın baba ya sen sofra kurdunda bız buyur gelmedıkmı bende 25 tane ayetel kürsü okuyayım yasının yanında olurmu.kabul buyursun RABBIM o hepımızın melegı olsun ...
ALLAH RAZI OLSUN ARMAĞANIM,HADİ BAKALIM 25 AYETEL KÜRSİ YETMEZ BEBECİKE HABERİN OLSUN.
YASİNİN İSE BAŞTACI YAPMIŞTIR ONU HATİCE DOSTUMUZ ZATEN..SON RAKKAM.............................335.ADET.
SEN ISTEDIN BABA O ZAMAN SIMDI EVDE DEGILIM EVE GIDINCE 75 TANE DAHA OKUCAM +2 YASIN OLDU+11FATIHA AMAN YAZMAKLA BITMIYO BU GECE MELEGIME DUA EDICEM AL BABAM RABBIM KABUL ETSIN
MAŞALLAH ARMAĞANIM,ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH SENDEN.SEN BEBEĞİ VE AİLESİNİ NASIL SEVİNDİRDİYSEN ALLAHTA SANA ÖYLE SEVİNÇLER İHSAN ETSİN.AMİN.AMİN.AMİN
SON RAKKAM....................410.ADET
BEN MELEĞİN BABASI HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN TESEKKÜRLER
ALLAH YARDIMCISI OLSUN DEDIGIM GIBI BUGÜN DUALARIM MELEGE PARDON ARTIK BENIMDE MELEGIM MELEGIME...SIZ ÜMIDINIZI KAYBETMEYIN YETER
MELEĞİN BABASI,
BABA DUASI ÇABUK TUTAR BİLİRSİN,SENDE BİZİM SOFRAYA AYETEL KÜRSİ BIRAK İSTERSEN,SONUÇTA YABANCIYA GİTMİYOR.!ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.ALLAHBAĞIŞLASIN SİZE.
BEBECİK MÜBAREK OLSUN SİZE.AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
21 tanede bizden rabbim şifa versin
ALLAH RAZI OLSUN KADİR BABA VE DUA DOSTLARIM...
ANNE VE BABASI YAZILARI OKUYUNCA ÇOK DUYGULANDILAR.EVDE BURUK BİR SEVİNÇ VAR..RABBİM HASTANEDE YATAN O MİNİCİK YAVRULARIMIZA ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH..
BENDE 100 TANE MELEĞİME (CEMRE'MİZE)
100 TANE DİĞER MELEKLERİMİZE
100 TANE DE SİZ DUA DOSTLARIMA AYETEL KÜRSİ OKUYACAĞIM BİRAZ SONRA.... RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN...19 yıl önce gönderildi # -
DUA PINARINA CEMRE,DE DÜŞTÜ SUBHANALLAH.
BEN BOŞUNA ÜSTÜNE YAĞMUR YAĞAN KÖYÜN SAKİNLERİ DEMİYORDUM.BAK CEMRELER DÜŞMEYE BAŞLADI,
RAHMET YAKINDIR...SON RAKKAM.................731.ADET
CEMREMİZİN BABASINDAN 33 AYETEL KÜRSİ RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH
HADİ DOSTLAR,BU BEBEKCİK ANNESİNDEN VE BABASINDAN,YANİ OLMASI GEREKEN ESAS YUVASINDAN ŞİMDİLİK MAHRUM.O UFACIK NEFESİYLE TEK BAŞINA HASTANEDE,NEYİ VAR BİLMİYORUZ AMA BİLDİĞİMİZ BİR ŞEY VAR.
SEVDİKLERİMİZDEN AYRI KALDIĞIMIZDA BİZLER NASIL ÜZÜLÜRÜYORUZ,BİLİRSİNİAMA CEMREMİZİN ŞU ANDA İHTİYACI OLAN SEVDİKLERİ ONU EVDE BEKLİYORLAR.CEMREMİZ İSE ANNE VE BABASINA KAVUŞMAYI.
HADİ ONUN EVE DÖNÜŞÜNÜ DUALARIMIZLA HIZLANDIRALIM.
SON RAKKAM..................764.ADET
inşaALLAH meleğinizin ömrü aynı bir melek safiyetinde huzurlu ve mutlu ALLAH'a layık bir kul olarak geçer.. Rabbim çok fazla özletmeden kavuştursun sizlere..
5 ayet-el kürs ben okuyayım inşaALLAH..
SON RAKKAM..................769.ADET.
KADİR BABACIĞIM YAVRUMUZ ERKEN DOĞDU ŞU ANDA HASTANEDE YOĞUN BAKIMDA YATIYOR ANNESİ ÜÇ GÜNDEN BERİ AĞLIYOR...NE OLURSUNUZ DUALARINIZI ESİRGEMEYİN..ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
SIKMAYIN CANINIZI,DAHA İYİ YA ACILARLA BİR YÜZLEŞSİN BAKALIM,DAHA ÇABUK PİŞER,ONA RABBİM ŞİMDİ SU VERİYORDUR CEMRESİNE..
HANİ ÇELİĞE SU VERİRLER YA DAHA GÜÇLÜ OLSUN DİYE.HEPSİ BU.
BAK O NASIL UĞURLU GELECEK AİLESİNE SEN GÖR.NASIL RAHMET,NASIL BEREKET GETİRECEK İNŞALLAH...
1.ADET DAHA.
SON RAKKAM..............................770.ADET
Bende yedi aylık doğmuşum, annesi hiç üzülmesin inşaALLAH tez zamanda iyileşir yavrusu...
10 adet okudum.
Allah kabul etsin.
40 ayetel kürs-i gülsen teyzesinden olsun.
Allahım Allahım kim bilir dünyalar tatlısı mis kokan bu minik bebekciğe yardım et.
minik ciğerciklerine minik kalpciğine güç ver.anneciğine babacığına tez zamanda kavuştur yarabbim.
AMİN.SON RAKKAM.............820.ADET.
7 adet okudum
Allah kabul etsin inşallah.SON RAKKAM..................827.ADET.
5 adet daha okundu.
SON RAKAM 832..
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN DUALARINIZIN SAYESİNDE RABBİM İNŞALLAH ŞİFA VERİR...MİNİK MELEKLERİMİZ İÇİN 10 ADET DAHA OKUDUM
SON RAKKAM..........84219 yıl önce gönderildi # -
Hatıce teyze cemreı gelınce öp benım ıcın sözümü tuttum
100 ıhlas
100 kevser
100 ya şafi
11 fatıha
2 yasın
bunlar simdılık tabı ve son olarak
2 rekat namaz kıldım CEMREME...19 yıl önce gönderildi # -
AFFERİN BENİM ARMAĞANIMA.41.LA HAVLE DE KADİR BABADAN SANA ARMAĞAN.
41 adetde maşallah benden gelsin tez zamand rabbim hastaneden çıkmasına yardımcı olsun amin
100 AYETEL KÜRSÜ VARDI BIDE UNUTMUSUM
100 SÜBHANALLAH
100 ELHAMDULILLAH
100 ALLAHUEKBER
1 AMME
1 MÜLK SÜRESİ
GECE UZUN BENIMDE VAR YEGENIM 45 GÜNLÜK ALLAH ONLARI SEVDIKLERINE BAGISLASIN..SAGOL
BABAM19 yıl önce gönderildi # -
20 adet inşallah en kısa sürede bebecik sağlıklı olarak hastaneden çıksın
rabbim anne ve babasıyla birlikte uzun ömürler versin.19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.