BU SİTENİN AMACI NE
SİZ BU SİTEYE NE AMAÇLA GİRİYORSUNUZ
BU SİTE SİZE NE KAZANDIRIYOR
BU SİTEDEN BEN NASIL FAYDALANABİLİRİM
BU SİTE NE KADAR GÜNCEL
BU SİTE NE KADAR SOSYAL AKTİVİTE İÇERİYOR
BU SİTE NEYİ HEDEFLİYOR
BU SİTE NELER TAVSİYE EDİYOR
BU SİTEYE GİRENLER NELER YAPMALI
BU SORULARI SORMAKTAKİ AMACIM KARŞI DURDUĞUMDAN YADA ORTALIK KIZIŞTIRMAK VE YAHUT RENCİDE ETMEK DEĞİLDİR YALNIZCA BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM
ARKADAŞLAR BİRŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORUM
(9 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bu soruların cevapları daha önceden site içinde verildi arama yaparsan bulabilirsin Allaha emanet ol.
18 yıl önce gönderildi # -
senin diyelim 5 tane çocuğun var. çocukların aynı anda aynı şeyi "ne olur baba hadi, ne olur baba hadi" diye isteseler sen yok diyebilir misin. hele bi de çok merhametliysen. mutlaka isteklerini yerine getirmeye çalışmaz mısın??? hem de mümkün olan en kısa zamanda... kıyas ederek O'nu tanımaya çalışmak amaç yalnış anlaşılmasın. bu 1. , 2.'si birbirimizin dilleriyle de dua edebiliyoruz hangimizin ettiği dua kabul ediliyor bilinmez.. 3. kulluğumuzu yerine getiriyoruz O'na dua ederek. O'nun merhametini celbediyoruz, O'nun rızasını arıyoruz. 4. peygamber efendimiz (sav)' in şefaatine nail olmak istiyoruz farklı farklı dilden aynı anda istiyoruz geri çevrilir mi dersin!! 5. bilmediğimiz birçok şeyi öğreniyoruz. 6. 24 saat internet elimizin altında.Allah'ın razı olacağı şekilde faydalanmamıza vesile olan arkadaşlardan Allah razı olsun bu vesileyle dile getirmiş olalım................
Amacımız duaya teşvik ve Rabb'i hatırlatmaya vesile olmaktır.
Karşılıksız dua ederek ve insanlara yardımcı olarak faydalanabilirsiniz.
Güncel olmak söz konusu değil gündemin belli bir kesim tarafından oluşturulduğu ve genelde pek faydalı şeyler gündem oluşturmadığı için mümkün olduğunca Ben gündeme uzak kalma çabası içerisindeyim.Tabii diğer dostlarımızın fikirlerini almakta gereklidir.
Açıkçası siteye girenlerin yalnız ayatel kürs-i ve benzeri dualar istemek için girdiği kanısı oluşmaya başladı bende.
http://mucize.net/dualar/topic/2783 << bu yazıyı okumanızı öneririm mesela.
Kardeşim Muhammed lütfen rica etsem. Bu mübarek üç aylarda ibadetlerle geçirelim.
Tasavuffu herkes bilmiyebilir ve ben onlardan biriyim. Söylediğiniz şey tasavvufa uygun olabilir ama bizim gibi sıradan Allaha ibadet eden kişiler sizin bu söylediğiniz sözleri anlıyamayız. Onun için sizden ricam bildiklerinizi bizlere daha özenle daha iyi anlıyabileceğimiz şekilde bizlere aktarabilirseniz çok memnun oluruz.Allah sizlerden razı olsun.
ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN OHHHHHHHHHHHHH BE ŞİMDİ RAHATLADIM ÇATLATTINIZ BENİ BE BU SAATE KADAR NİYE BÖYLE YAZIP ANLATMADINIZ KARDEŞİM
Bir ekleme daha yapıyım amacımız topluca dua etmektir.
değerli kardeşim
bu siteye giren arkadaşlarımı incelersen genellikle dua ararken burayı bulmuş herbiri başka bir dertten muzdarip günlük hayatında bunları paylaşmayı aile mahremiyetine uygun düşmeyeceğinden, bunları dinlemekten sıkılmayacak bir dost bulamadığından veya insanların sırlarını birgün kendine karşı kullanmasından çekinen kalbi kırık, yüreği temiz, dostlukları samimi ve hepsinden önemlisi yürekten inanan kalpten dua eden insanlar
birbirlerini hiç görmemiş belki hiç görmeyecek ama günlük hayatında onlar için dua eden birbirlerini olduğu gibi kabullenen derdine dertlenip sevinciyle mutlu olabilen nezih insanlardan bir topluluk var
ve bu yeterince büyük bir kazanım
bu sitede samimi olmak yeterli
şahsen ben burada okuduğum bir arkadaşımın derdini birşey yazmasam bile gün içinde namazımın ardından yaptığım bir veli kabir ziyaretinde veya bir sohbet ortamında seher vaktinde yağmur anında tüm mucize dostlarıma ve bana diye dua etmeyi düstur edindim
bu anlatılamaz ancak yaşanır bir duygubir evin içinde aynı şartlarda doğan kardeşlerin bile ama nasipleri farklı olur tasavvuf mevzu nasip meseledir ısrar doğru olmaz
Ey Rabbimiz, bizi doğru yola ilettikten sonra kalblerimizi kaydırma! [bizi sapıtma]
Bize, tarafından rahmet bağışla! Lütfu en bol olan sensin. (Al-i İmran 8)sevgi saygı ve baki muhabbetlerimle
AMACIMIZ HEM TOPLUCA BİRBİRİMİZE DUA ETMEK HEMDE RAHATLAMAK.DÜŞÜN BİRİLERİ SENİ HİÇ TANIMADIĞI HALDE SANA DUA EDİYOR.BUNDAN DAHA GÜZEL BİRŞEY VARMI.DUA,HER DERDİN İLACI.İMKANSIZIN İMKANI.BU SİTEYİ HAZIRLAYANDAN ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.