yemin ederim ki öle.ama işte alınıom felan.bilmiomşengül abla sen beni ve yaptıklarımı anlıo msun?ama artık ne biliyim.biliom seni üzdüm.ama neden yaptımda bilisoun yani ben kötü nietle bişi yapmadım ki abalcım
ma kötü gibi oldu
herşey maksadını aştı..şimdi napcam onuda bilemiom..ablacım bana bi yol göster ben kötü niyetli diiildim:(
şengül abla ben seni çok seviom.
(8 mesaj) (3 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ÖNCELİKLE BENİ PAYLAŞMAYI ÖĞRENMELİSİN..:):):):):):):):):):):):):):):)sana sabırlı olmayı bir gün öğretmeyi başarıcağım...ve gerçekten sevmeyi...eğer bir dostun sana 40 TANE VEFADA BULUNDUYSA vesen birgün (haksız yere onu vefasızlık etti bugün bana bu dostum diye kızdıysan) GERİYE KALAN 39 VEFAYA NE OLDU....canım burcum:):):):)sen gerçekten temiz kalplisin,sinirlisin,agresifsin,olayları abartmayı çok seviyosun.ama gerçektende bunu farkında olmadan elinde olmadan yapıyorsun.seni bu huylarına rağmen çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM(NOT.bidaha beni üzme..:):):)19 yıl önce gönderildi # -
Subhanallahi Ve Bi Hamdihi. Şükürler olsun
19 yıl önce gönderildi # -
amin.fatih kardeşim. burcuyu çokkkkk seviyorum yazmıştım yarısı çıkmamış.
ABLAM SANA MESAJ YAZDIM . OKUDUNMU
neriye yazdın ablacım bulamadım.fatih kardeşim sana saat 10 duamızda dua ettim.fatih kardeşim dedim eğer hayırlı ise sevdiği kişiye kavuşsun dedim ,kardeşim.bide Allah bütün işini gücünü rast getirsin dedim.Allahım kabul etsin.
http://mucize.net/forum/topic/406?replies=5 fatih abimin msjı burada ablacım
GENE SENİNLE İLGİLİ Bİ BAŞLIK ALTINA YAZMIŞTIM . AMA SEN CEVABI VERDİN ABLAM . GENE İSTEDİM SENDEN GENE İSTEDİM . ALLAH RAZI OLSUN SENDEN .
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.