ARKADAŞLAR ARANIZA BUGÜN KATILDIM YAKIN ZAMANDAN BERİ SİZLERİ TAKİP EDİYORDUM. BENİMDE SIKINTILARIM VAR AİLEM ÇOK SIKINTILI BORÇLARI VAR REFAHA KAVUŞMAK İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM .
ALLAHIMDAN YARDIM İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM
(24 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN,
YARAB KARDEŞİMİZE HOŞGELDİN HEDİYESİ OLARAK,AİLESİNİN SIKINTILARINI GİDER,BORÇLARINA ÖDEME KOLAYLIĞI VER,SENİN YOLUNA YOLDAŞ ET,
AMİN ,AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM SEHER VAKTİ SECDE HALİNDE DUA ET KULUN RABBİNE EN YAKIN OLDUGU AN SECDE ANIDIR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DUALARIM SİZİNLE
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH. MAHZUN VE ZİYAKARNCA ÇOK SAĞOLUN ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZCE VERSİN .AMİN
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...RABBİM SENİN VE AİLENİN SIKINTILARINI GİDERSİN 3 AYETEL KÜRSİ SIKINTILARINIZDAN KURTULMANIZ İÇİN OKUDUM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLLAH...
HOŞGELDİN ARAMIZA KARDEŞIM.
ALLAH BU GECENIN HAYRINA EN KISA ZAMANDA SIKINTILARINIZI GIDERIR INŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN HATİCE VE ELİF KARDEŞ AMİNNN..
hoşgeldin lugness yüce rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah
HOŞGELDİN. LUGNESS. RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH. TEZ ZAMANDA AYDINLIK KAPILARIN AÇILIR İNŞALLAH. SIKINTILARININ GİTMESİ NİYETİNE 3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM. DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH. AMİN.
3 AYETEL KURSİ BEN OKUYORUM..HOŞGELDİN..MEVLAM BU GÜNÜN HÜRMETİNE MADDİ VE MANEVİ YÜM SIKINTILARINIZI ALSIN..AMİN..
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM.
BENDE 3 AYETEL KÜRSÜ OKUDUM SİZLER İÇİN ALLAH KATINDA BAŞKALARI İÇİN YAPILAN DUALAR DAHA MAKBULMÜŞ ONUN İÇİN BEN SİZLER İÇİN DUA EDİYORUM SİZLERİNDE DUALARINI BEKLİYORUM ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM .AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN. DUALARIN İÇİN. RABBİM NE SIKINTIN VARSA GİDERSİN İNŞALLAH. TEZ ZAMANDA AYDINLIĞA KAVUŞURSUN İNŞALLAH.
kardeşim aramıza hoşgeldin rabbim sıkıntılarını gidersin inş. rabbim tez zamanda tüm sıkıntılarını giderir inş.okuduklarımı kabul edin lütfen rabbim bu güzel günlerin hürmetine dualarımız kabul eder sıkıntılarınızı gideriri inş.
33 YA ALLAH
33 BESMELE
33 la illahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
33 LA İLAHE İLLALLAH
33 YA SABUR
33 YA REZZAK
33 YA FETTAH
33 SALAVAT
33 LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH
33 SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ
RABBİM TEZ ZAMANDA SIKINTILARINI GİDERİR İNŞ.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN GÜZEL KARDEŞİM AĞZINA SAĞLIK ALLAHIM O GÜZEL GÖNLÜNDEN GEÇENLERİ GÖNLÜNCE VERİR İNŞALLAH.
3 ihlas bir fatiha rabbim selamete erdirsin.amin
sende aramıza hoşgeldin,Allah senin ve ailenin sıkıntılarını gidersin.hz.yunus duası okuyorum size..
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AMİN.AMİN.AMİN.
ismi azam okuyorum.
ALLAH RAZI OLSUN DİLEKGLEN KARDEŞ.
İSMİ AZAM DUASINI YAZARMISIN BANA BEN BİRAZ ACEMİYİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM .18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN RABBİM DUALARINI KABUL BUYURSUN AMİN
Rabbim sıkıntılarını gidersin sizleriferaha kavuştursun. amin. slm ve dua ile...
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM AMİN CÜMLEMİZİ İNŞALLAH.ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN DUALARINIZ İÇİN.
amin amin amin. rabb-i rahimim her ne sıkıntınız varsa bundan sizi feraha aydınlığa çıkarsın sıkıntılarınızı gidersin. la ilahe illa ente subhaneke inni küntüminezzalimin. mübarek gününün hürmetine. peygamber efendimiz hz. Muhammed (sav) in hürmetinine .. amin amin amin... içinde bizlerin de ve dua dostlarının da sıkıntılarını gidersin . amin amin amin
amin.amin.amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.