Ey Allah'ım
Gecelerin Derinliklerinde Mahzun Mahzun Senin Dergahına Yönelen Kulların Var
Kalpleri Kırık Boyunları Bükük Çareleri Tükenmiş Ümitleri Kesilmiş
Sen Kimsesizlerin Kimsesisin Çaresizlerin Çaresisin Medet Arayanların Medetisin
Ya Rabbi Şu Gecelerin Kuytu Zamanlarında Alem Uyurken Uykuya Hasret Kalıp Yarına Nasıl Çıkacağını Düşünen Kullarının Gözyaşlarına Ağlayıp Sızlamalarına Kalplerinin İçin İçin Sana Yakarışına Ve Seni Yüce İsimlerinle Çağırışlarına Sen Mutlaka Merhamet Edersin
Çünkü Sen Kullarına Çok Şefkatlisin
Onlar Seni YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH Diye Her Çağırdıklarında Beni Ve Tüm Dua Dostlarımı da Onlara AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN Diyenlerden ve Senden Yardım Görenlerden Yaz
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ
Allah razı olsun Cihan abi valla gözlerim dolu dolu okudum..hemen defterime not aldım..Altınada mucize.net Cihan abi yazdım..
şu yazıda kendimi buldum :(:(
CİHAN ABİCİM SENİN İZNİNLE...
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
NURAYCIM ÖPÜYORUM SENİ.A.E.O
19 yıl önce gönderildi # -
izin ne demek
K A R D E Ş İ M19 yıl önce gönderildi # -
Nuray kardeşim
Allah'ım mağdurlara, dertlilere, çaresizlere, garibanlara duyduğun bu sevgiyi senin için rahmet vesilesi kılsın kardeşim benim....19 yıl önce gönderildi # -
Allahım razı olsun abiicim aglıcam nerdeyse :(:(:( inşaallah amin amin amin amin amin ve bende mağdurlara, dertlilere, çaresizlere, garibanlara yetimlere yardım edeyim ömür boyu inşaalah amiin
okadar güzel bir dua ki bu mubarek cuma günü çok iyi geldi,sanki ruhuma huzur verdi amin amin amin,dilinize yüreğinize sağlık:)
nurayım gönlüne sağlık, allah senden razı olsun , Allahım kimsesiz ve çaresizleri kendi haline bırakmasın inşallah.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.