Hakkımızda hayırlı olanı bize ver ve bizi bundan memnun et peygamber efendimizler beraber kevser havuzunun başında burdaki kardeşlerimle beraber olabilmeyi nasip eyle.Allahım sen biizm kalbimizi iman ateşiyle yak yakki yolunda ebediyen kalalım.rabbim nefsimize uydurma bizi.Allahım kulun cennet kapısına geldiğinde eğer arkadaşım girmiyorsa bende girmem ozman demeyei salihli kullardan olabilmeyi sadece kendi kurtarmak değil müslüman kardeşlerimide kurtara bilmeyi nasip et.Allahım el açıp dua ettik sana inandık sana hayırlı bir kul peygamber efendimizede hayırlı bir ümmet olabilmeyi nasip et Allahım sevdiğin kullarınla karşılaştır senin sevdiğin insanlarıda bizede sevdir...(Amin)
Arkadaşlar bana dua edin şuan içimde sıkıntılar var rabim hayırlsını en kısa zmanda bana göstersin.Müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua daha çabuk kabul olur.Allah razı olsun hepinizden
HAYIRLI UMALAR..
YA RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI BİZE NASİP ET
(21 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN BU DUAN HÜRMETİNE NE MURADIN VARSA VERSİN
1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM RABBİM DERGAHINDA KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN...
ALLAHIM SELENAY KARDEŞİMİN TÜM DUALARINI KABUL ET ALLAHIM.
SIKINTILARINI GİDER KALBİNİ FERAHLAT ALLAHIM.
AMİN AMİN AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
mevlam dualrını kabul etsin...ALLAH SIKINTILARINDAN SENİ KURTARSIN....HAKKINDA EN AFİYETLİ OLANI NASİP ETSİN İNŞAALLAH....
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN. DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH.
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYUL AZİM.
BANA AMİN DİYEN VE İÇTENLİKLE DUALARIMA MANEVİ GÜÇ VEREN DUA DOSTLERIM;
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.
KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN GERÇEKTEN YÜCE ALLAHAIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE ONU NASİP EYLESİN TÜM KALBİMLE DULARININ KABULÜ İÇİN 3 AYETEL KÜRSÜ OKUYORUM.ALLAHA EMANET OL.
hz.yunus duası benden sana,Allah sıkıntılarını ve sıkıntılarımız gidersin,duanın en makbul olduğu anda duaetmeyi ve daualmayı nasip etsin.amin
İnşirah sursini bol bol okuyun.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. İçten ettiğiniz bu güzel dua ahirette ışığınız olsun.. Bu gün cumaa, müslümanların bayramı, bu gün mevlamın size hediyesi dualarınızın kabulü olsun inşaALLAH... Amin ya muin...
abla ismi azam okudum senin için.
ya rabbim dua dostu selenay kardeşimizin maddi manevi her ne sıkıntısı varsa onun çaresi de sen de, şu mübarek gün hürmetine sen ellerimizi boş çevirme rabbim sıkıntılarımızı gider. la ilahe illa ente subhaneke inni küntüminezzalimin.
rabbim sıkıntılarını gidersin. dualarını kabul etsin. amin.
amin allah sıkıntılarını feraha çıkarsın
BANA AMİN DİYEN VE İÇTENLİKLE DUALARIMA MANEVİ GÜÇ VEREN DUA DOSTLARIM;
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN
allah sıkıntılarını alsın,yerlerine selamet ve hayırlar versin değerli dostum.amin.amin.amin.
DUAN ÇOK GÜZEL RABBİM BÜTÜN SIKINTILARINI ALSIN SENİ BAĞIŞLASIN SANA MERHAMET ETSİN . BUNU YÜREKTEN DİLİYORUM .
çok güzel bir dua kardeşim, Allah razı olsun senden,inşallah o duadaki iyi yürekli insanlardan oluruz kendini değil ilk önce karşındakini düşünen. Rabbim ne dileğin varsa hayırlısıyla nasip etsin kardeşim ayrıcada dualarımda olcaksın
allah ne sıkıntın varsa tez zamanda giderir inşallah
AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN..ALLAH SELAMET VERSİN SIKINTILARINA İNŞALLAH..
ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN TÜM ÜMMETİ MÜSLÜMANLARIN SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH.
Kardeşim bu güzel duanın hürmetine Allahım ne muradın varsa versin sıkıntının hayırlara çevirsin inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.