Bu siteye az önce üye oldum.. Yaklaşık bir ay önce evlenmek üzereyken ihanete uğradım ve kendimi büyük bir bunalımın içinde buldum . O günden beri dualara ve namaza sarıldım. Tek kurtarıcımız, affedecimiz Allah'tır. Dua okudukça innaılmaz rahatlıyorum. Bir an önce eve gelip namaz kılmak ve dua etmek istiyorum. Her işte bir hayır olduğuna inandım bu olaydan sonra. Mutlaka mutlu olacağımı hissediyorum. Gerçekten hissediyorum. İçim mutlulukla huzurla doluyor. Bu olay beni Allah'ıma daha da yakınlaştırdı. Bundan sonra da şükretemeyi , dua etmeyi hiç bırakmayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Dualarımızı kabul etsin inşallah..
Dua mucizesi............(turkuaz)
(18 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin inşallah kardeşim...
Turkuaz kardeşim, bende namaz kıldığımda ve kuran okuduğum zaman o kadar çok rahatlıyorum ki anlatamam... Rabbim bizleri imandan ve Kurandan ayırmasın...Rabbim dualarını kabul etsin inşallah...3 Fatiha hediyem olsun size...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN.
turkuaz kardeşim hoş geldiniz dostluğumuza.ne mutlu size kardeşim Allah dualarınızı ibadetlerinizi kabul eylesin size herzaman huzur mutluluk versin kardeşim.amin.
bendende size hoş geldin hediyesi 3 ayetel kürs-i.18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin kardeşim
EY merhamet sahibi ER-RAHMAN!Nereye baksam, nereye dönsem sen tecelli ettin,
Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış,
Her şey sende yaşarken; insanlık nefsinde ölmüş!
Her yer sende iken, insanlık her yerde viran olmuş!
Bu viran şehirde, divane dünyada yalnız bırakma bizi,
UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAH'IM!
Bizi bize bırakma ALLAH'ım!
BİZİ BİZE BIRAKMA!!!
18 yıl önce gönderildi # -
HOŞ GELDİN ARAMIZA 3 FATİHA HOŞGELDİN HEDİYESİ
HOŞGELDİN DUA ŞÖLENİNE :)
Hoşgeldin gönül dostu Turkuaz.İnşallah senin için hayatta hep hayırlısı olur.Allah gönlüne göre versin ve hepimizin yardımcısı olsun.Amin amin amin.
Hoşgeldin kardeşim.
Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Amin hoşgeldin Rabbim dünya ahiret saadeti nasip etsin inşallah
hoşgeldin aramıza ablacım rabbim yar ve yardımcın olsun aminnnn
hoş geldiniz kardeşim Rabbim yardımcınız olsun daha büyük hayırlar nasib etsin size
Güzel dualarınız, dilekleriniz için Allah sizden razı olsun..Allah sevgisi bambaşka bişey..Benden de sizlere 7 Ayet-el Kürsi armağan olsun..
Mevlam sizi hep kendine aşık bir kul eylesin..
Hoşgeldiniz bir bunalımdan hayır üzre bir yaşantı ile kurtulmak her yiğidin harcı olmasa gerek.
Zaman zaman ilk namaza başladığımdaki heyacanı özlüyorum.Rabbim namaza olan aşkınızı dahada artırsın.
Rabb'e olan muhabbeteniz katlanarak artsın.
Allah kalbini gönlünü doldursun ve insallah hayırlı ve allah rızası için kurulan bir yuva nasib etsin insallah amin amin binlerle amin
AMİN. HOŞGELDİN KARDEŞ.
HARŞEYDE BR HAYIR VARDIR .YÜCE ALLAHIM BİR KAPIYI KAPATIR BAŞKA KAPI AÇAR . SENİNKİSİ ÇOK HAYIRLI OLMUŞ. ALLAH DUALARINI KABUL EYLESİN. AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
HOS GELDİN KARDEŞİM BENDE YENİYİM ARALARINDA COK GÜZEL Bİ SİTE BURASI İNAN HUZUR BULACAKSIN İNŞ RABBİM YARDIMCIN OLSUN 7 AYETEL KÜRSÜ HEDİYE EDİYORUM ALLHA GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ AMİN AMİN AMİN
HOŞGELDİN KARDEŞİM
MUTLU OLACAĞIN İNANCINI HİÇ YİTİRME OLURMU ,ONA GÜVEN...
RABBİM SANA GÜZELLİKLER NASİP ETSİN İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.