bnde 12 yaşındayım dedem şeker hastası bi parmağı yok dizide ara sıra ağrıyor hastalağının ayağınada sarmasından çok korkuyorum lütfen dedem için dua edin
dedemin şeker hastalığı için dua edermisiniz( iremnur)
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canim benim..benim dedem de seker hastasi nasil bişey oldugunu ii bilirim..allah acil şifalar versin dedene,butun dedelerimize..sen dualarını eksik etme senin gibi meleklerin duasi kabul olur
18 yıl önce gönderildi # -
teşekkür ederim her gece dua ediyorum bnde inşallah dedem iyileşir
iremnur,allah dedene hayırlı şifalar versin inşallah.sende dualarınla ona yardım et olurmu...
benden sana,41.besmele,dedeyede 11.ihlas hediye ettim .lütfen kabul et olurmu...18 yıl önce gönderildi # -
rabbim şifalar versin şifa duası okudum dedemize
rabbim acil şifalar versin
RABBİM DEDECİĞİNE ACİL ŞİFALAR VERSİN..100 ADET YA ŞAFİ OKUYORUM İNŞALLAH ŞİFASINA VESİLE OLSUN DİYE ....
cnm arkadaşım bnde 12 yaşındayım.dedeme bnde çk dua ediyorum.bnde dedeme 10 ayetel kürsi okuyacağım.ve dedemin iyileşeceğine inanıyorum.dualarımız kabul olsun.
amin
amin
amin18 yıl önce gönderildi # -
hepinize tek tek çokkkk teşekkür ederim inşallah sizlerinde bnimde duaları kabul olur kadir baba sanada ayrıca teşekkür ederim böyle bi siteyi kurup bizlerin hizmetine sunduğunuz için allah tüm hastalara şifalar versin amin...
Canım benim benimde annem şeker hastası Allah dedene ve bütün hastalarımıza acil şifalar versin inşallah.
Allah dedenize şifa versin.
canım rabbim dedene acil şifalar versin beterinden korusun amin bende şeker hastasıyım sende bizlere dua et
ALLAH DEDECİĞİNE ŞİFA VERSİN KARDEŞİM
İNŞAALLAH SENİN DUALARIN KABUL GÖRÜR DE KORKTUĞUN ŞEYLER OLMAZ
SELAM İLE...18 yıl önce gönderildi # -
İREMNUR CANIM BENİM ALLAH DEDENE ACİL ŞİFALAR VERSİN MELEĞİM. O TERTEMİZ YÜREĞİNLE YAPTIĞIN HER DUAN KABUL OLACAK İNŞ.
allah acil şifalar versin minik dostum
Rabbim şifalar versin
100 El Vekil hediyemdir18 yıl önce gönderildi # -
hepinize sonsuz teşekkürler dilerim allah herkesin dualarını kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.