s.a dostlar hayatın akışına bırakmışız kendimizi sizlerle yazışmak hayatın akışından biran gerçeğe dönmeme vesile oluyor sevgili dua dostlarım birbirimizin dualarıyla ayaktayız kardeşlerim dualarınızda yer almak istiyorum çok önemli bir sınava girdim dikey geçiş sınavı allahın izniyle kazanmayı çok istiyorum dualarınıza benide katarsanız sevinirim allah herkesin emeğinin karşılığını verir tevekkülüm sonsuz dualarınızlada daha umutlu olucam arkadaşlar allaha emanet olun kendinize çok iyi bakın selamlar saygılar:)
Bir merhaba lütfeder misiniz?
(125 mesaj) (107 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
slm esencim sıkıntın nedir bilmiyorum ama bizlerle paylaş bizler dua dostuyuz yardım etmeye çalışırız allahın izniyle aşarsın sende inş allah büyük merak etme herşey allahın izniyle geçer kendine ii bak...
18 yıl önce gönderildi # -
MRB KARDEŞLERİM ASLINDA UNUTMADIM SİZLERİ SADECE ÇOK SIKINTILARIM VAR. CVP VEREMİYORUM ALLAHA EMANET OLUN
Merhabalar herkese...
selemun aleyküm dostlar
merhaba yasin ,mesajını şimdi gördüm inceliğiniz için teşekkürler.Bu arada Ben Burcu 30 yaşındayım ve Bursada yaşıyorum,2,5 yaşında bir bebişim var onunla ilgileniyorum ve bu aralar ihmal ettim sizi,kusura bakmayın.Artı bilgisayarıma virüs girdi bu yüzden internete de giremedim.Sevgiyle kalın.
MERHABALAR YAĞMURLU KÖYÜN SAKİNLERİ:)
HER NE KADAR BU YAĞMURUN ALTINDA FAZLA KALAMASAMDA GÖNLÜM VE DUALARIM SİZLERLE......
ALLAHA EMANET OLUN...18 yıl önce gönderildi # -
MERHABA KARDEŞLERİM BİR MÜDDETTİR BENDE YAZAMIYORUM FAKAT DAİMA DUALARIMDASINIZ SİTEYE EMMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.İYİ Kİ VARSINIZ RABBİME HAMD OLSUN TESADÜFEN BU SİTEYİ BULDUM HAYIRLI CUMALAR.
MERHABA TÜM DOSTLARA. ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN.
Merhaba tüm mucize.net site dua dostlarımıza.
Allahın selamı rahmeti ve bereketi dostlarıma olsun..
merhaba guzel dostlarim,
cok uzun zaman oldu buraya araniza katilamiyorum. Ama hep aklimda ve dualarimdasiniz.
En kisa zamanda Allah'in izniyle tekrar aranizda olabilmek dualariniza amin diyebilmek dilegiyle...Hepinizi cok seviyorum
Hepiniz Allah'a emanet olunuz
Selametle...
SELAMÜN ALEYKÜM.BEN KUŞADASINDAN REYHAN,UZUN ZAMANDIR SİZLERLE DEĞİLDİM FAKAT SİZLERLE OLMADIĞIM ZAMANDA BEN BİLİNKİ DUALARIMLA YANINIZDAYIM.HEPİNİZDEN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN.ALLAHA EMANET.
selamun aleyküm dostlar.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...DUA İLE...
Hepinize merhaba gönül dostları.Bir yere kaybolmuş değilim :) Hergün yazıları takip etmekte elimden geldiği kadar dualara ortak olmaktayım.Hepinize çok selamlar.
merhaba
Merhaba dostlar.
Çağrımızı dikkate alıp bu başlığa yorum yazan dostlarıma teşekkürü borç bilirim.
Rabbim bizleri razı olduğu kullarından eyleyip, her daim hayr için çalışmamızı nasip eylesin.
bütün arkadaşlarıma merhaba,
balıkesirden sevgiler18 yıl önce gönderildi # -
SELAMLAR YAV NASILSINIZ BEN 1 HAFTADIR GIREMIYOM BENDE VARIM UNUTMAYIN ALLAH A EMANET...
merhaba dua dostlarım bu yaz biraz haraketli oldu benim için.vakıt bulamıyorum nete gelmek için.beni de unutmamışsın yasin abi.tşk ederim.inşallah kısa zamanda yeniden burda aranızda olacağım.ama dualarımdasınz...
merhaba işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum siteye girmeye ama aklımdasınız beni bu site hayata döndürdü unuturmuyum hiç allaha emanet olun
merhaba malum sorunlardan dolayı internete bile giremiyorum. ne zaman bil. başına geçsem ilk bu siteyi açıyorum selamü aleyküm
merhaba kardeşim yürekten merhaba
Merhaba. Uzun zamandır sitede yokum. Ama inşallah bundan sonra uğramaya çalışacam
MERHABA BÜTÜN DUA DOSTLARINA.ADAPAZARLIYIM.
Sa kardeşlerim :)
bayadır yoğundum ama maillere bakarken buranın varlığı bir kez daha aklıma geldi ve selam vereyim dedim.
Sakarya-Adapazarıdan yeni döndüm memleketime (Rizeme)Dualarda buluşmak dileklerimle...
Allaha emanet olun...18 yıl önce gönderildi # -
Merhaba! bütün gönül ve dua dostlarıma.Karabükteyim ama hep koşuşturmadayım.yine de gönlüm hep sizinle.Allaha emanet olun.
Merhaba dostlarım.
Adım Zehra 21 yaşımdayım Ankaralıyım ve Ankarada ikamet ediyorum.
Uzun süredir siteye giremiyordum. Bazı sebeplerden siteye devamlı girmesem de sizlerleyim. Bu site ve siz dostlarımın bende tarif edilemeyecek önemi ve değeri var. Siteye sık giremesemde dualarınıza benide eklerseniz sevinirim.
Dua ve muhabbetle, selamet içinde kalın...
Allaha emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
MERHABA Can dostlarım dua dostlarım.Rabbimin rahmeti ve bereketi ve merhameti hepinizin üzerine olsun
MERHABA.. KİMSEYLE SELAMLASMADAN DİREK DUA VE AMİNLERLE İLGİLENDİM BİR KAÇ GÜN. SİTEYİ VE ALT YAPISINI YENİ YENİ İNCELİYORUM.
ARKADASLAR ALEYKÜM SELAM.
ALLAHIM SANA SÜKÜRLER OLSUN
BENİ DUA KARDESLİĞİNİN İÇİNE ALDIN
ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİMKADİR BABA ÜYE İSMİMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM
NE YAPMAM GEREKİYOR??18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.