"dualarımız birleşsin ümidiyle herkes içinden geçtiği gibi cümlenin devamını getirebilir dostlarım.........."
ALLAH'IM,,RABBİM,,MEVLAM,,
HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA'YA VE O'NUN AL'İNE,,ASHABINA SALAT Ü SELAM EYLE VE....
"dualarımız birleşsin ümidiyle herkes içinden geçtiği gibi cümlenin devamını getirebilir dostlarım.........."
duamı katında makbul kıl,,beni her halinde sana dua edenlerden yaz
amin amin
HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA'YA VE O'NUN AL'İNE,,ASHABINA SALAT Ü SELAM EYLE VE BU SALATLA DÜĞÜMLER ÇÖZÜLÜR, ÜZÜNTÜ VE KEDERLER ONUNLA ZAİL OLUR, YORGUNLUK VE SIKINTILAR MERHAMETEN ONUNLA GİDERİLİR. İHTİYAÇLAR TEKRİM YOLLU ONUNLA YERİNE GETİRİLİR.
AMİN....
Ya rabbi hepimiz burda senin rızanı umarak varız, bizi buraya toplayan birbirimize dua etmeye vesile kılanda sensin, ne olur birbirimizin sıkıntılarına melhem olmaya çalıştığımız dertlerimizi kısa zamanda iyileştir bize yardımcı ol ettiğimiz dualarımızı hatimlerimizi kabul et ve dertlere ortak olduğumuz gibi birbirimizin sevinçlerine de ortak olmayı bizleere nasip et.. Amin..
YA OLDUR YADA AL ÖNÜMDEN ALLAHIM . HAKİM SENSİN BİLEN SENSİN GÖREN SENSİN . AMİN ECMAİN .
YARDIM ET BİZE RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİLERİ SEN BİLİYORSUN LÜTFEN GÖNLÜMÜZÜ SEVİNDİR AMİN AMİN AMİN AMİN
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
Allahım sen Rahmetinle merhametinle sar bizleri dualarımızı kabul et..kalplerimizdekileri biliyorsun Ya Rabb sen bizlere hayırlı kapılar aç....
bizlerin günahlarını bagışla amin amin amin
bizleri yolundan ayırma, sevdiğin kullarından eyle...
İsmin anıldığında içlerimizin titremesini sağla...
Habibinin sevgisini öyle yer etki içlerimize
Tüm kötülüklere karşı koyabilelim...
HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA'YA VE O'NUN AL'İNE,,ASHABINA SALAT Ü SELAM EYLE VE....EFENDİMİZİ MAKAMI MAHMUDA ERİŞTİR ONA VERDİĞİN VADİ YERİNE GETİR MUHAKKAK SEN VADİNDEN DÖNMEZSİN
TÜM DÜNYADA ZULM ALTINDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE HABİBİN HÜRMETİNE YARDIM EYLE ÜZERLERİNDEKİ ZULMÜ KALDIR İSLAMIN TÜM DÜNYADA YAYILMASINI TANINMASINI HAKKIYLA YASANMASINI NASİB EYLE
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN
HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA'YA VE O'NUN AL'İNE,,ASHABINA SALAT Ü SELAM EYLE VE....TÜM SANA EL AÇIPTA YARVARAN MÜMİNLERİN DUALARINI KABUL EYLE. ONLARIN YAKARIŞLARINI BOŞ ÇEVİRME YARABBİM.
ya rabbim bilerek , bilmeyerek işlediğimiz küçük, büyük bütün günahlarımızı bağışla , bize hidayet ver ne olur. nefsimizde senin elinde . bizi razı olduğun kullarının arasına al. hem bu dünyamızı hem ahiretimizi cennet et. bizi bırakma rabbim . bizi bırakma .. bizi kendi halimize bırakma..dualarımızı kabul et.
allahümme salli ala seyyidina muhammed.
TÜM KÖTÜLÜKLERDEN VE SIKINTILARDAN ARINDIRARAK BENİ SEVGİNDEN MAHRUM BIRAKMA YA RABBİM...
HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA'YA VE O'NUN AL'İNE,,ASHABINA SALAT Ü SELAM EYLE VE
Şanımı yücelt, göğsümü genişlet,
İşlerimi kolaylaştır.
Fazlı keremin ve ihsanınla beni hesapsız rızıklandır Allahım.
KAF,HA,YA,AYIN, SAD VE HA MİM SİN KAF HÜRMETİNE DUAMI KABUL EYLE EY RABBİM.
İZZETİN CELALİN KUDRETİN CEMALİN VE CEBERUTUN HÜRMETİNE BENİ KIYAMETTE KORKMAYAN VE MAHZUN OLMAYAN İYİ KULLARINDAN EYLE.
AMİN AMİN AMİN
GÜNAHLARIMIZI AFFET...GÖNLÜMÜZDE OLANLARI ,GÖNÜLLERDE OLANLARI SEN BİLİRSİN..HERKESİN HAYIRLI DUASINA TEZ VAKİTTE İCABET ET,BİZİ DOĞRU YOLUNDAN AYIRMA YARABBİM..
Allahım gören gözümüz,tutan elimiz,yürüyen ayağımız,düşünen beynimiz,hisseden kalbimiz ol.en güzel cennetinde habibinle komşu olmayı,cemalini görmeyi bizlere nasip et,kabir azabından,sorgu sualden,kıyametin dehşetinden bizleri koru..
şuan dünyada ve ahirette darda sıkıntıda nekadar müslüman varsa hepsine yardımet. kalplerde olanı SEN bilirsin,bizlere huzur,afiyet ver..amin...
AHİRETİMİZİ RAZI OLACAĞIN ŞEKİLDE HAZIRLAMAYI VE BU UĞURDA DÜNYAYI BİZE KOLAYLAŞTIRMAYI NASİP ET ALLAHIM.
Allahım bilip bilmediğimiz hayırları dşler bilip bilmediğimiz şerlerden sana sığınırız sevdiğin rıza gösrediğin kullarından eyle isyandan fesatlıktan kötü niyetten bizi koru amin
Ya Rabbi ya Rabbi ilahi ya Rabbi,
YA ERHAMERRAHİMİN YA ERHAMERRAHİMİN YA ERHAMERRAHİMİN
Bütün uzuvlarımızı ne için yaratmışsan o yerde kullanma şuurunu nasip eyle. Cümlemize hüsnü hayat, hüsnü hatime, keskin zeka ihsan eyle. Peygamberimiz (s.a.v) hayır adına senden neleri istemişse biz de onları istiyoruz ihsan eyle. Peygamberimiz (s.a.v) şer adına sana nelerden sığınmışsa biz de onlarda sana sığınıyoruz muhafaza eyle. Bir Müslüman'a yakışmayan tembellikten, acizlikten sana sığınıyoruz muhafaza eyle. Nefsimizin şerrinden, şeytanın şerrinden sana sığınıyoruz muhafaza eyle...
amin
Allahım hem dünyanın azabından hem kabir azabından hem ahiret azabından sana sığınırız hayal dahi edemeyeceğimiz iyilik ve güzellikleri bizlere nasip et,isteyipte verdiğin kulların hatır ve hürmetine burda yapılan bütün güzel dualarımızı yüce katında kabul et amin.
HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA'YA VE O'NUN AL'İNE,,ASHABINA SALAT Ü SELAM EYLE VE bu sana yakarışlarımızı kabul eyle. sana sığınırız yarabbi.
""amin amin amin amin amin amin
YA RABBİ BİZLER NE HATALAR YANLIŞLAR YAPARSAK YAPALIM NE GÜNAHLAR İŞLERSEK İŞLEYELİM BİZLERİ KAPINDAN KOVMA
DUA KAPILARINI YÜZÜMÜZE KAPAMA
ÖMRÜN SON DEMLERİ GELMEDEN TEVBE EDEBİLMEYİ NASİB EYLE
VE KEREMİNLE MUAMELE ET BİZE
ÇÜNKÜ SEN CÖMERTLERİN EN CÖMERDİSİN...
Amin Cihan kardeşim.
allaahım razı olsun kardeşim.hande benim yakın komşumun kızı bu akşam ona namaz kılmayı öğrettim ve çok mutlu oldum.kıldı rabbim kabul etsin tesbih çekmesini istedim içindende gelerek beni kırmadı ve devamı gelecek inşallah bu siteyi kurandanda vesile olanlardanda dua edenlerdende rabbim gani gani razı olsun iki cihanda hep hidayet olsun rabbim canım allahım razı olsun.cihan kardeş nekadar iyisin içm yüreyim çoşuyor bunca dua nedemek ya muhteşem iyiki varsınız allahıma bin şükür sizlerden dua aldım nasip oldu.inşallah birgün bu ekrana derdim derman buldu yazacağım bunca kardeşimin duası benim içimi coşturdu umudumu arttırdı çok sağolun çok handede bu sitenin bir parçası inşallah
allahım bizim günahlarımıza bakmadan bizi rahmetinle yargıla korktuklarımızdan emin kıl ve sevdiğmize kavuşmayı nasip et bizleri duası makbul kullarından eyle.amin
HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA'YA VE O'NUN AL'İNE,,ASHABINA SALAT Ü SELAM EYLE VE BURADA BİRBİRLERİ İÇİN SANA EL AÇAN DUA DOSTLARIMIN VE KALBİ ALLAH AŞKIYLA YANAN TÜM MÜMİN KARDEŞLERİMİZİN DUALARINI KABUL BUYUR.SIKINTILARINI FERAHA ÇEVİR SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER... AMİN
ALLAHIM,,RABBİM,,MEVLAM,,HABİBİN MUHAMMET MUSTAFA'YA O'NUN AL'İNE,,ASHABINA SALAT Ü SELAM EYLE...
Ey bağışlaması ve ihsanı bol olan Rabbim,ayıplarımızı ört kalplerimizi pak eyle hastalarımıza ŞİFA,dertlilerimize DEVA ,borçlularımıza ödeme kudreti ver din ve dünya işlerimizi islah eyle.Allahım bizler senin rahmetine tarifsiz derecede muhtacız,Ey herşeye Kadir gönüllere şifa veren Allahım SENDEN RAHMETİNİ DİLERİZ DUAMIZI KABUL EYLE.....AMİN.
Ya Mümin!
Sen hidayetini göndermezsen kalpler nasil mutmain olur
Sen kalplere itminan vermezsen kim inandigindan emin olur
Sen inandirmazsan kim mümin kalir
Revamin tuzagina düsürme beni nefsimin diline birakma beni
Öyle mümin eyle ki beni pismanliklarim beni sana döndürsün
AMİN
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.