BUGÜN SANKİ BİRAZ DAHA İYİYDİ ARAMIZ DUANIN GÜCÜYLE ALLAHIN HİKMETİYLE. ARAMIZIN İYİ OLMASINDAN ZİYADE BİRAZ DAHA GÜVENDE HİSSETTİM KENDİMİ AMA İNŞALLAH DAİM OLACAK VESVESE VERİP DURUYOR SEYTAN SANKİ BANA.SÜREKLİ İÇİME SÜPHE SOKUYOR,SÜREKLİ AKLIMI BASIMDAN ALIYOR,KENDİMİ KAYBEDİYORUM SANKİ,SANKİ DÜNYANIN SONU GELMİŞ GİBİ Bİ SANCIYA KAPILIYORUM AMA BUGÜN DAHA Bİ İYİYDİM DUA KARDESLİĞİNİN MUCİZESİ. RABBİM HER DERDİN DEVASINI VERİR. YETERKİ İSYAN ETMEYELİM. MUTSUZ DEĞİLİM SUAN AMA HÜZÜNLÜYÜM ALLAHIM KALBİMİZİN KİRLENMESİNE MÜSADE ETME. AMİN
dayanamıyorum artık...................(güleysa)
(42 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcın olsun güleysa kardeşim.
rabbim kalbini ferahlatçak çok hayırlı sebebler versin.senin için dua edicem inşallah bitanem.18 yıl önce gönderildi # -
ablaam yaa :( ayni dertteniz yaaa :( oflamak yok demişlerdi bana abilerim ama off off :( ben kavusamıyorum bari sen kavuss :(
18 yıl önce gönderildi # -
Şeytan insana her yönden yanaşarak onu Allah'ın yolundan alıkoymaya çalışır. Bunun için çok çeşitli oyunlar oynar.Kalbe vesvese verir.Yazımı oku guleysa..Benim de içim kan ağlıyor.Herşeyin bittiğini düşündüğüm anlar oluyor ama dua etmekten ve dilemekten başka elimizden bişe gelmez.Dualarında beni de an.Dualarımdasın..
MERVE VE KARDELENSU İKİNİZİNDE YAZILARINI SİZE YAZILANLARI OKUYORUM NE OLUR ÜMİTSİZLİĞE DÜŞMEYİN.
İSTEYİPTE KAVUSAMADIĞIM OLDUMU. OLDU EWET DAHA ÖNCE SEVDİĞİM ADAM EVLENDİ. BENİ ÇOK SEVİYOR SANIYORDUM AMA BENDEN AYRILIP RİZENİN TANINMIŞ SAYGIN KIZLARINDAN BİRİYLE EVLENDİ.ÇOK DUA ETTİM KAVUSALIM DİYE AMA DEMEKKİ HAYIRLISI BUYMUŞKİ KAVUSAMADIM.ASK EVLİLİĞİ OLMADIĞINA EMİNDİM.ÇÜNKÜ ÇOK KISA Bİ SÜREDE GELİŞMİŞTİ EVLİLİKLERİ. VE SONRA TÖVBE ETMİŞTİM KİMSEYİ HAYATIMA SOKMİCAKTIM
AMA OLMUYO İŞTE DAHA SONRA Bİ VESİLEYLE 2.5 SENEDİR Bİ İLİŞKİM VAR. BUDEFA OLSUN HÜSRANA UĞRAMAK İSTEMİYORUM. DİĞER ACILARI ATLATTIM ŞİMDİ SIRA BUNDA İNSALLAH HERSEY YOLUNA GİRECEK BU DERTTEN MUZDARİP OLAN ARKADASLARIM KENDİM İÇİN EDERKEN MERVE VE KARDELEN İÇİNDE EDECEĞİM. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN.
DİNİMİZ ERKEK ARKADAS EDİNMEYİ YASAKLIYOR.ASLINDA BİZİM İYİLİĞİMİZ İÇİN. BELKİ SİZLER İLİŞKİ BOYUTUNDA DEĞİLSİNİZ BİLMİYORUM BİZ BİRLİKTEYİZ VE BU GÜNAH BİLİYORUM AMA İŞTE... YORUM YOK ALLAH AFFETSİN. İNSALLAH EVLENİRİZ. İNSALLAH SEVDİKLERİNİZE KAVUSURSUNUZ.
İnsanların birbirini sevmesi kadar güzel birşey olamaz.Allah içinde sevgi olan herşeyi sever.Ah ayrılıklar olmasa...Ah sevenler karşılık bulsa..Saol güzel yazın için.
allah razi olsun ablacim..askın ne yasi var ne zamani ne de insan halınden anladigi...sabretmekten baska dualardan baska hic bisey gelmez elimizden..
Allah yardımcın olsun,rahmetinden esirgemesin
emin ol yalnız değilsin.allah bize merhamet etsin amin
emin ol yalnız değilsin.allah bize merhamet etsin amin
Allah gönlüne göre versin,Daha doğrusu hakkımızda hayırlısını versin.Hepimiz aşk acısı çekmişizdir,Aşk kolay değil zordur,önemli olan zoru başarmaktır.içindeki vesveseleri atmaya çalış herşeyi akışına bırak ama sevgini de sahipsiz bırakma!
bugün doğum günümdü o unuttu. zaten hiç bişey yolunda değildi sanırım gerçekten o beni silmeye baslamış :(((
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.