YA BEN COK SINIRLIYIM SINIRIME HAKIM OLAMIYORUM 1 SENEDIR BU BÖYLE BUGÜN ANNEMLE TARTISTIM COK ÜZÜLDÜM SINIRLI OLDUGUMDA HEP LA HAVLE... DIYORUM ABDEST ALIYORUM AMA GENEDE BANA DUA EDERMISINIZ SINIRIMIN GECMESI ICIN ALLAH A HEP ALLAH IM BANA PEYGAMBER SABRI VER DIYE DUA EDIYORUM NOLUR BENIDE UNUTMAYIN DUALARINIZDA SELAM ILE...
BU YAŞTA BU SİNİR(ARMAĞAN)
(8 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
VAY BE DEMEK SİNİRLİYİM DIYE DUADA ETMIYONUZ HA NEYSE BEN BIRAZ YANLIZ KALAYIM BARİ NASI OLSA DUA EDENIMIZDE YOOOOOOOOOOK :( :(
18 yıl önce gönderildi # -
SEN ANLADIN ONU ARMAĞANIM.SEN ANLADIN.
HEMDE İŞİN İÇİNDE ANNEYİ ÜZMEKDE VAR.
ONA KİM DUA EDECEK,BANA KALIRSA ANNEN İÇİN,O KALBİNİ KIRDIĞIN ANNEN İÇİN DUA İSTESEN.!18 yıl önce gönderildi # -
YA HALİM YA HALİM YA HALİM
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Onun sakin ve uyumlu kullarından eyle. La havle vela kuvvete illa billah. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ANNELER ÜZÜLMEZZZZZ.SEN GİT ONUN ELİNİ ÖP BAK NE GÜZEL OLUR
bence sadece sabır dileme allahtan öyle dersen rabbimden dert istemiş olursun allahtan sabır ve afiyet dile allah yardımcın olsun
Kardeşim armağan;
Bu yaşlarda insanlar genelde asabi oluruz bizde bu günleri yaşadık, Babalarımızla, Annemizle tartışır ona karşı geleiriz. Zaman Geçer Allahım Keşke Annemle Babam sağ olsaydı da onunla dertleşim Güzel tecrübelerinden faydalansaydım dersin.
Benim gibi.....
Sagolun kadır baba ben fırcamı aldım msjımıda:) annemle barıstım özür dıledım bana kızmayın ama recep amcamın dedıgı gıbı yasıma verın.ben annemı ınanın cok sevıyorum.ondan baska kımsem yokkı:( bana okucam bı dua yazsanız ne ıyı olur hastaya ılac gıbı yokmu sınır ıcın...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.