arkadaşlar bazen dua ederken namaz kılarken gözyaşlarımı tutamıyorum..içimi bir ürperti kaplıyor..normal birşey mi bu?kendimi tutmalımıyım ağlamamak için?
dua ederken ağlamak..
(8 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM . SECCADEN SALYA SÜMÜK OLSUN HİÇ KORKMA . YALVARARAK İSTE . MUHTAÇ OLAN BİZİZ . DÜNYA ÖNÜMÜZE KONSA GENE MUHTAÇ OLAN BİZİZ . AĞLAMAK HARİKA BİRŞEY BANA GÖRE .
18 yıl önce gönderildi # -
ARKADAŞA AYNEN KATILIYORUM ALLAH İÇİN YAŞARAN GÖZ EN GÜZEL NİMETTİR İNSANA AMA İÇİNDE KALMASI EN GÜZELİ
ALLAH GÖNLÜNDE EBEDEN MUHABBETİYLE KALSIN
ALLAH İÇİN AKAN GÖZ YAŞLARIN İNSALLAH ÖMÜR BOYU SÜRSÜN18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim bizde derlerki imanının kuvvetliligi ALLAH sevgisi içinden geldigince ALLAHımıza ne güzel bir şey
İNSAN SADECE DİLİYLE DEĞIL,KALBİYLE DUA ETTİGİ ZAMAN GOZYASLARI SEL OLUYOR..NE MUTLU BIZE...EN BUYUK İHTİYAÇ SAHIBI BİZ ,HERSEYIN SAHIBI OLAN ALLAHTIR.TUM SIKINTILARIN EN KISA ZAMANDA BITER İNŞALLAH....
Namazda , Allah'a olan aşkımızdan dolayı ağlamak, o duyguları içimizde taşıyamayıp, ağlayarak en yoğun şekilde yaşamak bence bir kulun bir müminin bu fani hayatta yaşayabileceği en mukaddes duygu bence.
Ben herzaman derim ki, Allahım'a olan aşkımdan akıttığım gözyaşlarım sel olsun , ama dertten akmasın o gözyaşları.Amin amin amin.
ne kadar güzel Allah herkese ağlayabilmeyi nasipetsin...
DEĞERLİ DOSTUM BANA KALIRSA SEN CEVABI BİLİYORSUN,BİZLERE LATİFE ETMİŞSİN...
SANADA O MÜBAREK GÖZYAŞLARIN İÇİN.21 BESMELE HEDİYE EDİYORUM.LÜTFEN KABUL ET...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.