Şengül ablacım sana birşey sormak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim.Bu gece sanırım bir sinir krizi geçirdim.Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama utanıyorumda kendimden herkesi çok korkutmuşum.En çokta Hasan Faruğumu:( Abim bana eczaneden bi sakinleştiricialmış,zorla onu içirdiler hastaneye gitmemek için içtim bende.İlacın adı;FULSAC.Sence kullanmam doğru mu abla?Çok bitkinim.Allahıma emanet ol.Parmaklarım tutmuyo
ŞENGÜL ABLAMA(MFD)
(10 mesaj) (5 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Canım
Bugün havadanmı ne bende çok sinirliyim kızımla bayağı bi atıştık bizde.
Ablacım Şengülüm yok ben cevap vereyim.
Googleden aradım buldum ilacı biraz ağır bi ilaç gibi.
Bence daha hafif olmalı derim.
Bitanem öncelikle sakin olmaya çalış.
Hasan Faruğumuzu düşün.
Geçmiş olsun Duygucum Allaha emanet ol ablam.
nOT : iLACIN İSMİNİ YAZARAK GOOGLEDEN ARAMA YAPABİLİRSİN.19 yıl önce gönderildi # -
sİTENİN İSMİ DOKTORUM ONLİNE İMİŞ BİLGİN OLSUN.
19 yıl önce gönderildi # -
Ablam Allah razı olsun,çok saol.Zaten bi daha kullanmam.Sanırım çarpıntı yaptı.Allahım senin de yardımcın olsun.Aman sen de sakin ol Rabbim sana sabırlar versin.Eminim ki sen çok ii birinsan olduğn gibi iyi bir annesinde.Canımbenim!!!!
mfd ciğim çok geçmiş olsun ablacım.(fulsac)isimli ilaç,serotinin geri alım inhibürü.serotonin hormonu vicudumuz için çok önemli bir hormon,kararlı durum konsantrasyonu yaklaşık 4 hafta.yani bu bir (anti depresan)ilacı.canım bence bir hekime sormadan içme sana şimdilik (atarakx)öneririm.tabi bir site üzerinden ilaç tavsiye etmek nekadar doğru onuda bilemem fakat seni çokk seviyorum.çok geçmiş olsun duygucum (akisiyete)problemin olabilir yarın bir doktora git istersen bitanem.Allaha emanet ol.
Abla biraz üzücü olaylar yaşıyorum bir süredir onların birikimiydi aslında.Zaten kullanmam bi daha.Allah razı olsun.Sevginiz en büyük ilaç emin ol.
duygu ablacım üzüldüm..inşaallah en kısa zamnada iyi olursun..herşey yoluna girer sen üzülme..seni çook seviyorum biliyosun degilmi..
biliyorum ve tüm kalbimle inanıyorum Nurayım
ablam sen kendine çok iyi bak o meleğin için tamam bizler seni çok seviyoruzzzz
İNŞALLAH BİTANEM BEN DE SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.