oss tercihlerimi yarin veriyorum... :( sivas alman yada fransiz dili istyorum..olması bu aralar istedgim tek sey :( nedense icim kararıyo..napicagmi da bilmıyorum tefricye baslamak istiyorum yada baska bisey..kafam karsti napcam ben :(
içim karardii = (
(16 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BOL BOL AYETEL KÜRSİ . BENDEN SANA 10 ADET AYETEL KÜRSİ . VESVESELERE DİKKAT KARDEŞİM . SENİN O GÜZEL GÖNLÜNÜ VESVESELER SARABİLİR. SEN İSTEDİKTEN SONRA OLUR İNŞAALLAH . BENİM KARDEŞİMDE AYNI SENİN DURUMUNDA RABBİM İKİNİZİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN .
18 yıl önce gönderildi # -
inşallah abicim allah razi olsun..
RABBİM ÇIKAN SONUCU HAKKINA HAYIR EYLESİN
"BUDA GEÇER YA HUU" DE
ÜZÜLME18 yıl önce gönderildi # -
100 YA BAGİ ENTEL BAGİİ HEDİYEMDİR SENDE ÇEK FAYDASINI GÖRECEKSİN
canım mervecim takma kafana eminim sen çalışmıştın ve hakkında hayırlı olan bir yere gireceksin bitanem rabbim yardımcın olsun daima
allah razi olsun hepinizden inşallahh
merve abla sn üzme kendini.bol bol dua et ve çalış.yüce yaradanım herşeye bir çare bulur.senin hakkında ne hayırlıysa o olacaktır.bnde öğrenciyim.her gece derslerim için dua ediyorum. ve çalışıyorum.dualarını eksit etme ve bol bol çalış.allahım sana oss sınavında mutlaka yanında olacaktır sadece senin değil herkesin.ama kafanı sadece derslerine ver.senin için bnde dua edicem.şmdiden 3 ihlas+1 fatiha+3ettehiyatü+3nas+3felak+10 sübhaneke okuyorum.allah yardımcın olsun.bol zihin açıklığı versin.
amin inşallah..18 yıl önce gönderildi # -
allahim yerim seni ben :) nasi mutlu ettin anlatamam yaa cok temiz kalplisin bebegim benim yaa allah razi olsun senden de melegim
ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmaz.Sabret dua et 10 nas okuyacagım sana
allah razı olsun hepinizden..allah yardimciniz olsun
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDESIM BENIM KAFAM KARISIKKIN SEN BENI YANLIZ BIRAKMADINBENDE BIRAKMIYOM RABBIM HAYIRLISINI BUYURSUN ALLAH A EMANET 1 FATIHA ILE...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDESIM BENIM KAFAM KARISIKKIN SEN BENI YANLIZ BIRAKMADINBENDE BIRAKMIYOM RABBIM HAYIRLISINI BUYURSUN ALLAH A EMANET 1 FATIHA ILE...
allah razi olsun kardesim senden
RABBİM HAYIRLISINI NASİB ETSİN
Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.