ne olur yarabbim senin yüce kudretine sığındım sana inandım sana güvendim ne olur beni sevmediğin kulların gibi yanlış yönlendirme kendi canıma kıymama izin verme verdiğin canı almaya bir senin gücün yeter beni doğru yoldan çıkarma batağa saplama canımı al kurtulayım kendim sebep olup iki kapı arasında muallakta kalmaktansa cehennemine bile razıyım yarabbim.... beni bu çaresizlikle yalnız bırakıp şeytana uydurma al beni yanına orda yanında daimi kölen bile etsen, kor alevlerini üstümede göndersen sesim çıkmaz senin kudretli kolların beni yalnız bırakmasın yeter allahım.... lütfen ölüm sebebim kendim ve fikrim olmasın alıver canımı şimdi lütfen yarabbim
sıkıştım
(13 mesaj) (11 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
SERPİLCİM,
İNAN HEPİMİZİN MADDİ VE MANEVİ O KADAR SIKIŞIKLIĞIMIZ VARKİ. RABBİM HİÇBİRİMİZİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN, AMA ALLAHIN VERDİĞİ CANI ANCAK O ALIR. HEPİMİZ BİR İMTİHANDAYIZ, NEDEN KAZANMAK SABRETMEK VARKEN, KAYBEDENLERDEN OLALIM.BİLİYORUM DURUMUN GERÇEKTEN AĞIR OLABİLİR AMA ŞUNU BİLKİ HİÇBİRİMİZİN DURUMU SENDEN İYİ DEĞİL. O YÜZDEN SIĞINACAK TEK KAPIMIZ VAR RABBİMİZ. O ÖYLE LÜTUFKARKİ, SEN DUA ET İSTE BAK HİSSEDECEKSİN BİR ŞEKİLDE SENİ SEVDİĞİNİ VE YANINDA OLDUĞUNU.
RABBİM SIKINTINI GİDERSİN İNŞAALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
DUALARIMIZDASIN. ÖPÜYORUM KOCAMAN..
BU AKŞAM DUA SAATİNDE BERABER OLALIM İNŞ.19 yıl önce gönderildi # -
allah senı sıkıntılarından kurtarsın..allah sana hayırlı selametlı gunler gostersın..allaha sıın kardesım..mutlaka bır ımtıhandasın..sabırlı ol..
19 yıl önce gönderildi # -
Serpilim sana yalvarırım dayan, allah'a sığın sadece bunu yap, her an senin yanındaymış gibi konuş rabbimle ,derdini anlat, o çaresizleri kapısından çevirmez ama sınar , şuan sınanıyosun bunu unutma serpilim ama sabır gösterirsen Allah senin mükafatlandırıcak emin ol,
serpilcim bu mubarek gece hürmetine allahım sıkıntılarını alsın.büyük imtihandayız unutma.burda birbirimize destek oluyoruz dualarla.sabır.sabır sabır.hasbiyallahü ve nimel vekil...o bize yeter..!
allah sıkıntılarını gidersin ama ne olursa olsun ölümü isteme çünkü allah bizi sınav yapıyor ve taşıyamayacağımız yükü vermez umarım bu sınavdan alnının akı ile çıkarsın amin amin amin
mucizelere inanır mısın???????
serpil kardeşim..senin için ettiğim yemini bozuyorum allah beni affetsin..neden ölüm?ölüm neyi değiştircek?şimdi böle disoun öliim naparsan yap razıyım diosun ama o sual imtihan zamanında şu ankinden çok büyük bir pişmanlık içinde allaha son bi şans die yalvarıcaksın..neolursa olsun ölüm hiç bişiin çözümü diildir ve en haram şeydir..
allahın verdii canı yalnız o alır..
neden bizi endişelendiriyorsun hiç değer mi o güneşi bir daha görmemeye..
bence elini yüzünü yıka bi abdest al ve namaz kıl..sakinleş..sağlıklı düşün,düşünemiosan günlerce yat uyu kalkma ama çareyi ölümde arama..
unutma zararın neresinden dönersen kardır.hiç bişi seni yıldırmasın..naaptıysa tövbe et ve zarardan dön..yeter ki yaşa..sen ddeğerlisin..
hoşçakal gönül dostu..allaha emanetsin!19 yıl önce gönderildi # -
her insan kendinden sorumludur,kendi yaptıklarından kendi hatalarından..pişmanda olsa o hatayı yapmıştır ve bunu kendi yapmıştır kimse yaptırmamıştır..eğer yapılan hatanın bi bedeli varsa ve bunu çekmek zor geliyorsa kişi bunu hata yapmadan önce tüm boyutları ile düşünerek hareket etmeli kararlarıonı buna göre vermelidir..allah insana düşünme yetisini bu yüzden vermiştir..her zaman iki yol vardır biri iyiye diğeri kötüye giden..seçim sizindir seçmeden önce en ince ayrıntısına kadar iki yolun sonunda neeler olabilieceini düşünmemiz için rabbimiz bize akıl vermişitr..herşeyden önce bu aklı kullan kardeşim,önünde iki yol var seçim senin..aama ben doğru yolu seçeceğini biliyorum;)
Yine ben
Dostlarım inanın herşey allahın izni ile yoluna giriyor, bir anlık sinir ve üzüntü ile yapılan hataların telafisi yok... Ben üzüntümü sizlerle paylaşırken ağlıyordum, çaresizdim tek düşündüğüm o an ölmekti sebepse bir anlık tartışmanın kavgaya dönüşmesi, sevdiğim insan beni üzdü, bende onu üzdüm, daha sonra kendim daha çok üzüldüm, yalnızdım, sıkılmıştım, çıkmaz yoldaymışım gibi düşünüyordum, oysaki dünya insanlara bağışlanmış bir sınav kağıdı gibi... Bir sürü sorun var çözülecek, hiç bir soru cevapsız değildir. Bunu insan tecrübeleriyle anlıyor eğer vaz geçmez son soruya kadar cevaplamak için elinizden geleni yaparsanız mutlaka ödülünü alıyorsunuz... Hepinize çok teşekkür ederim. Umarım tüm din kardeşlerim istedikleri ve arzu ettikleri şeylerle mükafatlandırılırlar... Allahın selameti üzerinize olsun...18 yıl önce gönderildi # -
NE GÜZEL İŞTE BAK.MANEVİ OLARAK DA SERPİLMİŞSİN.DEĞERLİ DOSTUM.ALLAH SIĞINILACAK EN KARŞILIKSIZ KAPI.SÖZLERİNDE VE DUYGULARINDA ŞİMDİ DAHA BİR AĞIRLIK VAR.DAHA BİR GÜZELLİK VAR.
ALLAH DAHA DA ARTTIRSIN İNŞALLAH.
SANA 41 TEVHİD HEDİYE ETTİM.LÜTFEN KABUL ET OLURMU.18 yıl önce gönderildi # -
serpil kardeşim ben bu msj okurken bende aynı durumdaydım aldım msj bir kağıda yazdım her gce duanı okuyorum msj görür görmez sanki hislerime tercüman olup yazmışsın o msj çok sevindim allah mutluluğunu bozmasın aminnn
18 yıl önce gönderildi # -
serpilcim,okurken dedim ki,çok büyük bir hata yaptı ki,ölüm bu kadar anlamlı ve kolay geliyor.Ama bitanem,cehennem ateşlerini gönder falan demişsin.gerçekten düşünmeden söylemişsin.Evliya çelebi için dua ederken ŞEFAAT YA RASULALLAH,DİYECEĞİNE SEYAHAT YA RASULALLAH AĞZINDAN KAÇIVERMİŞ DERLER.VE HAYATI SEYEHATLE GEÇMİŞ BİRİSİ OLMUŞ SONUNDA.Ne olur gönül dostum,manevi bi büyüğüm.çocuklar oyun oynamıyoruz derdi.Allahın hacetleri kabul ettiği zamana denk geliverir.Allah korusun.Allah seni hep mutlu ve huzurlu kılsın.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.