RABBİM,
artık yazmakta kar etmiyor,sana olan sevgimi,biliyorum bundan da alacaksın beni başka yangınlara,ama ne olursun,habibin yüzü hürmetine,
beni bana bırakma,ayağım kaymasın,kalbim kaymasın,imanım kaymasın,namazım,niyazım,kaymasın,secdem kaymasın,seni sevmekle bulduklarım elimden kaymasın...
sevdamıza akıttığım göz yaşlarım kurumasın,ben senden razıyım,sende razı ol,bırakma beni senden başkasına,senden başkasıyla avunmasın yüreğim,senden başkasını görmesin gözlerim,senden başkasıyla söyleşmesin yüreğim...
DÜNYANI KOLAY ET BANA,LUTFUNLA SANA EREYİM...
AMİN.AMİN.AMİN.
LUTFUNLA SANA EREYİM...(kadir baba)
(11 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah kabul etsin babacım, Allahım seni hiç darda bırakmasın, her anımızı onu zikretmekle geçirmeyi nasip etsin hepimize. Amin Amin Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
amin kadir baba rabbim aşkını senden ve cümlemizden eksik etmesin çok güzel bir yazı yüreğine sağlık
amin amin rabbim iki cıhandada yanınızda olsun
AMİN. KADİRBABA. RABBİM SENDEN RAZI OLSUN. AĞZINA VE YÜREĞİNE SAĞLIK. RABBİM TÜM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH. RABBİM TEZ ZAMANDA FERAH KAPILARINI ARALASIN. AMİN.AMİN.AMİN.
EVET ALACAK
YANGINLAR BİTMEZ
ELİNE ASA VERİR
EMRETTİĞİNİ KARIŞTIRIRSIN
BAK GÖR
NE YANGINLAR YENİDEN ALEVLENİR18 yıl önce gönderildi # -
AMİN. RABBİM NE SIKINTINIZ VARSA , MURADINA ERDIRSIN INSALLAH . AMİN.
AMİN AMİN AMİN.ALLAHIM KADİR BABANIN İSTEGİNİ GERÇEKLEŞTİR ALLAHIM.DUASINI KABUL ET ALLAHIM.
AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN............
AMİN AMİN AMİN..
amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.