Rabim cok sıkıntım var benim gibi sıkıntısı olan kardesleriminde sıkıntılarını mubarek üç aylar hürmetine yardım et merhametlilerin en merhametlisi olsensin hz muhamed as yüzüsuyu hürmetine kapına geldik günhakar kulun olarak bizleri bos döndürme (amin) hepinizin duasını bekliyorum inş allah razı olsun hepinizinduası kabul olsun
cok sıkıntım var duanızı bekliyorum(hatic)
(20 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin kardeşim,Allah gönlüne genişlik versin,dertlerine derman olsun..
18 yıl önce gönderildi # -
amin. amin. amin. Rabbim dualarını kabul etsin amin. Rabbim sıkıntılarına devalar versin. amin. ayetel kürsi okuyorum sana slm ve dua ile...
YA ALLAH, YA RAHMAN ,YA RAHİM, YA FERD, YA HAY, YA KAYYUM ,YA HAKEM, YA ADL, YA KUDDÜS ... YA ZEL CELALİ VEL İKRAM..YA RABBİM YA RABBİ RAHİMİM dua dostu hatic kardeşimizin sıkıntılarını giderecek olan yalnız sensin. hatic kardeşimizin ve bizlerin sıkıntılarımızın geçmesi için başka hangi kapı var başka gidecek kapı yok ki ne olursun rabbim en kısa zaman da bizlerin sıkıntılarını al. maddi manevi bütün sıkıntılarımızı gider . biz gerçekten çok dara düştük. la ilahe illa ente subhaneke inni küntüminezzalimin. derman bir tek sen de, ne olursun , feraha ulaştır bizi. mübarek gününün hürmetine . en sevdiğinin kainatı onun için yarattığın peygamber efendimiz hz. muhammed (sav) in hürmetine sana açılan elleri boş çevirme rabbim. YA MUCİB YA MUCİB YA MUCİB...
rabbim sıkntını gidersin feraha çıkarsın inşallah
allah yar ve yardımcın olsun inşallah değerli dostum.amin.
KARDEŞİM EMİR SULTANA GİDİYORUM SENDE BİRŞEYLER HAZIRLA SENİDE EKLEYELİM LİSTEYE . HA KARDEŞİM ÜZME KENDİNİ RABBİM ÇOK BÜYÜK
inşaALLAH mevlam bizlere yardım eder... Sıkıntılarımıza melhem olur.. Amin.
Allah yardımcın olsun ne derdin ne sıkıntın varsa feraha çevirsin.Oki merhametlilerin en merhametlisi,yaptığımız duaları en hayırlı olcak şekilde bize nasip eder gönlünü ferah tut kardeşim
11 ayetel kürsi hediyemdir
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN..TEZ VAKİTTE FERAHLATSIN SENİ VE TÜM SIKINTIDA OLANLARI İNŞALLAH..AMİN
EY YÜCE ALLAHIM KARDEŞİMİZİN SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA FERAHA KAVUŞTUR, ONA YARDIM ET YARABBİ. HER KİMİN DERT VE SIKINTISI VARSA ONLARI DA FERAHA KAVUŞTUR ALLAHIM. AMİN.AMİN.AMİN.
3 FATİHA VE 3 İLHAS OKUYORUM SİZLER İÇİN ALLAHIM KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim bu mübarek aylar hürmetine dertlerinize derman versin....
RABBİM MERHAMET ETSİN KARDESİN TEZİNDEN SELAMETE ÇIK İNŞALLAH
Allah yardımcınız olsun.
bende 1 fatiha okudum sizin için.18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun
11ihlas gönderiyorum acil şifalar dilerim
allah yardımcınız olsun tez zamanda feraha çıkarsın
Allah tüm sıkıntılarını gidersin...
1 ayetel kürsü okuyorum...18 yıl önce gönderildi # -
Allah sıkıntılarından feraha çıkarsın muradını versin
1 ayetel kürsi
1 fatiha hediyem18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.