Rabbim!
bütün günahlarımın ve hatalarımın farkındayım...utanarak ellerimi sanan açıyorum çünkü senden başka yardımcı yoktur bana....
şu mübarek cuma saati gönlüm dualarım dua dostlarımla onlar için dualar ediyorum...
Rabbim!
senden arzum dua dostlarımın ve ümmetimuhammedin dualarını hayırlısıyla kabul eyle..sıkıntılarını gider..onlara hayırlı kapılar aç...
Ey ismi her derde derman olan, ey ismi hastaya şifa olan Allahım...
Allah'ım; İsra suresinin 82. ayeti ile, Kur’anın bir şifa olarak indirildiğini ilan ediyorsun. Mukaddes kitabımız Hz. Kur’anın hürmetine; şu mubarek saatte sana yalvarıyorum hastalarımıza şifa...hastanelerde o soguk duvarlar arasında şifa bekleyen hastane köşelerinde gizli gizli aglayan EYY ALLAHIM BANA ÇARELER GÖNDER ÜZERİME ŞİFALAR YAGDIR diye diye hıçkıran kullarına yardım et...
Ey merhametlilerin en merhametlisi belkide o kullarının tedavi olacak paraları yok..belkide çocugunu ameliyat ettirecek paraları yok belkide O acıyla çocugunun yüzüne bakamıyodur.....Rabbim sen onlara yardım et....hayırlı kapılar aç..
bütün hastalara ameliyat olacaklara yataklarında inleyenlere mübarek isminle mübarek Kuran_ı keriminle şifa ver..
bütün dua dostlarıma ümmeti muhammede hastalara ölmüşlerimize ;
1 Yasin
100 Sübhanallahi ve bihamdihi,Sübhanallahil azim
50 Fatiha
50 İhlas surelerini gönderiyorum..sen kabul eyle katından bizlere hayırlı çareler indir AMİN AMİN AMİN
HAYIRLI CUMALAR
SELAMUN ALEYKÜM
EY İSMİ HASTAYA ŞİFA OLAN '''''NURAY'''''
(16 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
100 ya şafi.. ALLAH razı olsun mevla bütün dualarımızı kabul etsin inşaALLAH...
18 yıl önce gönderildi # -
VE ALEYKÜM SELAM.NURAY KARDEŞİM...SENİN YAZILARINI GÖRÜNCE HEP BİR MASUMLUK HEP BİR SAFLIK HİSSEDİYORUM.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN...
hayırlı cumalar nuray allah razı olsun
amin amin amin...
ALLAH RAZI OLSUN.
1 AYETEL KÜRSİDE BEN SİZİN İÇİN OKUYORUM.
RABBİM KALBİNİZDEKİ SEVGİYİ BİTİRMESİN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.AMN.AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN BENDENDE 3 FATİHA. 3 İHLAS. ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin rabbim tüm hastalarımıza şıfalar versin
miniğim çareler,şifalar sana olsun inşallah.en ummadığın yerden,en ummadığın anda.allah kabul etsin.amin.amin.amin.
NURAYIM KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN . ETTİĞİN DUALAR HÜRMETİNE RABBİM TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA VERSİN . YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ. HEP DUALARIMDASIN KARDEŞİM.
amin.Allah razı olsun.Allah dualarınızı kabul etsin.
(1 lokman suresini de ben hediye ediyorum)
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Amin Nuray kardeşim.
Allah kabul etsin.
allah kabul etsin bacım..
Allah razı olsun
Rabbim seni hesapsız cennetliklerden eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN DUALARINI KARDEŞİM..ALLAH RAZI OLSUN..AMİN AMİN AMİN
ALLAHÜMME RABBE'NNASİ MÜZEHİBE'L BE'Sİ İŞFİ ENTE'Ş-ŞAFİ LA ŞAFİ İLLA ENTE İŞFİ ŞİFAEN LA YUĞADİRU SEKAMEN.
Manası:Ey insanların rabbi ve bütün ızdırabları gider yüce allah'ım!Senden başka şifa verecek yoktur,yalnız sen şifa verirsin hastalara öyle bir şifa verki üzerinde hastalığın en ufak izi bile kalmasın (AMİN)18 yıl önce gönderildi # -
"""hastanelerde o soguk duvarlar arasında şifa bekleyen hastane köşelerinde gizli gizli aglayan EYY ALLAHIM BANA ÇARELER GÖNDER ÜZERİME ŞİFALAR YAGDIR diye diye hıçkıran kullarına yardım et...
Ey merhametlilerin en merhametlisi belkide o kullarının tedavi olacak paraları yok..belkide çocugunu ameliyat ettirecek paraları yok belkide O acıyla çocugunun yüzüne bakamıyodur.....Rabbim sen onlara yardım et....hayırlı kapılar aç..
bütün hastalara ameliyat olacaklara yataklarında inleyenlere mübarek isminle mübarek Kuran-ı keriminle şifa ver.."""
HAYY ALLAH
MUHYİ ALLAH
GANİYY ALLAH
MUGNİYY ALLAH
YA ALLAH18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.