dostlarım
Allah'ın izniyle bir arada bulunmanın inceliklerine herkes dikkat ederse
ve bu forumun devam etmesi için titiz davranırsa
kurallar ve güzellikler kendiliğinden yürür
sadece,,siyasi içerikli yazılar,,mezhep ayrımı anlamına,,tarikat tanıtımı anlamına gelecek yazılar,, ve herhangi bir şahsın ya da cemaatin tanıtımını yapan yazıların yazılmasına hiç sıcak bakmıyorum,, bence MUCİZE.NET ortamı bu konuların değil dua etmek isteyenlerin ortamıdır...sloganik yaklaşımların da gözlemlerime dayanarak söylüyorum duanın kabulüne olumsuz etkileri var
sürekli insanlardan dua istemek,,salavat istemek,,ayet-sure istemek konusunda da kişiler kendilerini kontrol etmeliler,,sık sık bu konuya itiraz edilmesini de doğru bulmuyorum--haklılık açısından değil,,itiraz edenler haklılar-üslub ve bütünlük açısından diyorum
milyon defa da bir dostumuzun başı sıkışsa ve bizden dua istese ALLAH'IN İZNİYLE dua ederiz,,etmeliyiz,,ama sınırlamalar,,sayılar,,şu duayı edin demeler duanın inceliklerine de uygun değil belki derdinizin ilacı o ilaç değildir de başka bir ilaçtır,,sınırlamalarla gerçek ilaçtan da uzaklaşılmış olunuyor
biz doktor muyuz,,hayır
dualarımızın kabulunün kesin garantisi mi var,,hayır
sadece bir çok kişi aynı şey için dua ednce Rabbimizin kabul edeceğine dair umudumuz daha çok belirginleşiyor,, bu yüzden birlikte dua etmeye çalışıyoruz
RABBİM DAİM ETSİN
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
HAYIRLI GECELER