allahım sen bana guc kuvvet ver yalvarıyorum sana..allahım isyan etmekten korkuyorum..dayanamıyorum artık allahim yardim et bana 124 gun oldu ne zaman dinecek benim goz yaslarim..rabbim ihsan eyle bana merhamet eyle..sen goruyosun halımı yetmez mi bu acim?ben dersimi aldım allahım nolur yardim et artık bana.. :( :(
ALLAH kmseyi ask acisiyla terbiye etmesin ^merve^
(30 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcın olsun. üzülme o kadar he lütfen :(.
tez zamanda acıların dinsin güzel haberler gelsin sana inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
canım benim sen üzülme Allah başka dert vermesin..sen Allaha sıgın o sana hayırlı kapılar açar...sen duaya devam et emi gülüm :)
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun sizden..allah sizlerden uzak tutsun bu derdi..evlat acisindan sonra en buyuk acılardan biri.. :( allah hepimizin yardimcisi olsun :(
rabbim hayırlısını versin
allah kurtarsın
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...RABBİM SIKINTILARINI FERAHA ÇIKARSIN...AMİN...
sn hiç üsülme merve abla.allah herşeyin ilacıdır.derdi veren allahım dermanıda verir.sn bu güsel hayattan umudunu kesme.allah yar ve yardımcın olsun.bn sana 100 salavat + 200 tevhid + 100 besmele + 10 ayatel kürsi hediye ediyorum.allah dualarını kabul etsin.
amin
amin
amin18 yıl önce gönderildi # -
handemmm..melegim inan rahatlıyorum mesjlarini gorunce..o kucucuk yureginden ettigin dualarini kabul eyler rabbim inşallah..allah hepinizden razi olsun
Seni ne kadar iyi anlıyorum şu an biliomusun...Aşk acısı insanı ne kadar yıpratıyo.Umarım sevdiğine kavuşursun.Şu an konuşamıcam...
Aşk acısı insanı ne kadar yıpratıyo.Umarım o da seni o kadfar sevar insallah conku ben cok aci cikiyurum geci ben onun la evlandim ama benim ter temiz sevgimi karselik yok rabbim sana goster masin insallah sevdiğine kavuşursun.
CANIM BENİM.SAKIN İSYAN ETME.ŞU ANKİ DURUMUNU ÇOK ÇOK İYİ ANLIYORUM.ALLAHA SIĞIN SABIR DİLE.DUA ET AMA SAKIN İSYAN ETME.VARDIR BUNDADA BİR HAYIR. CANIN YANIYOR BİLİYORUM.AMA KUL OLARAK ELİMİZDEN DUADAN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR.RABBİM SEVDİĞİN İNSANI SANA HAYIRSIZSADA HAYIRLI ETSİN.TEZ ZAMANDA KAVUŞUSUNUZ İNŞALLAH
allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda gönül acını dindirsin.amin
rabbim taz zamanda kurtarsın seni bu acıdan amin
suan online olan varmı
eger varsa ... hiç iyi değilim arkadaslar ben berbat durumdayım
HAYIRDIR KARDEŞ BEN BURDAYIM EGER KONUŞMAK İSTERSEN
AKABE BURDAMISIN
MERVE UMARIM ÇOOK MUTLU OLURSUN BENDE HİÇ AMA HİÇ İYİ DEĞİLİM AMA DUA EDELİM KENDİM İÇİN EDERKEN SENİN İÇİNDE EDİCEM :(( ALLAH MUTSUZLARIN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN
MERVECİĞİM SENİ ÇOK AMA ÇOK İYİ ANLIYORUM BİRAZ KANALDA DİĞER DALARA BAKTIM SONRA TEKRAR BURAYA DÖNDÜM 10 SAAT ÖNCE YAZMISSIN DUANI. BAK 10 SAATTE SANA KİMLER DUA ETMİŞ. İNŞ. İSTEDİĞİN GİBİ OLACAK . BENİMDE CANIM ÇOK YANIYOR. BİZ EWLENECEKTİK . ÇOK İYİ BİR İNSAN SEVGİSİNDENDE %100 EMİNDİM ÇOK GÜVENDİM . BEN ASKTAN YANA ÇOK ACI CEKTİM HEP DUVARA TOSLADIM BU DEFA HERSEY ÇOK İYİYDİ. AMA ARTIK NE OLDU BİLMİYORUM
şimdi 5 tane kenzül arş duası okicam ve senin adınıda söylicem dilerim kavusursun. AMİN
allah yardımcın olsun kardeşim acını anlıyorum geçecek inşallah biz allaha inanalım rabbim bu çektiğimiz acıların sonunda inşallah yüzümüzü güldürecek
Sus gönlüm.Çok dile getirme.Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.
Sus gönlüm.Çok laf etme.Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın.
Sus gönlüm.Bir elif miktarı sus.Az kaldı bahara.Dayan gönlüm.Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum.Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım?İnan bana?Ama yok.Başka çare yok.Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz?
Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar.Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar.Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus?
Sus gönlüm.Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk?u buluncaya kadar.Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar,ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadınığını anlayana kadar sus?
Sus gönlüm.Onun geleceğini görünceye kadar.Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar.Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar.
Sus gönlüm.Sebepler var edilinceye kadar.Bahaneler oluşuncaya,birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus.
Sus gönlüm.Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.
Sus gönlüm.Her susuşun bir cevap olsun.Her susuşun,sabrın olsun.Her susuşun,duan olsun.İçten yakarışının adı olsun,susuşun.Bekleyişinin.umut edişinin,inancının,sevdiğinin vurgusu olsun,susuşun?
mahzun abim cok sagol okurken agladim...hepinizden allah razi olsun allah sizin dileklerinizi de tez zamanda yerine getirsin..4 yıl sonra ayrılık cok koyuyo insana :( ama o da kopamıyo benden..allahim gor ne olur halimizii :(
MERVECİĞİM MAHZUN ABİ ÇOOK GÜZEL YAZMIŞŞ BENDE AĞLADIM OKURKEN ALLAH BİZLERE SEVEN Bİ KALP VERMİŞ YA ONADA SÜKÜR. İNSALLAH EVLENİP ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLU OLURSUNUZ. İNSALLAH EVLENİNCE ALLAH YOLUNDA BİRLİKTE İLERLER VE HERKESE HAYIRLI OLURSUNUZ. YA SABIR DE TAMAMMI KARDESİM :(
rabbim kolaylık versin sana ancak onu yaşayan bilir rabbim yardımcın olsun acını dindirsin
rabbim kolaylık versin sana ancak onu yaşayan bilir rabbim yardımcın olsun acını dindirsin inşallah hakkında hayırlısı olsun güzel kard eşim
mervecim rabbime deki;ALLAHIM bizi hem sana hem birbirimize hayırlı kıl.sevdiğim insanla mutlu huzurlu uzun ve güzel bir evliliğimiz olsun"de.ben çok dedim olmadı belkide vakti vardır ama inşallah seninki tez zamanda gerçekleşir
ablalariim ablerim allah hepinizden razi olsun.. degil evlilik bi kavusabilsek yeter bana..evlilige yasimiz tutmaz zaten :) ben 18 olcam daha o da 19.. zaten bizim tnişmamiz tam bi mucize allahin işi derdik hep..kader derdik.. o baska sehirde bn baska..birbirinden habersiz iki insanken ayrılmaz ikili oluvermiştik..bi gun kavuscaz umidiyle her gunu sabirla bekledik..laf aramizda annem babam da cok sevdi onu :) kucuk bi tanecik kizlarini emanet edebilcek kadar..3 yılı devirdik..arada mesafeler yuzunden ayri dstuk dayanamadik tekrar toparlandik..ve sonunda yoruldu..yine eskisi gibi olur toparlaris demiştim ama bu sefer olmadi..yinede kopamıyorz birbirimizden..bi gun kaybolsam ortadan 'nerdesin merve' oluyo hemen..sirf ona kavusabileyim die hayatimi yok sayip unwerste icin terchlerimi onun sehrine yaptim..butun bu olanlara ragmen..herseyimi butun hayatimi sılıp atmya hazirim ben..125 gun oldu bugun..allahima sarıldım sizlerle umut buluyorum..belki olur ya bi gun kavusuruz... allah hepinizden bin kere razi olsun tekrar... :(:(
Bir yazı okumuştum biliomusun Merve..Gerçek dostların arasına mesafe girmez,gerçek aşkların da..diye ve öyle doğru ki inan.Umarım hayatında herşey yoluna girer ve Allah sana öyle bi mutluluk verir kavuşursun ki o yaşadığın azap dolu 125 günü bir anda unutuverirsin.Sevdiğine kavuş inşallah.
ablacim inşallah gercek asktır ben oyle olduguna inaniyorum...ben cektigim butun acilari unuturum yeter ki eskisi gibi olalim..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.