Sübhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab
euzü billahi mineşşeytanırracim
bismillahir-rahmanir-rahiym
el-hamdü lillahi rabbil-alemiyn. vessalatu ves-selamü ala seyyidina
muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
allahümmek'finı bihalalike an haramike ve ağnini bi fadlike ammen sivak.
amin...! amin...!
sübhane rabbike rabbil-izzeti amma yasıfun,ve selamun alel murseliyn. velhamdü lillahi rabbil-alemiynel-fatiha
manası: Allahım; pak ve helal nimetlerin yardımıyla şüpheli ve haram şeylerden ve fazl-ü kereminle de senden müstağni kıl muhafaza buyur.
resulullah (s.a.v.) buyurdu:
-Allah'a,kendisiyle isyan etmediğiniz dillerle dua edin.
sahabe-i kiram dedi ki:
-ya resulallah,hangimizin öyle dili vardır?
Allah resulu cevap buyurdu:
-BİRBİRİNİZE DUA EDERSİNİZ.ÇÜNKÜ SEN ONUN LİSANI İLE ALLAH'A İSYAN ETMEMİŞSİNDİR.
ODA SENİN LİSANIN İLE ALLAH'A İSYAN ETMEMİŞTİR.
TEFSİR-İ KEBİR:1/357
kardeşlerim;
bunu bir hata olarak değerlendirerek utanarak yazıyorum (Allah her şeyi bilendir)
2006 yılı içinde gaflete kapılarak konut kredisi ile 70 m2 bi daire aldım ama şimdi işlerimin bozuk olmasından dolayı çok dara düştüm ve taksidimi ödeyemiyorum.
Allahu teala bağışlarsa 5 aylık nurtopu gibi birde erkek çocuğum var bu günlerde
bir duadan sonra birde oğlumu görünce yüzüm gülüyor
sizlerden allah rızası için peygamber efendimizin HZ.MUHAMMED (S.A.V.)'ın hadis-i şerifinde belirttiği üzere ne olur benim için dua edin Allah'a
çünkü allah bir annenin çocuğuna duyduğu merhametten 9 kat daha merhametlidir...
-Rabbim... beni borçtan ve bi çare olmaktan harama ve kul hakkına el uzatmak tan koru
veren de sensin alanda sen elhamdülillah verdiğin nimetlere sayısız şükürler olsun
-Rabbim borçlu olmak tan ve borçlu can vermek ten sana sığınırım
amin...
ali yerebasmaz...