öncelikle allah hepinizden razı olsun sizi hep güzelliklerler bereketle rahmetle donatsın...biz burda koca bi aile olduk ben sizleri öyle görüyorum kadir babam oldu selenay ablam cihan abim oldu ve diğer kardeşlerim oldu (çok kardeşim abim ablam oldu sayamadım:)
ama mahzun abime bi teşekkür borcum var bu siteye girdiğimden beri onunla görüşüyorum çok eksiğim ve boşluğum var..bazen sormaya utansamda çekinsemde ama yinede soruyorum çünkü bilmek rabbimi daha iyi tanımak istiyorum.çok basit şeyleri bile bazen bilmediğim oluyor allah razı olsun bana çok şey öğretti bu zamana kadar bilmediğim şeyleri onun sayesinde öğrendim beni evladı yerine koydu her zaman o baba şefkatini üstümde tuttu..üzüntümü sevincimi paylaştı...rabbim bana öğrettikleri kadar ona kat be kat sevap yazsınn
NE OLUR KİMSE GÜCENMESİN SİZİ KIRDIYAM ÖZÜR DİLERİM BENİ ANLAYACAĞINIZA İNANIYORUM HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN ONUNLA BİREBİR İRTİBAT KURDUĞUM İÇİN TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLDİM.SİZLERİN HAKKINI ÖDEYEMEM TANIMADIĞIM BİR SÜRÜ DÜA DOSTUM BANA DUALAR ETTİNİZZ DUAMA AMİN DEYİP YÜREĞİNE SU SERPTİNİZZ..
HEPİNİZE 1 FELAK 1 NAS 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM SİZİ KORUSUN