Amin ya Mucib-et Davet, amin ya Ekremel Ekremiyn, amin ya Erhamerrahimiyn, amin ya Zül Celali ve’l-İkram, amin ya Ferd, ya Hayy, ya Kayyum, ya Hakem, ya Adl, ya Kudüs(c.c.)…
Elhamdülillahi Rabbil alemiyn vessalatü vesselamü âlâ Rasulina Muhammedin ve âlâ alihi ve sahbihi ecmaiyn…
Allahümme inni euzü bike min azabi cehenneme ve min azabil kabri ve min fitneti’l mahya ve’l memat ve min fitneti mesihud-deccal…
Allahümme einni âlâ zikrike ve şükrike ve hüsn-i ibadetike…
Rabbena Atina fid-dünya hasaneten ve fil ahireti hasaneten ve gına azabennar…
Rabbenağfirli veli vali deyye, velil mü’minine yevmeye kumul hisab, birahmeteke ya erhamerrahimiyn…
Allah’ım, beni bağışla, af ve mağfiret eyle. Beni hidayete erdir ve asla oradan ayırma Allah’ım Maddi manevi nasibimizi aç rızkımızı artır yalvarırım…
Allah’ım bizii İLİM ile zenginleştir, HİLM ile süsle, TAKVA ile ikram et ve SAĞLIK ve AFİYETLE güzelleştir…
Allah’ım Hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda sıkıntıda bulunanlara hayırlı kapılar aç yarabim
Allahım sana inandim senin hak yolundan cıkmadim sana ihtiyacım oldunda herzan yanimda oldun sana binlerce sükürler olsun.Allahım yardın et bize varlığını hiç olmadiğindan cok hisettir bize, sana inanir sana sığınırım verdiğin hersey için verdiğin nefes için sana sükürler olsun dualarımızı kabul et bizi yanlız birakma herşeyle savaşmama izin ver kendi ayaklarımın üstünde durmama izin ver tek bisey istedim onun olmasina izin ver yüzümü kara cıkartma Allahım amin amin amin...