FATİHİM,KOÇUM,HAZRETE SELAMIM VAR.HİMMETİNE,NAZARINA,DUASINA İHTİYACIM VAR,RABBİME ULAŞACAK DUALARIMA ARACI OLMASINI DİLEDİM.BU MÜBEREK GECENİN YÜZÜHÜRMETİNE HUZURUNDA BENİM ADIMA BİR ALLAHUEKBER ÇEK.O ALLAHUEKBERİN NEYLE YÜKLÜ OLDUĞUNU HAZRETİM BİLECEKTİR İNŞALLAH...
Emir Sultan Hazretlerine bu gece gidiyorum,dileği olan var mı-Fatih-
(50 mesaj) (39 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
FATİH BEY,
BEN ARANIZA YENİ KATILDIM. EMİR SULTAN HAZRETLERİNE BENDENDE SELAM SÖYLERMİSİN 3 AYETEL KÜRSÜ OKUDUM . ALLAH DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH BİZLER İÇİNDE DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM . ALLAHA EMANET OL.18 yıl önce gönderildi # -
ben de 100 selavat gönderiyorum,selam ve hürmetlerimi iletin.dualarımıza vesile olur inş. kalbimdeki sıkıntılarımın onun ve onlar gibi nicelerinin vesilesi ile son bulmasını istiyorum
18 yıl önce gönderildi # -
benim dileklerimin kabul olması için de dua eder misiniz? ben de 11 ihlas ve 1 fatiha okuyorum.bunu da iletirseniz sevinirim.
Fatih abicim bende Yasin hediye ediyorum..benide dualarında anarsan çoko mutlu olurum...Allaha emanet ol..Rabbim dualarını kabul etsin..amellerini makbul eylesin...amin
DOSTLARIM ALLAH RAZI OLSUN BENİ BOŞ GÖNDERMEDİĞİNİZ İÇİN .
FATİH KARDEŞİM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN O MÜBAREK ZATIN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE EŞİM ARAMIZDAKİ KADINI BIRAKIP BANA VE ÇOCUKLARIMA GERİ DÖNSÜN BU NİYETLE 1 YASİN GÖNDERİYORUM ALLAH ŞİMDİDEN ZİYARETİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH
1 FATİHA 3 İHLAS OKUYORUM RUHUNA..DUALARIMIN KABULÜNE ARACI OLMASI ÜMİDİYLE...
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN FATİH KARDEŞ..18 yıl önce gönderildi # -
mubareğin makamında borçlarımızın edası için duada bulunurmusunuz,rabbim sizlerin ,tüm dua doslarımın herne sıkıntısı varsa gidersin
bugünkü okuduğum dualar evvela peygamberimize,bütün peygamberlerimize ,eshabına ,tabine,tebei tabine,evliyalara şühedalara,cümle islama,ölmüşlerimize,adem as.dan günümüze kadar gelmiş geçmiş tüm iman ehline hediye ettim rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin.
50 FATİHA HEDİYEMDİRR BENİM VE TÜM KARDEŞLERİMİN GÖNLÜNDEKİ DİLEKLERİ KABUL OLUR İNŞALLAH BORÇLULARIMIZA KOLAYLIK HASTALARIMIZA ŞİFA VERİR RABBİM SIKINTILARDAN FERAHA ERDİRİR EMİR HAZRETLERİNİN ZİYARETİNDE YAPILAN DUALARI KABUL EDER İNŞALLAH ALLAHIMM
Fatih kardeşim.
Allah emir sultan hazretlerinin huzurunda,ediceğin dualarını kabul etsin.
1 Yasin-i şerif ruhlarına hediye ettim.
Allah senden razı olsun kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN BENİ BOŞ GÖNDERMEDİNİZ.
EMİR SULTAN HAZRETLERİNE HEDİYE GÖNDEREN GÖNDERMEYEN BÜTÜN DOSTLARIMA BEN ORADA DUA EDECEĞİM. ALLAH HEPİMİZİ KURTULUŞA ERDİRSİN . BOŞ İŞLERDEN HAYIRSIZ İŞLERDEN KORUSUN .18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim
iki inci tanesi emanet ediyorum sana sen anlarsın onu Allah'ın izniyle..
""sübhanallahi ve bi hamdihi.......................""18 yıl önce gönderildi # -
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ...
abicim 100 salavat ve 786 besmele eklıyorum ben..tum dua dostlarimiz icin..allah senden razi olsun
7Fatiha 3 İhlas ve 3 Estağfirullah hediye ettim. Umreye gidebilmem ve babamın iyileşmesi için dua eder misiniz? Allah razı olsun. Dualarınızı, ziyaretinizi kabul etsin amin
EMİR SULTAN HZ. 1 YASİNDE BENDEN.
RABBİM BENİ TEZ ZAMANDA HAYIRLI BİR İNSANLA KARŞILAŞTIRSIN.18 yıl önce gönderildi # -
1100 ADET SELAVAT-I TEFRİCİYE 13000 TEVHİD ÇEKMİŞTİK O MÜBAREYİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DERDİMİZE DERMAN DUALARIMIZ KABUL OLSUN SELAMATA ÇIKALIM İNŞALLAH BÜTÜN DİN KARDEŞLERİMİN BENİMDE RABBİMİZ YARDIMCISI OLSUN 4500 ADET BESMELE AYRICA KARDEŞİM ASKERE GİDECEK BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ VE KARDEŞİM SAĞ SAĞLİM DÖNSÜN HAKKINI HELAL ET
kardeşimiz ziyaretini tamamlamıştır elhamdulillah
karışıklık olmasın diye bu mesajı kilitliyoruz dostlar18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.