slm arkadaşlar yarın urfaya hz ibrahim ve hz eyyüp peygamberin türbesine gidip dua edecez eğer hediyeleriniz varsa ve dualarınız varsa yazın hepsi allahın izniyle yarın iletilecek.sedef abla seninde 350 fatihayı okudum rabbim muradını tez vakite versin
hz ibrahim ve eyüp peygamberin türbesine gidiyorum
(26 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...HZ.İBRAHİM VE HZ.EYYÜB PEYGAMBERLERİMİZİN RUHLARINA 3 FATİHA 7 İHLAS OKUDUM. SIKINTILARIMDAN KURTULMAM VE GÖNLÜMDEKİ MURADIMIN OLMASI İÇİN DUANDA BANA DA YER VERİRSEN SEVİNİRİM...RABBİM DUALARINIZ KABUL ETSİN İNŞALLAH...
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun
1 yasin-i şerif, 1 vakıa suresi hediyemdir
bu ince düşüncenizden dolayı 1 zilzal suresinin sevabını size hediye ediyorum
Rabbim Hz Hızır (A.S) dünyada yoldaşınız ahirette komşunuz nasip etsin inşallah
Allaha emanet olun18 yıl önce gönderildi # -
tabii ablacım nedemek dua ederim
Süheylam Allah kabul etsin şimdiden. Benim çin de dua et ablacım :)
canımm ya çok düşüncelisin ALLAH ne muradın varsa ALLAH senden razı olsun ben HZ.İBRAHİM VE HZ.EYYÜB PEYGAMBERLERİMİZİN ruhlarına 2 yasin okucam sanada 101 besmele hediyemdir banada dua edermisin adım burcu tek dileğim askerimin hayırlısıyla gelmesi ve hayırlısıyla nişanımızı yapabilmemiz ALLAH senden razı olsun RABBİM yar ve yardımcın olsun canımm
Benden de(züleyha'dan) ALLAH'ın selamını onlara iletip onlarında efendimize iletmesini rica eder misiniz? Bir de benim çok sıkıntıda olduğumu iletip hayırlısı ile selamete ulaşmam için onlardan dua ve şefaat ister misiniz... Bir de acizane bir yasin hediye edersiniz benden onlara... Mevla hayırlı bir şekilde onlara vasıl olmayı size nasip etsin..
100 FATİHA HEDİYEMİ İLETİP BENİM İÇİNDE DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM.ALLAHA EMANET OLUN.
Allah yol açıklığı versin ziyaretinizi makbul kılsın
MAŞALLAAH DOSTLARIMIZ HEP ZİYARET YOLLARINDALAR .
RABBİM KABUL BUYURSUN BİZLEREDE ZİYARET NASİP ETSİN ZİYARETLERİNİZİ MAKBUL KILSIN ....
BENİMDE 10 İHLAS 10 FATİHA HEDİYELERİMİ İLETİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM....
SELAM VE DUA İLE....
FATİHALARIMI İLETİRSEN ÇOK SEVİNİRİM KARDEŞİM . ALLAH RAZI OLSUN SENDEN . BİR ARKADAŞIMIN AYLARDIR DEVAM EDEN ÜZÜNTÜSÜNÜN BİTMESİ İÇİNDE DUA EDERSEN BENİ O KADAR ÇOK SEVİNDİRİRSİNKİ.
HANZADE ÇOK SEVİNDİM RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH O ZİYARETLERİN HÜRMETİNE MURADINI HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN AMİN 1 FATİHA 3 İHLAS RUHLARIN HEDİYE EDİYORUM RABBİM KABUL ETSİN DİLEKLERİMİ SEN BİLİYOSUN ZATEN DUALARINDA OLABİLMEK ÜMİDİYLE ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL
Kardeşim o mübarek yerlerde bizleri de dualarınızdan eksik etmeyiniz.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM HER KİMİN NE MURADI VARSA VERSİN HAYIRLISI İLE SIKINTILARIMIZDAN KURTULALIM İNŞALLAH 50 İHLAS GÖNDERİYORUM.SELAMETLE.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM HER KİMİN NE MURADI VARSA VERSİN HAYIRLISI İLE SIKINTILARIMIZDAN KURTULALIM İNŞALLAH
100 İHLAS GÖNDERİYORUM.SELAMİLE.18 yıl önce gönderildi # -
10 ayetel kürsi gönderiyorum.Allah kabul etsin.
BEN HEDİYEMİ HAZIRLAYAMADIM.BENİM İÇİN GÖNLÜNÜZDEN ALLAH DERMİSİNİZ,RABBİM BU BÜYÜK MAKAMLARA ZİYARETİNİZİ KABUL ETSİN UNUTMAYIN
ALLAH,SADECE ALLAH,YÜREKTEN ALLAH CC.18 yıl önce gönderildi # -
benden 300 selavat götürüp,selamlarımı iletirseniz sevinirim.Rabbimden eşimle muhabbetimin artmasını ve gönlümdeki sıkıntılarımın giderilmesini,Allaha layık bir kul olmayı diliyorum.ayrıca çok sıkıntıda olan bir Osman abimiz var onunda sıkıntılarının giderilmesi için dua ederseniz sevinirim.Rabbim sizden razı olsun..
birde annem,babam ve kardeşlerimin duaları için amin der misiniz? sıkıntılarına dua eder misiniz?
benide eklermisin dualarına.. rabbim kabul etsin
BİZ DE VARIZ BURALARDA
SELAMLARIMIZI İLETİRMİSİNİZ18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim ben urfadayım şuan h.z ibrahim a.s. makamı hemen 100 metre yanımda ş meşhur balıklıgöl'ün yanındayım ama haberin olsun h.z. Eyyubun turbesi tam 100 k.m. uzak hasta olarak yattıgı makam yakın ama türbesi 100 k.m buradan H.z ibrahim a.s. kabri urfada degil doğdugu makam urfada
ALLAH RAZI OLSUN BENİDE BORÇLERIMI HAYIRLISI İLE KAPATMAM İÇİN DUALARINA EKLERMİSİN 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM KABUL ET LÜTFEN.
slm arkadaşlar hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah birde zaten eyüp peygamberin türbesini biliyorum nerde viranşehire yakın urfa 85 km uzaklıkta inşallah hz ibrahim ve hz eyyüp peygamberin hürmetine rabbim hepinizn muradını tez vakite verir inşallah aminnnn
Allah razı olsun
Rabbim daima yolunu açık aydın etsin inşallah
Allaha emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
Bismi Hu! Rabbim, esirge ve koru...
Ne güzel yoldur Sevgili'nin sevdiklerine giden... Ne güzel haldir Sevgili'nin sevdiklerine gitmek... Ne güzel Sevgili'nin sevdikleriyle olabilmek...
Aradığını bulmuşlara ne gönderilebilirki?!... Selam ve niyaz... Bir de tabi onlar gibi aradığını bulmak için ettiğimiz dualar... Rububiyyet, Zat-i ilahiyye isteğimiz, inşallah Sevgili'nin sevdikleri hakkı için kabul olunur lütfolunur hemen, amin!
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.