EVET SORUSU OLAN SORSUN
SORULARA CEVAP BUYRUN !!!!!!1
(19 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kaç yılından beri bölesiniz?
18 yıl önce gönderildi # -
DOĞDUĞUMDAN BERİ
SEN18 yıl önce gönderildi # -
SA Kardeşim,
Acaba ben geldim derken ne amaçla yazdın? sorabilirmiyim?18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Muhammed Bizim sitede başka isimle rumuz kullanıyormusun?
ya muhammed kardeş inançlı mısın değil misin anlayamadım... eğer inançlıysan kardeş bir sürü dinsiz var git onlarla uğraş. burada herkes birbirinin diliyle dua ediyor ne istiyorsun. şovunu başka yerde yap.
Muhammed kardeşim sana soru sordum cevaplarmısın. Bu sitede başka rumuz kullanıyormusun.
kardeşlerim siz karışmayın. soru istemiş soru soruyorum. cevap bekliyorum.
Kardeşim Muhammed şimdi çıkıyorum. bugün benim sohpet günüm o yüzden gece geç vakitlere kadar yokum. Cevap yazarsanız sevinirim.
Allah hepimize yardım etsin.
Allah hepimizin günahlarımızı affetsin.
Allah nefsimizi terbiye etsin.
Amin...
BU NASIL İŞTİR ANLAMADIM YA BENİM YAZDIGIM YAZILAR YOK OLMUŞ
DEĞERLİ DOSTLARIM MESAJ SAHİBİNİN DIŞINDAKİ KARŞILIKLI KONUŞMALAR,VE HOŞ OLMAYAN USLUP TARZI YAZILAR SİLİNECEK.BİLGİLERİNİZE...
MHAMMED KARDEŞİM ELİF LAM RA nın anlamını yazablirmisin ilk sorum bu devamıda gelecek izninle
Kardeşim neden durup, dururken herkezin huzurunu kaçırdın?
Sorun nedir?
Neden böyle birşey yazdın, eminim sende inançlı birisin,inançlı olmasan burda dular açmazdın, yapılan dualara amin demezdin, burda olmazdın belki sinirlendin, belki nefsine hakim olamadın ama neden şimdi birde ayrıca başlıklar açıp, devam ettiriyorsun..Bence herkezden özür dile olsun bitsin, Rabbimden de af dile, kapansın bu konu, gereksiz uzuyor hala..18 yıl önce gönderildi # -
3 ADLI MESAJDA CEVAPLARIM BUYRUN OKUYUN KARDEŞLER
RECEP ABİ BENİM İSMİMDE RUMUZUMDA MUHAMMED İNŞALLAH LAYIK OLURUZ
TÜM DOSTLARA.(YEŞİL BANTTAKİ 3.KONUYLA İLGİLİ)
CEVABIMIZ BURDADIR
Dua duadır nerde edersen et Rabbim için dua duadır! Keşke bu olayı patlatmadan önce biraz durup, bu siteyi ve insanlarını tanısaydın, madem hoşlanmadım, huzur bozmadan birazcık uzaktan yazıları takip etseydin, neyin ne olduğunu çok iyi anlardın emin ol anlardın.
Kadir Babanın kimseye önderlik yaptığı yok, bu sitenin önderi yok..Sadece çok saygı duyduğumuz bilir kişi olarak gördüğümüz 5 - 6 abimiz ablamız var ve onlardan biridir Kadir Babamız. Biraz daha sabredip, uzaktan takip etseydin, neden Kadir Babanın bu kadar sevildiğini anlardın,ne kadar geniş kalpli olduğunu görürdün.. hem kadir babanın iki yüzlülük yaptığını nerden biliyorsun sen? Peki biz senin iki yüzlülük yapmadığını nerden bilelim?
Lütfen arkadaşım burası sanal bir ortam diye ağzına ne geliyorsa konuşma lütfen saygı biraz!!18 yıl önce gönderildi # -
muhammed gel herkesin gönlünü al bu kadar dua edilen bir sitede mutlaktır ki gönlü yüregi güzel insanlar var onları kırmak ahlarını almak sana bir şey kazandırmaz LÜTFEN GÖNÜL ALICI BİR MESAJ YAZ ve ALLAHTAN AF DİLE çünkü ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHIN ŞÜPHESİZ BU TOPLULUKTA BULUNAN KULLARI DA GÖRMEKTE VE YAPILAN DUALAR SAYESİNDE ALLAH RIZAZI ARANMAKTA VE KAZANILMAKTADIR HAYDİ BUN YAP MUTLU OLAN SEN OLACAKSIN
.
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.