DEĞERLİ DOSTUM,İLETİŞİM HATTINDAN YASİN KARDEŞİMİZE MAİL ÇEK.O GEREKENİ YAPACAKTIR İNŞALLAH...
Bir merhaba lütfeder misiniz?
(125 mesaj) (107 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bende herkeze merhaba diyorum. Allah herkezin dilek ve dualarını kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
İSTANBUL' DAN HERKESE MERHABA!!!!
Selamün Aleyküm. Sıkıntılı bir zamanımda dualar ararken karşıma bu site çıktı,yaklaşık bir hafta oldu tanışalı sizlerle, iyiki varsınız. Allah yolundan ve sizlerden ayırmasın.Artık büyük bür aile olarak görüyorum burayı.Allah yar ve yardımcınız olsun. Amin
Selamun Aleyküm Bursa'dan siz değerli dua dostlarına kucak dolusu merhabalar;
DUA İLE yaralı can18 yıl önce gönderildi # -
MERHABA YASİN
İSTEDIGIMI YAPTIGIN ICINDE ALLAH RAZI OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
Merhaba
Ben Nimet epey zamandır özel sebeplerim yüzünden siteye pek giremedim
Yaklaşık 1 yılı aşkındır siteye giriyorum burada benim için çok özel ve güzel insanlar var.
Şimdi yazmaya kalksam uzar, uzar gider bide araya balıklama böcük dalar biliyorum duramaz.
İstanbulda yaşıyorum 11 yaşında bir kızım var (Zeynep) Muhasebeciyim ve 43 yaşımdayım
Burada yapılan duaların karşılıksız ve içtenlikle yapıldığına inanıyorum.
(Bazı suistimaller olsada ki bu heryerde olur Allahtan ki burada oldukça az)
İnsanların birbiri ile ilgili ve dertlerine duyarlı olduklarını biliyorum.
Kısacası mucize net ailesinin ferdi olmaktan,kardeşlerimin ablası olmaktan mutluluk duyuyorum.
(Büyüklerimin ve kardeşlerimin kardeşi olmaktan da tabi ki)
Hepinizi emanet edilecek en güvenli yer olan yüce rabbimne emanet ediyorum...18 yıl önce gönderildi # -
selam!Rabbim gönlünüze güzellikler doldursun inş.Çok güzel bi site ve çok güzel dua ve temenniler var.Rabbim inşallah dualarınızı kabul eylesin.Rabbim işlerinizde kolaylıklar ihsan eylesin.Rabbim yar ve yadımcınız olsun.
Merhaba Dua Dostlarim,
Ben Hatice Almanyada ikamet etmekteyim, bende uzun zamandir Siteye giremiyorum, iki cocuk Annesiyim Hemsire olarak calisiyor ve yaklasik 2 aydir hastanede olan kimsesi olmayan alman adamina yardimci oluyorum ne kadar dogru bilmiyorum ama ALLAH rizasi icin yapiyorum. Günlerim hep yogun geciyor Siteye girmek zor oluyor sizden ricam
HAKINIZI HELAL EDIN.....birde
Beni, Esimi, Kizimi ve Oglumu dualarinizda unutmayin ne olur ALLAHA emanet olun.
ALLAH sizlerden razi olsun, Allaha emanet olun18 yıl önce gönderildi # -
merhaba Allah dostları ayrıca bugün kandil bütün herkesin kandili mübarek olsun
merhaba ben nurusabah aranıza yeni katıldım
SELAMUM ALEYKÜM ...
HAYIRLI KANDİLLER HAYIRLI CUMALAR.HER TOMURCUK YENI BIR GULUN, HER GUL YENI BIR BAHARIN, HER KANDIL YENI RAHMETLERIN HABERCISIDIR. RAHMET VE MAGRIFET DOLU KANDIL GECIRMENIZI DILERIM.
merhaba ben de aranızdayım zaten:)
MERHABA KARDEŞİM MERHABA DUA DOSLARI RABBİM HEBİNİZDEN RAZI OLSUN
Merhaba arkadaşlar, Ben Karabük'ten Ayşe(Ayşegül)çok heyecanlıyım(!) yok aslında şaka sayılmaz, gerçekten de heyecanlandım bir an... sonunda oldu! Artık sitedeyim Allah izin verirse...daha önce neden olamadığını anlayamadığım gibi, şu an nasıl oldu da üye olabildim, onu da anlayabilmiş değilim.(Yasin Kardeş ne çok uğraşmıştı bir bilseniz) Sadece, geçenlerde bilgisayara (oğlumun dediğine göre) yeni format attırmışız, belki de bundan olsa gerek... Her ne ise...Aslında biliyormusunuz, bu hafta siteye en çok yazmak istediğim haftaydı...mutluyum...umarım ki sizleri de dostluğumla, kardeşliğimle mutlu edebilirim. Hayırlı bir günde,iyi bir başlangıç yaptım inşallah...Bu güzel sitede, siz güzel kardeşlerimle, faydalı olabildiğim sürece varım...Ben zamanı kullanmak konusunda ne yazıkki çok dertliyim.Zamanı hiç yetiremiyorum kendime...Umarım ki her konuda olduğu gibi, bu konuda da ölçüyü kaçıranlardan olmam, bundan Allah'a sığınırım...Rabbim aldatıcı nefsimizin sürüklediği tuzaklardan alıkoysun bizleri...mutluyum dedim ya...aslında bayağı mutluyum...Sizlerle beraberim, tanımadığım ama, tanıyormuşcasına yakın bulduğum kardeşlerimle...iki çocuklu Çalışan bir bayan olarak bu güzel sitenin çekiciliğine fazla kapılmamam gerektiğine inanıyorum(bir de bunun üzerine, benim fazla detaycılığım eklenirse...) foruma pek sık giremesem bile dualarım hep sizlerle olacak.Bu güzel Cuma gecesinde 40 fatiha ile geldim yeniden size... inşallah Rabbimde sizlerde kabul edersiniz.Yeniden görüşmük ümidiyle, Allah'ın Selamı üzerinize olsun...Hayırlı Cumalar!
Ablacığım artık yazılarınızıda burada görebileceğime sevindim. :-)
Mutlu olmama vesile oldu bu haber inşaallah hayr üzre ve çok uzun sürer dostluklarımız.
merhaba dua dostlarım bu siteye gireli 2 gün olucak sizlerle beraber olmak sürekli desteğinizi hissetmek bana güç veriyo rabbım gönüllerinizin muradını versin inş amin amin amin
MERHABA DUA DOSTLARI BEN EBRU ARANIZA YENİ KATILDIM.TESADÜFEN BULDUM BU SİTEYİ.İYİKİDE BULMUŞUM BU SIKINTILI ZAMANIMDA BİRAZ FERAHLADIM SİZLEERİN DUASIYLA.ZOR Bİ DÖNEM GEÇİRİYORUM.BU SINAVLARI NASIL ATLATACAĞIM BİLMİYORUM. ÖĞRETMENLİK MEZUNUYUM AMA KPSS ENGELİNE TAKILDIĞIM İÇİN HENÜZ MESLEĞİMİ İCRA EDEMİYORUM AİLEM KIT KANAAT BENİ OKUTTU AMA BEN ONLARIN EMEĞİNİ KARŞILIĞINI VEREMİYORUM. AYRICA SEVDİĞİM İNSANDA BENİ TERKETTİ BU ZOR DÖNEMİMDE SİZLERDEN ÇOK DUA BEKLİYORUM
merhaba dua dostlarım
herzaman siteye girmeye fırsatım olmuyo ama herdaim aklımdasınız bunu Rabbim biliyo vede bu siteyi hazırlayan Yasin kardeşimden Allah razı olsun ve emeği geçen herkesten18 yıl önce gönderildi # -
MERHABA ARKADASLARIM BEN SERMIN FRANSADAN KATILIYORUM TESADUFEN BULDUM BU SITEYI IYIKI BULDUM YANLIZLIGIMA GURBETLIK CEKMEM YARDIMCI OLDU SIZLER BENIM CAN YOLDASIMSINIZ IYIKI SIZIN GIBI DUA DOSTLARIM CANIM ARKADASLARIM OLDU IKI AYDIR KENDIMI COK IYI HISSEDIYORUM ALLAHA EMANET OLUN
merhabaaa
tekrar merhaba :)
Cümle dua dostlarıma merhabalar...
Rabbim Hayırlı ,uğurlu kılsın. Verilen emekleri zayii etmesin.
Yasin Kardeşimin de söylediği gibi
Bu siteyi,
Hep Hakka ve Hakikate hizmet ettirsin...
Boş ve Faydasız söz söylemekten,
Bize yakışmayan hal ve hareketler üzre olmaktan,
Bizleri alıkoysun...
Ölçüyü kaçıranlardan etmesin,
Rabbim utandırmasın.
AMİN!
________****_________
Rabbim bizleri güzel dostlukların değerini bilenlerden,
Kendi dostluğuna kabul ettiklerinden eyle...
AMİN!18 yıl önce gönderildi # -
YASİN KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH AŞKINI GÖNLÜNÜZDE DAİM EYLESİN
ALLAH SİZİ SIRATEL MÜSTEKİM YOLUNDA EMİN EYLESİN
ALLAH RAHMETİNİ SİZLERE ARALIKSIZ VE EBEDİ İKRAM EYLESİNEY HEPİMİZİN RABBİ
HAMDOLSUN SANA18 yıl önce gönderildi # -
merhaba..............
dostlarım hepinize merhaba.
kavuşturan rabbime binlerce şükürler olsun.18 yıl önce gönderildi # -
BENDEN SİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER.....
Herkese Merhaba Allaha emanet olun Dostlar.
Merhaba dostlarim
Allah'ima binlerce kez sukurler olsun ki tekrar kavusturdu beni sizlere
Insaallah eski gunlerde oldugu gibi sicak ve dostluk dolu bir ortam yaratabiliriz yinedenHepinizi cok ozledim
Hep dualarimdasiniz
MERHABA DOSTLAR KAVUŞTURAN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
SELAM VE DUA İLE.18 yıl önce gönderildi # -
benden herkese merhaba
rabbim daim eylesin bu siteyi amin18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.