yeni kapandım.sırf allah rızası için.ama zaman zaman nefsime çok ağır geliyor.çok daralıyorum.nolur bana dua edin nefsime yenik düşmeyeyim
nolur banada dua edein
(17 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM . RABBİM SENİ VESVESELERDEN SIKINTILARDAN KORUSUN . BEN ERKEĞİM AMA ETRAFIMDAKİLERDEN BİLİYORUM . İLK ANLARDA BÖYLE OLUYOR HERŞEY NORMAL . BİR İKİ AY BÖYLE GİDER ONDAN SONRA NEFSİNE AÇILMAK AĞIR GELİR. BEN SANA FATİHA VE AYETEL KÜRSİ OKUYACAĞIM . RABBİM SENİ NEFSİNE YENİK DÜŞÜRMESİN . ALLAH YAR YARDIMCIN OLSUN .
18 yıl önce gönderildi # -
allah mübarek etsin değerli dostum allah kolaylaştırsın.allah kalbine sakinlik versin,seni vehim vesveseden temizlesin inşallah.rahmeti ve merhametiyle kuşatsın...amin.
çok teşekkür ederim.dualarınıza çok ihtiyacım var
Allah mübarek eylesin.
Allah yardım etsin.
Allah sabırlar versin.
Allah vesveselerden korusun.
rabbim seni şeytanın şerrinden korusun göz açıp kapayıncaya kadar nefsinle baş başa bırakmasın.
benim kapanalım 10 ay oldu hemde hiç aklımda yokken ilk 2 gün sadece herkes bana bakıyor zannettim sonra hiç zorluk çekmedimm.çünkü kendi isteğimle olmuştu..umarım sende kendi isteğinle kapanmışsındır rabbim sana kolaylık verecektir inanıyorum buna tekrar açılan kişileri görmek beni çok üzüyor rabbim daim eder inşallah
tamamen kendi isteğimle oldu.zaten uzun zamandır düşünüyordum kapanmayı.ama kapanalı nerdeyse iki ay oldu tam olarak alışamadım
sana ayetel kürsi okuyorum yoldaşın olsun şeytan vesvesesinden uzak kalasın diye..biraz sabreder bu güzelliği yaşamaya başlarsan kolayca aşacaksın rabbim sana bunu nasib ettiyse gücünüde verecektir
Allah mübarek etsin inşallah...Rabbim yardımcın olsun...Şeytanın şerrinden şeytanlaşmış insanların şerrinden seni korusun...3 Fatiha hayırlı olsun hediyesi benden sana...
kapanmayı çok istiyordum namaz kılarken secdede dua ediyordum rabbime çok şükür nasip etti.birde alışabilsem çok rahat edeceğim.inşallah sizlerinde duasıyla başaracağım.rabbim hepinizden razı olsun
rabbim kolaylık versin.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN ŞEYTANIN VESVESELERİNDEN SENİ KORUSUN ALLAH AMELİNİ MÜBAREK EYLESİN İNSALLAH
ALLAH RAZI OLSUN
Rabbim hakkıyla örtünen kullarından eylesin.
Rabibimiz verdiği yük kadar kuvvet verirmiş.Elbet siz bu günleri aşacaksınız.
Rabbim sizi sevsin ve sevindirsin, hayatınızda kolaylıklar ihsan etsin.
AMİN.RABBİM HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN
AH KARDEŞİM BELKİDE SON VİRAJ . AZ SABIR HEPSİ GEÇECEK .
Allah yardımcınız olsun. ferahlık, kolaylık nasip eylesin Amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.