GÜZEL MELEK
GÜNAHSIZ MELEK
MAŞAALLAH.
GÜÇLENDE DİŞLERİN ÇIKSIN .
EMZİĞİNİ DÜŞÜRME AĞZINDAN .
BİZDE SENİ DUALARIMIZDAN .
BİR MELEK DOĞDU CUMA GÜNÜ.HADİ DOSTLAR ONA SOFRA KURDUK,BUYRUN...
(60 mesaj) (21 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
SON RAKKAM................862.ADET.
19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim acil şifalar nasib etsin hayırlı,huzurlu,afiyetli bir ömür versin,,ailesine ve bizlere bağışlasın
38 adet Ayetel kürsi cemreciğe şifa ve ailesine güç-kuvvet vesilesi olsun inşaallah
son rakam............900 adet19 yıl önce gönderildi # -
GECE UZUN DEMISTIM SONRAKAM.....1000 OLSUN ACIL SIFA BULSUN CEMREM
DOSTUM MİNİK MELEK İÇİN BENDE 100 ADET OKUYAYAIM ...
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN ŞİFA RAHMET VESİLESİ OLSUN İNŞALLAAH.....
SON RAKAM....1100 ELHAMDÜLİLLAAH
21 adet okudum.
Allah kabul etsin.
Yavrumuza sağlık ve afiyet ver Allahım.
son rakam.......1121 adet19 yıl önce gönderildi # -
1.adet
SON RAKKAM............1.122.ADET.
10 adet okudum.
Allah kabul etsin.
Yavrumuza sağlık ve afiyet ver Allahım.
son rakam.......1132 adet19 yıl önce gönderildi # -
hayılrı uğurlu olsun bebeğiniz rabbim sifa afiyet versin anne babasına uzun ömürlerversi 50 aytel kürsi hediyem
son rakam.......118219 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ARMAĞANCIĞIM
NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM...BİRAZ ÖNCE ANNESİNE YAZILANLARI OKUTTUM..TABİ Kİ MELEĞİ İÇİN VE OKUNAN DUALARI OKUYUNCA GÖZ PINARLARI AKTI...RABBİM DULARINI KABUL ETSİN...BENDEN SANA 100 TEVHİD..19 yıl önce gönderildi # -
SİZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN DUA DOSTLARIM
BİRAZDAN HASTANEYE GİDECEĞİZ İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRİM..DUALARIMIZ MELEKLERLE OLSUN İNŞALLAH...19 yıl önce gönderildi # -
3 ayetel kürsi okuyorum.rabbim melegi annesine babasına bağışlasın.
Allahım sen meleğimize, melekleriyle anne yokluğunu hissetirme hastane de..
Meleği güzel güzel gülücükler atsın inşallah. Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun, tez zamanda ailesine kavuştursun bidaha da Allahım size böyle ayrılıklar yaşatmasın, kötülükler meleğimizden ve ailesinden uzak olsun. Süt kokulu meleğimize bende 11 Ayetel Kürsi okuyorum. Allahım ettiğimiz dualarımız için sen meleğmizi koru, tez zamanda şifasını ver sen Ya Şafi, sağlıklı bir melek olarak ailesine kavuştur sen yarabbim.
Amin Amin Amin.19 yıl önce gönderildi # -
3 ADET OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN
Güzel meleğimize Allahtan acil şifa diliyorum. Biran önce anne ve babasına kavuşsun. Bizimde yeğenimiz erken oldu 6 buçuk aylık hemde ama şimdi 1 yaşında dünyalar tatlısı bir melek. Yüce mevlam sizinkinede inşallah böyle günleri görmeyi nasip eder. Dualarımız sizinle. Akşam Yasin,Vakia ve küçük dualar okuyup tespih çekmiştim. Ve tüm dua dostları için demiştim. Cemremizede gelsin bu dualar.
7 Ayetel kürside ben okudum şimdi.19 yıl önce gönderildi # -
3 adet okuyorum allah şifa versin bebeğimize
12 Adet ayetel Kürsi daha okudum.
Allahım sen melek cemre bebeğimizi sağlığına tez zamanda kavuşturup, ailesine bağışlarsın inşallah.
Ya Şafi senden acil şifalar diliyoruz yarabbim.
Amin Amin AMin.19 yıl önce gönderildi # -
Son Rakam... 1.221
1.ADET
SON RAKKAM..................1.222.ADET
BİRAZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİK...ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR...İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA YUVASINA VE ANNESİNE KAVUŞUR...
RABBİM HASTANEDEKİ BÜTÜN MELEKLERİMİZİ SEN KORU ONLARI ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLA YA RABBİM OKUNAN DUALARI KABUL BUYUR...
BENDEN 350 ADET AYETEL KÜRSİ BÜTÜN BEBEKLER İÇİN19 yıl önce gönderildi # -
50 ADET DAHA OKUDUM...
RABBİM KATINDA KABUL ETSİN İNŞALLLAH19 yıl önce gönderildi # -
10 ADET DAHA OKUDUM.
1.ADET
NE MUTLU,NE SEVİNÇLİ HABER.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.CEMREMİZİN DE EVE DÖNÜŞÜNE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...
SON RAKKAM..................1.633.ADET.19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KADİR BABA DUAYA VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN
ARTIK YARINI BEKLİYORUZ ALLAH NASİP EDERSE CEMREMİZ YUVASINA KAVUŞACAK
DUA EDEN ETMEYEN DUA DOSTLARIM İÇİN 1000 ADET TEVHİD OKUDUM LÜTFEN KABUL EDİN...
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...19 yıl önce gönderildi # -
BİZİ ÇIKAR ARADAN DEĞERLİ DOSTUM,HERKESİNN RIZKINI VEREN VAR,
DUADA RIZIK İŞİDİR,ELHAMDÜLİLLAH...
HEPİMİZ ADINA VATAN HEYBESİNE ALIYORUM CEMRE KOKAN 1.000.TEVHİDİ...ALLAH NERDE VARSA CEMREMİZİN DURUMUNDA OLAN GELECEĞİN MEHMETÇİKLERİNİ KORUSUN İNŞALLAH.AMİN.AMİN.AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM MEHMETÇİKLERİMİZİ VE VATANIMIZI KORUSUN İNŞALLAH...
ONLAR İÇİN BENDEN 1000 TEVHİD DAHA VATAN HEYBEMİZE AKTARALIM...ALLAH KABUL ETSİN19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim güzel haberlerin devamını nasib etsin Cemreciğin ailesine de güç kuvvet versin
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH19 yıl önce gönderildi # -
Cemrecik yakında güven içinde yaşıyacağı,uyuyup büyüyeceği yuvacığına gelcek anne ve babasına kavuşcak hayırlısıyla inşallah.
Allahım yeni doğmuş melekciklere kol kanat ol onları koru rabbim,ailelerinede yavrularına çok iyi bakmaları onlara sağlıklı mutlu huzurlu bir yuva verebilmeleri için çok yardım et.
yeni doğmuş masum bebekciklere ve sitemizin minicik CEMRESİNE
7 ayetel kürs-i.19 yıl önce gönderildi # -
Hatice ablacım hayırlısı ile anneside çıkar inşallah, hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün. Bende 10 ayetel kürsi heidye ediyorum
allah tez zamanda şifa versin..33 tane de benden
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.