ask acısı... çok berbat durumdayım.ALLAHIM nolur bana yardım et sana yalvarıyorum bana yardım et. dayanamıyorum .. biz birbiriimizi çok seviyoduk o beni çok seviyodu ne oldu Allahım o neden değişti artık neden kötü davranıyor.. evlenicektik biz. ben onu çok çok sevdim çok korkuyorum bu ilişki bitmek üzere Allahım nolur beni yalnız bırakma çok korkuyorum ağlamaktan bıktım sabretmeye çalışıyorum ama olmuyo Allahım arkadaslar nolur benim için dua edin nolursunuz suan biriyle konussam ne bilim ne yapcamı bende bilmiyorum hiç iyi değilim. ayrılıcaz sanırım bu gidişle istemiyorum ayrılmak Allahım ne yapcam ben nolur bizi mutlu et olumsuzlukları yok et Allahım nolur dayanamıyorum hiç dayanamıyorum canım çok yanıyor Allahım yakma nolur Allahım :(( nolur :(((
dayanamıyorum artık...................(güleysa)
(42 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
GÜLEYSA KENDİNİ HARAP ETME BÖYLE. ÖLÜMÜYDÜ Kİ ÇARESİ YOK. ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLE. AKIBETİ HAYROLA.
18 yıl önce gönderildi # -
AKABE İYİ DEĞİLİM
AKABE İYİ DEĞİLİM :(( NAPICAM BİLMİYORUM TAMAM ÖLÜM DEĞİL AMA KALBİM ACIYOR ELİMDE DEĞİL :((
GULEYSE İNSANIN KENDİSİNE VERDİĞİ ZARARI 100 ADAM OLSA VEREMEZ. NELER VAR ŞU HAYATTA SABRET BAK GÖRÜCEKSİN Kİ HERŞEY YOLUNA GİRECEK ALLAHTAN HAKKINDA HAYIRLI OLANI İSTE. OLMAYAN ŞEYDE DE HAKKIMDA HAYIRLI DEĞİLMİŞ ALLAH NASİP ETMEDİ DE. SORUNUNUZ VARSA BUU KONUŞARAK AŞARSINIZ ZATEN. ÜZME KENDİNİ
sıkılıyorum bi kurtulabilsem bu kederden hayırlısısnın o olmasını isterdim çünkü hayallerim yıkılıyor Allahım nolur birbirimiz için hayırlı olanlar olalım nolur bizi mutlu et
AMİN ALLAH SENİ SEVDİĞİNE VE SENİ SEVENE KAVUŞTURSUN
sağolasın Allah razı olsun akabe
Zaman korları küle döndürmeye kadirdir birazcık olayları zamana bırakın ilerde ben bunlara mı üzülmüşüm diyeceksiniz.
Kendinize hayırlı uğraşlar bulursanız bu merhaleyi daha çabuk atlatabilirsiniz.
Rabbim her daim yardımcınız olsun.
Allahım sadece mutlu olmak istedim sevdiğim adam neden böyle değişti. :(( vardır bi hayır vardır bundada. ama gercekten dayanamıyorum uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum Allahım gönlümü ferahlat nolur beni kendime güvendir nolur sırf bu sebepten yıkılmayayım. ben kendime söz geçiremiyorum Allahım canım yanıyor
el latif gelde kalbime aklıma anlat namaz kılıyorum ruhumun daraltısı geçsin aklıma takmim diye kitap okuyorum kuran öğrenmeye çalışıyorum bişeyler yapıyorum ama biran iyi olsamda sonra korku sarıyor beni. ya bilmiyorum Allahım nolur beni bu durumumdan kurtar
GULEYSA ŞİMDİ NASILSIN UMARIM DAHA İYİSİNDİR.
Anlaşılan olay şu an çok sıcak ama bunun devamlı size ızdırap vermeyeceğine kendinizi inandırın.Çevrenize bakınca bir çok örneğini görebilirsiniz.
Rabbim yüreğinizi ferahlatsın.
Sizde bunun geçici olduğuna inanın ve kendinizi daha fazla harap etmeyin lütfen.18 yıl önce gönderildi # -
HAYIR 8-9 AYDIR CEKİYORUM BEN BUNU. BELKİDE ONDA GERÇEKTEN PROBLEM YOK SUÇ BENİM,KARMAKARIŞIĞIM . AMA İNANIN PSİKOLOJİM ÇOK BOZUK UZUN ZAMANDIR. NE YERDEYİM NE GÖKTE. YALNIZ TEK BİLDİĞİM Bİ ONA TUTUNUYODUM HAYATTA ALLAHTAN SONRA. ARAMIZ GERÇEKTEN BERBAT DURUMDA. DÜZELECEK İNŞ. NOLUR BANA DUA EDİN. ALLAH RIZASI İÇİN.
ALLAHIM SAMET NAMAZA BASLASIN ONA DİYORUM ODA KILMAK İSTİYO AMA HEP ERTELİYO. İYİ BİRİ O BENDEN SOĞUMASININ UZAKLASMASININ NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA EGERKİ VARSA PROBLEMİ NOLUR ONU MUTLU ET BİRBİRİMİZİ HEP SEVELİM ALLAHIM :(( AYIRMA BİZİ18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir sonuçla sizleri sevindirir inşaallah.
(Çıkmam gerekiyor Allah'a emanet olunuz)
Hayırlı geceler.
ALLAHIM BU ACI DİNECEK Mİ? BENİM İÇİN DUA EDİN. BASİT GİBİ GÖRÜNEBİLİR SİZE AMA ÇEKTİĞİMİ BEN BİLİYORUM ÖYLE ZOR Bİ DURUMDAYIMKİ :((
:( BENDEN KENDİME 5 KENZÜL ARŞ ALLAHIM KABUL ET SIKINTIMI GİDER
sorunun basit değil canım yazdıklarını okuyunca kendim geliyorum aklıma bu acıyı çeken tek sen değilsin en azından umudun var sanırım.benim umudum bile yok olması mümkün değil:(acısını veren allah sabrınıda verir sabrın sonu selamet inşallah bu acıda geçecek dayan dayan kardeşim senin için 10 la havle okuyorum sıkıntılarının geçmesine vesile olsun
Sus gönlüm.Çok dile getirme.Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.
Sus gönlüm.Çok laf etme.Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın.
Sus gönlüm.Bir elif miktarı sus.Az kaldı bahara.Dayan gönlüm.Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum.Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım?İnan bana?Ama yok.Başka çare yok.Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz?
Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar.Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar.Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus?
Sus gönlüm.Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk?u buluncaya kadar.Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar,ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadınığını anlayana kadar sus?
Sus gönlüm.Onun geleceğini görünceye kadar.Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar.Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar.
Sus gönlüm.Sebepler var edilinceye kadar.Bahaneler oluşuncaya,birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus.
Sus gönlüm.Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.
Sus gönlüm.Her susuşun bir cevap olsun.Her susuşun,sabrın olsun.Her susuşun,duan olsun.İçten yakarışının adı olsun,susuşun.Bekleyişinin.umut edişinin,inancının,sevdiğinin vurgusu olsun,susuşun?
Allah yardımcınız olsun kardeşim
RABBİM HAYIRLI KAPILARINI AÇACAKTIR ELBETTE.SEN ONUN KULU DEĞİLMİSİN SENİ DARDA KOYSUN.İNŞ BU KIRGINLIĞINIZ MUTLULUĞA DÖNER.AMİN AMİN
ALLAH YARDIMCIN OLSUN RABBİM AYIRMASIN SİZİ RABBİM HAYIRLISIYLA MUHABBETİNİZİ ARTTIRSIN AMİN
allah sakinliğin ve duruluğun olsun inşallah küçük dostum...
Seni anlıyor ve çok üzülüyorum.Allah kalbinin temizliğini biliyordur inşallah hak ettiğin mutluluğa kavuşursun...
Hayatta aşk acısından daha büyük acılarda var inan bana bu yüzden kendini bu kadar harap etme Rabbim güzel gönlüne göre versin ve yardımcın olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin, hayırlı olanıda kalbine kabul ettirsin. AMİN AMİN AMİN7 tane ayetel kürsi hediyem lütfen kabulet
birileri var... hiç tanımadığım..sesini dahi duymadığım....birileri var kalbi Allah askıyla yanan,birileri var hiç tanımadığı insanaların derdine dermen olsun diye dualarda bulunan,,öyle insanlarki onlar...Allahım bu bile senin lütfundur bana. tek kalp olmus burda insanlar,tek yürek... sükürler olsun...hamd olsun sana.. bu arkadasımızında yüreğine su serpelim diye haykırışıma kulak veren herkesten Allah razı olsun. dilerim Allahtan ettiğiniz her dua kabul olur..
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM KARDEŞİM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIMCIN OLSUN NEDEN BÖYLE OLUR ANLAMAM Kİ.
akabe7, mucize-net, saliha, mahzun, cihan, reyhan, hatice, nurcan, kadirbaba, kardelensu, nihalnce, sudemeral, ziyakarnca
Allah hepinizden ve her duada bulunandanda bulunmayandan da razı olsun 100 besmele 100 ihlas süresi sizinde gönlünüze ferahlık olsun .
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.